XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Stálí Správci

 

Stálí Správci

Stálí Správci

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Otázky, rady, odpovědi a pokec o nich...
Fórum o stálých správcích Zubatej   *40*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

kLeNoT_mEZi_mUziModrá hvězdička Muž kLeNoT_mEZi_mUzi ... 28.02.2017 08:36:54 ... (Strom/Strom)
Belmas rovněž kryje notorické vyrývače.
Takže máme tu tisíc a první hrubé šikanování férových uživatelů ze strany stálých správců ve Flirtíku.

Krátký úvod do tamního dění: Poslední týdny tam jistá štěkna (alias anncamarrca) neustále napadá slušné uživatele (ať již sama, nebo v tandemu s Trashem), za což již byla i vícekrát vykázána, avšak zjevně není ochotna s tím přestat. O Trashovi ani nemluvě.

Časy odkazují na screenshot přiložený níže.

Dnes jsem ji za navážení v 16:50:49 vyhodil a po jejím návratu s podobným nickem, jsem ji slušně upozornil, ať toho nechá, v 16:54:04. Jednání SS Belmas je vidět o pět řádků níže.

Belmas mimochodem velice nekompromisně vyhazuje za sprostá slova ve Flirtíku, avšak jeho chráněnci mají evidentně výjimku:
16:43:20
16:43:45
16:46:02
A není to poprvé, kdy těmto věčným prudičům straní. O rasistickém podtextu těchto příspěvků se teď nebudu rozepisovat, neboť toto je jen odvar Trashových běžných rasistických výpadů. Belmas (a DonLaFontaine taky) chrání i mnohem silnější nenávistná prohlášení.

Nicméně, pojďme dál, na Belmase toho je opravdu hodně. Screenshot jsem záměrně nechal "zbytečně dlouhý", protože dokládá bezdůvodnou šikanu slušných lidí Belmasem. Schválně si v něm vyhledejte všechny výskyty jména "Gabculik".

Záznam z Bezva Flirtíku, 27.2.2017: http://rokle.unas.cz/xchat/bf-170227-151259.html

Hotovo? Dopustila se nějakého přestupku? Byla vyhozena v 16:10:53, se smazáním jejích "těžce závadných" příspěvků a okmažitým zaklíčováním.

Screenshot klíčů: http://rokle.unas.cz/xchat/bf-170227-...icovana-Belmasem.jpg

Že chtěla někoho na Skype? No a? Ani jen nenapsala svůj Skype nick! Přitom již několik měsíců zde SS DonLaFontaine, Trash a štěkna třeba i 50x za večer propagují pokec na jiné VoIP službě (svým způsobem stejná konkurence xchatu, jakou je Skype). A vše je naprosto OK! Naproti tomu jedinýkrát tu napíše nějaká holčina něco o Skypu a ... soudruh Belmas s ní rázně zatočí! On si svou socialistickou místnost opravdu rozvracet nenechá, soudruzi!

Takovýchto bezdůvodných výkopů se Belmas dopouští denně, často s okamžitým zaklíčováním. Na druhé straně: Trashovi, štěkně (plus občas i Hondzíkovi aka hank._.moody aka mike.posner a dalších milion nicků) trvale chrání zázemí pro svobodné vyrývání. Bravo!

Já se ale ptám, je toto důvod, proč byla vymyšlena funkce stálého správce?
guest Muž Radagast ... 28.02.2017 10:50:27 ... (Strom/Strom)
Re: Belmas rovněž kryje notorické vyrývače.
Odpověď na příspěvek od kLeNoT_mEZi_mUzi z 28.02.2017 08:36:54:

Já osobně se ti divím protože vím že ty už jsi na xchatu dýl. Divím se že to takto řešíš, protože za ten čas musíš uznat několik nevyvratitelných pravd, a to že SSka už jsou spíše atrakcí k pobavení. A admini taky. A o čem tá komedie celá je? No o tom že v místnostech se upřednostní i sebeblbější většina která tam aktivně chatuje, z té skupinky se následně vybere jeden nebo až tři na pozice SS a protože je jich většina tak splní základní ale doposud neupřesněné pravidlo místností nazvané zaběhlý chod místnosti. A tá parta bude držet při sobě vždy za podpory adminů. Ještě se nestalo aby admin potrestal SS za zneužívání funkce a šikanu uživatelů, praxe vždy dopadá na toho kdo má nějaké výhrady proti SS. To je asi vše co říkám na téma problematiky o které píšeš. Já osobně jsem spíše rád za některé uživatele kteří ve větší míře otravují v místnosti SS, protože SS aspoň něco dělají tak nějak správně. Určitě to nebylo není a nebude poprvé kdy SS vyhazovat lidi za kritiku na sebe ale SS úplně stejně se vyjadřovat o uživatelích může to je v pořádku. .... a na screeny se vybodni fakt zbytečná námaha.

Ale musím uznat pobavil jsem se nad větou že skype apod jsou konkurentem xchatu ... *3* *3* jako nechápu jak zrovna porovnávat něco co se s xchatem porovnávat vůbec nedá. Xchat už předběhl jeho možný konkuret již dávno a pokud tak porovnávej pouze chaty které mají podobnou strukturu, třeba jeden konkuret před časem strukturu změnil a tím přišel o značnou část lidí a ten byl chatu asi nejvíce podobný, a asi největší konkurentem byl chat který už před léty naběhnul na webkamery
first-1. Muž first-1. ... 02.03.2017 20:07:59 ... (Strom/Strom)
Re: Belmas rovněž kryje notorické vyrývače.
Odpověď na příspěvek od kLeNoT_mEZi_mUzi z 28.02.2017 08:36:54:

Se divím, že vám v tom ústavu kde jsi, ještě neodstřihli net, občas to je fakt ostuda

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: