XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Stálí Správci

 

Stálí Správci

Stálí Správci

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Otázky, rady, odpovědi a pokec o nich...
Fórum o stálých správcích Zubatej   *40*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

kLeNoT_mEZi_mUziModrá hvězdička Muž kLeNoT_mEZi_mUzi ... 28.02.2017 08:40:46 ... (Strom/Strom)
Definitivní vyřešení problémů s Trashem.
Ad Trash:

Oblíbenou kratochvílí Trashe je arogantně cpát všem své "pravdy", ať už o jiných uživatelích, nebo o muslimech, nebo prostě o čemkoli, a to bez ohledu na to, zda to někoho vůbec zajímá či ne. To, že nikoho jeho žblebty nezajímají, se mu už snažilo vysvětlit mnoho lidí, mnohokrát, leč autista Trash si holt říct nedá, a stejně zanáší místnost svýma blitkama, hlava-nehlava, zájem-nezájem.

Záznam dění v místnosti 30+ ze 27.2.2017 odpoledne (graduje to zhruba od 17:42:59): http://rokle.unas.cz/xchat/30-170227-171222.html

Mimochodem, nedávno jsem ho (opakovaně, samozřejmě) vyhodil z místnosti, a až mu došli nicky, najednou ve Flirtíku zavládl božský klid a všichni se dovedli dál bavit bez napadání se. Zajímavé, že?

No a vzhledem k tomu, že Trash chodí na xchat primárně s cílem rozhádávat uživatele (a zdaleka ne jen v jedné místnosti), a že jde o notorického arogantního vyrývače, urážeče a nácka, který pořád dokola porušuje zákony ČR (§ 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod): Nestálo by za to přistoupit ke stejnému opatření jako kdysi s neslavně známou osobou z Brna, jejíž nick začínal na "h"? Tedy k trvalému a nekompromisnímu blokování přístupu Trashe na xchat? On se totiž slušně chovat nebude nikdy, to už snad docvaklo každému.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: