XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Nejstupidnější výroky xchatařů

 

Nejstupidnější výroky xchatařů

Nejstupidnější výroky xchatařů

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Sbírka citací těch nejhloupější výroků z místností, fór a profilů
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Joe73 ... 11.01.2013 08:34:18 ... (Strom/Strom)
Deleatur na osobním fóru Deleatur, 01.12.2012
"Ještě poznámku k tomu, jak nám můžu věřit jako hospodářům, když nás údajně EU vyhodnotila jako nejhorší hospodáře ze všech členských zemí.
Z reflexe Ohlodaná eurokost (Reflex 48/2012, str. 14) vyjímám: "Evropská unie poskytla peníze krachujícímu Řecku, Irsku a Portugalsku, poskytla je Kypru a Španělsku. Evropské státy jsou tím vyždímány a hospodářská recese neodchází. Přesto Evropská komise navrhla navýšení svého rozpočtu pro dalších sedm let na 1033 miliardy [1,033 biliónu] eur (26 biliónů korun), a to navzdory tomu, že po všech státech žádá škrty."
Takže nejen těžko budeme za zmíněnými 5 státy, u nichž je to větší ostuda než u postkomunistické země, ale ani EU sama se nemá čím chlubit. Navíc je to nepoučitelně komunistický recept: zisky strkat do ztrátových podniků na úkor rozvoje a protože dotovaný podnik se nikdy nepřemění na ziskový, z bludného kruhu není cesta ven.
(Navíc si stejně myslím, že se výtka týkala hospodaření s dotacemi, a to je stará známá věc, že se cizí peníze vesele rozhazují a ještě veseleji defraudují.)"

To hodnocení se týkalo hospodaření s dotacemi. Myslím si ale, že nejen nejvíc defraudujem a rozhazujeme cizí peníze, ale neumíme hospodařit ani s vlastními. Deleaturem zmíněné země nezkrachovaly (díky tomu, že jsou v EU). To, že jim EU poskytla pomoc není komunistický recept. Komunisti slabším nepomáhali, slabší utiskovali a vykořisťovali. Zisky z vykořisťování si pak komunisti strkali do vlastních kapes.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: