XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Co je člověk?

Co je člověk?

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Kdo je člověk, kdo je živý (mrtvý) člověk, kdo je zvíře, jaká a proč máme práva? SEM PATRI: Diskuse o takovych vlastnostech cloveka, podle kterych ho lze jednoznacne rozeznat od zviratek a pod. Napr: "Clovek je tvor, ktery ma dve ruce" SEM NEPATRI: Uvahy o povaze a zkazenosti cloveka, ktere 1) nejsou objektivne hodnotitelne 2)ho jednoznacne neodlisuji od zvirat a jinych "nelidi" Napr. "Clovek je zly, je parazit" a pod. CILEM DISKUSE by melo byt dobrat se k definici cloveka, ktera nam napriklad umozni zhodnotit, kdy dale pokracovat v udrzovani na pristrojich, nebo resit moralku potratu. CILEM NENI postezovat si tady nad zkazenosti lidstva nebo si povidat o astralnich bytostech.
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Aspirin ... 31.12.2013 15:46:36 ... (Strom/Strom)
Genesis
Buh hospodin stvoril adama a evu ,,muze a zenu ,to je clovek,z hliny a stvoritel do cloveka vdechl sveho ducha*3243*, a tak se stal clovek zivym*3727*,po prvnim hrichu ztratil clovek kontakt s Bohem,a proto z generace na generaci zdedil takzvany dedicny hrich!!!,a je psano ze jen spaseni se opet vrati do stavu rajskeho,nesmrtelneho,hned jak zazni Bozi polnice na poslednim soudu .Amen:)

svedky kristova prichodu budou jak bezbozni(budou odsouseni) / tak i ti co zachovavaji Bozi prikazani(vyvoleni)*791*

bezbozni budou prekvapeni:D,a pravi krestani to budou cekat protoze vi co se ma stat.

az bude cely svet hlasat mir ,uz nic nehrozi,humanita (satanuv plan na oklamani lidstva)zvitezila tak je nahle prekvapi zahuba jako za dob noeho,tak bude i v den syna cloveka!jedli ,pili,zenili se vdavali se,nebrali varovani vazne,vysmivali se a pak na ne prisla potopa ,podobne to bude v posledni den, jak pravi bible ,a vsechny mocnosti sveta,bohati,kralove,prezidenti budou utikat ze strachu do hor pred hnevem beranka!

Jezis kristus prijde jako zlodej v noci ,konec bude necekan,(mysleno jako zlodej v noci neznamena ze bude krast,ale ze prijde necekane,jako zlodej chodi necekane a bude soudit zive i mrtve)*6*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: