XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / UFO a extraterestriální život

 

UFO a extraterestriální život

UFO a extraterestriální život

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Jsme opravdu tak sami?....
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Mapudy ... 15.11.2006 18:23:57 ... (Strom/Strom)
UF...O cem ze to je? :))
Zajimave prispevky, nektere jsou opravdu "roztomile" jak jiz bylo napsano. Ja v UFO verim, cili mineno v neidentifikovatelne letajici objekty. To neznamena ze verim v jinou civilizaci v techto objektech letajici. Jinymi slovy vse se da vetsinou vysvetlit. Jednou pan Grygar zminil, ze je pomerne nelogicke, aby priletla z neuveritelne vzdalene galaxie lod, neco nam tu nacmarala do obili cemu my stejne nerozumime a zase odleti zpet. Navic by se muselo jednat o "cosi" co muze byt na ceste mozna i miliony let...a pokud mozno vydrzet neuveritelnou rychlost, cili spise ve forme krystalu nez ve forme, jakou nam prezentuje Holywood.
Budiz, druha verze jest, ze pokud by sem neco letalo, museli by znat technologi schopne ohnout prostor cili si zkratit vzdalenost milionu svetelnych let na nula nula nic. Porad to ale nedava smysl, byli by tak moc vyspeli a zaroven by se sem litali jen podivat?? Proc by se nepokusili o kontakt?
Ale deji se tu velice zahadne veci na teto planete, to musim uznat, ale spise verim v silu a moc "Energii" ktere kolem rozsevame? Jakekoliv misto, kde se porad neco deje, je defakto centrum, kde se hromadi energie a jednou se tyto energie vstrebane objekty kolem muzou jakymsi zpusobem uvolnit. Teorii je mnoho. Lide maji stale hodne rozsahle nezname pole objevu pred sebou :)

A jeste k UFO objektum: stoji za zminku ze s antigravitacnim pohonem si veda zahrava jiz od druhe svetove valky, jakmile se prvni uspesne pokusy nejakych "amateru" dostanou do obehu, znamena to, ze nekde pravdepodobne tato technoogie jiz je zvladnuta lec pod poklickou.
guest Muž cYberhawk (cyberhawk@seznam.cz) ... 15.11.2006 20:40:36 ... (Strom/Strom)
Re: UF...O cem ze to je? :))
Odpověď na příspěvek od Mapudy z 15.11.2006 18:23:57:

Dovolim si komentovat tvuj dotaz Proc by se nepokusili o kontakt?

Protoze o nas vsechno vi. Vidi, jaci jsme, vidi jak mezi sebou ruzne rasy valci z nejruznejsich duvodu. A jak to vidi? Diky tomu, ze si lide predavaji informace o techto konfliktech pomoci rozhlasovych a televiznich vln - ty se prenaseji do vesmiru ke druzicim, a ne vsechny najdou cil - podle me, pokud jsou vyspeli, tak maji prehled o nasich technologiich a tudiz maji i prostredky, jak nam zabranit v jejich detekci. Nedivil bych se, kdyby nechteli navazat kontakt s lidskou rasou, ktera se neumi domluvit sama se sebou, jak by se potom chtela domlouvat s nejakou mimozemskou?

IMHO, pokud je ve vesmiru zivot (a ted nemyslim bakterie a tak), tak je bud na primitivni urovni (tzn. nevynalezl dalkovy prenos informaci, ktery by bylo mozne zachytit u nas) anebo velice vyspely, jak jsem popsal vyse.

*15* Ciba *140*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: