XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Stálí Správci

 

Stálí Správci

Stálí Správci

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Otázky, rady, odpovědi a pokec o nich...
Fórum o stálých správcích Zubatej   *40*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž DonLaFontaine ... 18.01.2017 14:13:52 ... (Strom/Strom)
Mince má ale dvě strany *883*
Ajeje, vzteklý ratlík opět prudí. :-(

VELMI VELMI HRUBĚ urážet, to je spíše klenotkův styl , jak si ukážeme níže. Naopak výše zmíněný "Hondzík", který žije kdesi v klenotkově hlavě (každý příchozí nick je automaticky považován za Hondzíka, protože... proto!), umí urážet inteligentně i bez vulgarit, dobře mířenými podpásovkami.

20:29:35 <kLeNoT_mEZi_mUzi> bóže zmrdi *ach ne*
20:30:02 <kLeNoT_mEZi_mUzi> čecháčci
20:32:56 <kLeNoT_mEZi_mUzi> DonLaFontaine: ty nemel sračky mamrde
20:47:11 <kLeNoT_mEZi_mUzi>Ibalginek.Trash: já se nemusím stěhovat, já jsem slušný. ty si zmrd, ty se odstěhuj.

Trash je případ sám pro sebe a kromě toho, že má stovky či tisíce nicků, má taky dynamickou IP, pokud vím, takže ve výsledku se s tím prostě nedá nic dělat.

Taky rozhodně není pravda, že by oni měli nějakou výjimku, kopance dostávají. To jen klenotek nerozdýchal, že on, ve své vlastní hlavě slušný uživatel XChatu s patentem na rozum, dostal předevčírem kick za své ten den mimořádně hrubé vyjadřování. Ten den v porušování pravidel pokračoval v jiné místnosti (Meditace), odkud vyhazoval uživatele s tím, že "zmrdům vstup zakázán". A pokud se nemýlím, není to tak dávno, co měl za něco podobného zákaz správce na několik měsíců.

Bojovat proti Trashovi, Hondzíkovi, Jonákovi a dalším, to je jako bojovat s větrnými mlýny. Nick pro ně nic neznamená, když dostanou blok, založí si nový. Když dostanou kick, založí si nový. Když dám filtr, za těch 2, 3, 10 hodin jsou zpět. A filtr nevydrží věčně.

Pozn. pod čarou: Přestože tento člověk tak strašně nenávidí "Čecháčky", odstěhoval se ze Slovenska před rozdělením ČS "za lepším" sem k nám.
kLeNoT_mEZi_mUziModrá hvězdička Muž kLeNoT_mEZi_mUzi ... 18.01.2017 22:47:48 ... (Strom/Strom)
Re: Mince má ale dvě strany *883*
Odpověď na příspěvek od DonLaFontaine z 18.01.2017 14:13:52:

Don prezentuje moji reakci na to, jak tu banda psychopatů někoho 5 hodin (!!!) šikanuje. A Doník je mezi nima !

Jo to jsem si dovolil hodně že jsem jim řekl pravdu.
guest Muž Ibalginek.Trash ... 18.01.2017 23:57:45 ... (Strom/Strom)
Re (2): Mince má ale dvě strany *883*
Odpověď na příspěvek od kLeNoT_mEZi_mUzi z 18.01.2017 22:47:48:

"Don prezentuje moji reakci na to, jak tu banda psychopatů někoho 5 hodin (!!!) šikanuje. A Doník je mezi nima. Jo to jsem si dovolil hodně že jsem jim řekl pravdu."

OMG a jakou pravdu? Uvědomuješ si, že zase neřek vůbec nic, jenom svůj názor? Koho šikanuje 5 hodin ta banda psychopatů nevíme. ???

A s tim klíčem... no víš já to taky vidim z toho druhého pohledu. Že ty si třeba zapneš bota na celou noc a čekáš na esko a když ho máš, tak vyhazuješ ty "psychopaty a zm*dy" jak se ti líbí. (když máš nervy) Případně to předáš někomu, kdo to udělá za tebe tu špinavou prácičku... Nebo naopak u toho chrápeš a týpek tam celou noc dýluje drogy. To se tam dělo předevčírem konkrétně. Hlavně že jsi měl esko a frajer tam nabízel MDMA až do rána a když jsem tam přišel ráno, tak tam pořád byl a dýloval xD prostě si tam krásně prosmažil celou noc u tvého bota který měl esko. A taky ta druhá strana mince chceš-li, když jsem tě vyhazoval já, je to tak měsíc zpět, tak jsi od dona taky dostal neomezený vstup do místnosti ne? Takže sis to taky asi vybrečel. A co tomu předcházelo? Vyhazoval jsi mě, protože jsi měl aktuálně špatnou náladu. Takže, asi se nejedná o to, že někdo má nějaké výsady a někdo ne. A jestli máš dojem, že tě někdo bezdůvodně vyhazoval... asi už všem bezdůvodně lezeš na nervy no. xDD Maniaku.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: