XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

30 a více

30 a více

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
volná jízda 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž CHEORCHIA (eva.f14@centrum.cz) ... 13.06.2008 19:29:50 ... (Strom/Strom)
Ahoj holky :-))
Zrejme posledni prispevek pred vyskytem dalsiho clena rodiny :-))
V nedeli odjizdime s manzelem smer Jablonec nad Nisou,mnou vybrana porodnice se jevi jako pristupna k mym neurotickym stavum z doktoru.tak snad to dobre dopadne a ja neporodim ve zdejsi nemocnici.
Mame konecne novy pisitac,manzel je moc hodny a chape,ze zena na materske "dovolene" potrebuje styk s verejnosti :-).Firmu Acer (rozbity notebook) jsem zatim neatakovala,mam strach,ze bych na ne musela zacit sproste jecet,takze si to necham na pondeli,ted jsem mela plno starosti,jak sbalit dcerku k babicce a svoji tasku .
To bych nikdy neverila,kolik ty haranti potrebuji kramu :oD.
Taky jsem byla na navsteve u svagrove,poprat jejimu dvouletemu synkovi k svatku a sedela tam jeji matka,ktera mi rekla,ze mam tlustou dceru.
Bylo mi z toho do breku,zvlast kdyz mala pri koupani rekla,ze nechce bonbonky ve skolce ,protoze ma velky brisko.
Fakt me to nastvalo(rozbrecelo,ty hormony se mnou proste mlati).
Nektery lidi jsou proste hnusny.Mimo to si myslim,ze tlusta neni,ale treba je to pouze subjektivni pocit matky :-)
Mejte se prima
Eva
ka.zanka Žena ka.zanka ... 13.06.2008 21:36:13 ... (Strom/Strom)
Re: Ahoj holky :-))
Odpověď na příspěvek od CHEORCHIA ( mailto:eva.f14@centrum.cz ) z 13.06.2008 19:29:50:

Všechny, včetně kamarádčiny matky, pošli do háje - bože, kdy jindy by děti měly vypadat jako děti a ne jako kostrouni, když ne takhle malé??? Ta baba má vyštracháno - velkej mozek malej, malej žádnej... Máš normální zdravé dítě, buď za to ráda a nenech se rozhodit nějakou vypatlanou kreaturou... Ony z toho děti vyrostou, z té dětské baculatosti - kámoščin kluk byl takovej macek, že měl v půl roce 12 kg, tvaroh ládoval po celých kostkách, a dneska je jak reklama na hlad - dlouhej a tenkej jako tyčka... to vůbec nejde nějak předem odhadovat, do jaké podoby se dítě pozdějí "vykulí". A pokud si někdo udělá z vychrtlé figury modlu, je to jeho tanec, ne tvůj, a už vůbec ne takhle malého dítěte. Tuhle bylo na Bleskově pár fotek modelek, co se nechaly nahé fotit pro jakýsi prý prestižní časák - no to bylo hotové Dachau, a ty reakce pod tím nebyly taky žádnou chválou - jeden chlap tam dokonce napsal, že to nebylo pro módní časopis, ale pro časopis "Pes, přítel člověka", protože to nejsou ženské, ale chrti.
Takže se hoď do klidu, kdyby tvoje dítě mělo nějaký problém s váhou, řekla by ti to dětská lékařka. Na baby, co jedí jeden list salátu k obědu a půl listu k večeři, a je to to jediné, co je uspokojuje, se normálně vykašli s přehledem. Takové prázdné hlavy můžeš mít leda tak v patě - nebo ještě dál...
*148*
guest Muž jas.min.ka (jas.min.ka@centrum.cz) ... 18.06.2008 17:56:47 ... (Strom/Strom)
Re (2): Ahoj holky :-))
Odpověď na příspěvek od ka.zanka z 13.06.2008 21:36:13:
Děvče máš pravdu ve všem, můj kluk měl v 7 měsících 17 kg, kdy mi i doktorka říkala, že to chce dietu, ale neměla jsem to srdce mu nedat jíst, když ječel hlady a nespal. A po čase byl jak říkáš, jako reklama na Dachau, až jsem se styděla, vypadalo to, že mu nedám najíst. Hlavní je, že jsou děti zdravé a spokojené, to je největší výhra pro mamči.
ka.zanka Žena ka.zanka ... 18.06.2008 20:43:00 ... (Strom/Strom)
Re (3): Ahoj holky :-))
Odpověď na příspěvek od jas.min.ka ( mailto:jas.min.ka@centrum.cz ) z 18.06.2008 17:56:47:

Tenhle problém věčného hladu a jakoby nadváhy do 1-2 let věku mívají miminka, jejichž maminka trpěla těhotenským diabetem. Prostě cukrovka v těhotenství = následně "rozežraná" miminka, co mají neukojitelný věčný hlad a jsou oplácaná. Ten klouček, o kterém jsem psala, byl schopný v 6 měsících baštit sardinky s cibulí, venku ojídal i trávu, museli ho strašně hlídat, když pak začal lézt a posléze capat. Po pažitce byl jak posedlý. A celá kostka tvarohu jako svačinka no problem. A dnes mu je 27 let, je skoro dvoumetrový, ale hubený jak vidle...
U nás to bylo jinak - dcera tenhle problém neměla a baštila normálně, ale protože já jsem z "kulatého" rodu a mužův rod k tomu taky nemá daleko, nic jsem nepřislazovala, cukr v podstatě do tří let (do té doby se tvoří většina tukových buněk, které se následně buď jen zvětšují nebo zmenšují) neměla. Když měla chuť na sladké, dostala jablíčko, banán, strouhanou mrkev, jahody... Když už pak byla velká a bavily jsme se o tom spolu, řekla mi, že to byl velmi dobrý nápad nezadělat jí na celoživotní problém. Co dítě nezná, to mu nechybí - takže nebyla žádná čokoláda ani bonbony, ze sladkého pečiva jen nějaký piškot občas ke strouhanému jablíčku. Problémy s váhou nikdy neměla díky tomu. Ono to chce, řekla bych, k tomuhle přistupovat podle toho, jaké jsou rodové dispozice. Ale maličké děti prostě jsou oblé, mají vyklenuté bříško, prostě nejsou jako atleti... Ženské, která u tříletého dítěte mluví o dietě, musí strašit na cimbuří.
guest Muž JoeCole10 ... 19.06.2008 19:59:21 ... (Strom/Strom)
Re (4): Ahoj holky :-))
Odpověď na příspěvek od ka.zanka z 18.06.2008 20:43:00:
podle mě jí nestraší na cimbuří, ale je regulérně blbá*47*
guest Muž Alaiva (Alaiva@centrum.czz) ... 20.06.2008 06:28:22 ... (Strom/Strom)
Re (5): Ahoj holky :-))
Odpověď na příspěvek od JoeCole10 z 19.06.2008 19:59:21: *1**1* neni nad baculate detatko, co?.-)))

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: