XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Nejstupidnější výroky xchatařů

 

Nejstupidnější výroky xchatařů

Nejstupidnější výroky xchatařů

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Sbírka citací těch nejhloupější výroků z místností, fór a profilů
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Joe73 ... 09.11.2012 04:09:39 ... (Strom/Strom)
Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
"Až si lidé budou přát guláš z Židů, tak bude guláš, když si to odvolili v referendu"

Přímá demokracie v podání Ebiska...

"Poslední bitva brzy vzplane
Pěkně ses shodil v té anketě, tak se teď trochu
šetři, zbývá 9 dní..."

Co mě asi tak čeká? Možná jsem na nějakém komunistickém seznamu a budu odvlečen do Číny. Sbohem můj bližní Deleature, měl jsem tě rád. Co já si tam bez tvých pitomostí počnu?

"Deleatur je placeny Vatikanem, stejne tak jako
Necas"

To napsal místo omluvy za opakovaný výsměch poté, co se ukázalo, že se shodili ve skutečnosti jiní včetně Ebiska. Deleatur měl Turunena za kujóna, ale co teprv Ebisek, ten má panečku fištrón! Na to bych ani já nepřišel, že správný údaj z bolševické a Ebiskovi proto tak milé Wikipedie Deleatur odstranil za mrzký peníz od Vatikánu. Co teď já s tím? Kam se hrabou konspirační teorie Turunena na tohle! Antikrist ve službách církve. Měl jsem Deleatura rád, ale tohle mu neodpustím! Má představa o bezhříšné a běloskvoucí církvi je kvůli němu pryč. Vatikán spolupracuje s Antikristem, aby zakryl, že se ve Vatikánu souloží s dětmi. Okamžitě vystoupím z církve. To ale budu patřit k neznabohům, které má církev omotané kolem prstu. Jsem ztracen, jediné východisko vidím v tom, že uteču z toho komunistického lágru v Číně a budu na útěku zastřelen.

Co když je ale vše daleko prostší? Ebiskovi přeskočilo ze schválení restitucí. Měl jsem tě rád, Ebisku, když jsi míval aspoň špetku rozumu. Nemůžu si teď akorát vzpomenout, kdy to bylo:)
Ebisek Muž Ebisek ... 09.11.2012 05:38:55 ... (Strom/Strom)
Re: Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 09.11.2012 04:09:39:

Měl by sis uvědomit jednu věc... Tohle jsem posílal SOUKROMÝM VZKAZEM *3* Solidní lidé jsou vázáni něčím, čemu se říká listovní tajemství. Mimochodem, je na to dokonce i zákon, ale u takových bojovníků proti praktikám STB jako jsi ty jsem pochopitelně čekal, jak dlouho mé dva ironické vzkazy příteli z fóra udržíš v tajemství *3*

http://cs.wikipedia.org/wiki/Listovní_tajemství
http://portal.gov.cz/app/zakony/zakon...82&rpp=15#parCnt

A posílal jsem ti to proto, že ty jsi jako první napsal, že určitě očekávám až vzplane poslední bitva. A to že do 17. listopadu zbývá pár dní jsem taky napsal jako ironii, jelikož jsi právě ty napsal mi vzkazem (odpověď na to, když jsem ti psal že nemáš být smutný z toho že na některá fóra nemám aktuálně čas, ale odpovím zpětně až jej mít budu), že jsi ty čekal, že na fóra odpovím až 7. listopadu, jak by se na pravého komunistu hodilo.

Nicméně jde vidět, jaké prase jsi ty. Klesnul jsi už natolik, že máš potřebu úplně stejně jako to dělala KGB a STB, vytahovat sračky na někoho jiného, a není ti hanba vytahovat i soukromé vzkazy, které jsem ti jako příteli posílal.

Možná bys měl popřemýšlet o tom, jak tady mluvíš jménem boha a jeho čistotě a přitom se tady chováš jako největší komouš ty sám. Vynášíš tady v tomto fóru na lidi sračky "jménem božím" a snažíš se tady co nejvíce poškodit jiné *3* *3*

Kde jsou tvoje kresťanské zásady teď? *3*

A když už nejsou argumenty, tak hrábnout do soukromých vzkazů. A když nejsou sokromé vzkazy, tak mi projeď fotoalba, třeba tam najdeš něco, čím by ses mě mohl pokusit ještě více poškodit *3* A pokud ne, tak mě máš příležitost sledovat po cestě do školy, fotit mě jak si prstem šťourám v nose, zatímco na mobilu xchatuju, pronásledovat mě atd. *3*

Koneckonců, zneužít nějakou skolačku (samozřejmě že 15+, tak jako ti to přikazuje náš zákon) bys nechtěl, když už ti teda není cizí výše zmíněné? Nedivil bych se, protože to že kresťané takoví jsou (káží víru, sami velebí hnůj) mimo jiné ukazuješ nejen tady, ale i na jiných fórech.


A tady máš nějakou literaturu o mých tvrzeních že nejlepší pro mnohé katolíky jest ministrantka z první třídy...
http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases

Takže než mě zase příště označíš za komunistu, za kterého se mimojiné ironicky rád označuju sám, protože i tak si vedle tebe přijdu jako liberální demokrat, zamysli se tady nad svými prasárnami a podívej se na křížek nad dveře, protože on tě vidí *4*
guest Muž Joe73 ... 10.11.2012 01:57:34 ... (Strom/Strom)
Re (2): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 09.11.2012 05:38:55:
Tak teď možná Deleatur bledne závistí, ani Antikrist opravou údaje na Wikipedii totiž nedovedl rozpálit bolševika do ruda tak jako já, pokorný sluha Boží:) Mám totiž na paměti, že komunisty nic nevytočí tolik jako to, když si jim člověk dovolí udělat to, co oni dělají druhým se samozřejmostí a myslí si, že je to vyhrazeno jen jim. Vzpomeňme Mašíny a komunisty rozzuřené tím, že si někdo dovolil je zabíjet, když dle nich jen komunisti mohou zabít, koho chtějí.

No vida, Ebisku, tak ty se umíš dovolávat i dodržování zákonů. Příště snad napíšeš i to, že je trestuhodné, jak Filip a Zaorálek zpochybňují restituce, neboť je nezajímá zákon, ale to, že 80% lidu je proti.
Tak ty sis opravdu myslel, že křesťani jsou solidní lidi? Že by se neodvážili hřešit? To jsi se vážně zbláznil!!! To by si komunista totiž nikdy nemyslel, to vím tak jistě jako to, že 83,8% komunistů nedodržovalo listovní tajemství z přesvědčení a 2,2% z donucení, 14% pak považovalo za jediné tajemství na světě dohodu o předání moci v roce 1989 mezi komunisty z ÚV KSČ a komunisty z Prognostického ústavu. Tuším, že za porušování listovního tajemství nikoho nezavřeli po sametu. Komunisti Jičínský s Rychetským (Havel už ne, neboť umřel) maj stále za to, že je to moc pěkný, že jsme udrželi právní kontinuitu (koukni do slovníku) s komunistickým režimem a není tudíž možné trestat někoho za to, že bděl, jestli není imperialista schovanej v dopise nebo pod známkou na pohlednici:) Nevěděl jsem doteď, že beztrestnost porušení listovního tajemství se týká jen doby před sametem. Jsem tedy nevinnej, neboť nevědomost hříchu nečiní. Radši jsem si ale přečetl odborníka v teologii:
http://www.vendee.cz/texty/hrichy_z_nev.html
No a už si nejsem tak jistej, tak radši půjdu ke zpovědi k estébákovi páteru Prokopovi do Proseka:)
Jistě mi ale řekne, že on byl coby donašeč StB za komunistů mnohem větší prase, než jsem já teď, a vadí to snad někomu?

Tak ty věříš, že StB a KGB byla prasata? Hrál jsi to na nás doteď pěkně. Člověče, já uvěřil i tomu, že jsi hloupý vysokoškolák a ty si přitom umíš vyhledat i věrohodné zdroje v angličtině:)
Tak to je mi jasný, že jsem si vzkazem: "Tak to jsi mě zaskočil. Čekal jsem, že zaútočíš až
7. listopadu, jak se na komunistu patří:)   Až se z toho
zmátořím, vrhnu se do protiútoku:)" zavařil a mohl jsem čekat, že to nezůstane bez patřičné odezvy, která mě srazí do kolen, byť jsi nepochopil, že jsem ten tvůj vzkaz citoval, neboť jsem se dle tebe shodil v anketě, což tam mimochodem tvrdíš i teď. Asi tím, že jsem tam dal odkaz na anglickou wiki, což bys ty nikdy neudělal:)
Prý jsi mi psal jako příteli. Já měl za to, že je to tvé oslovení jediná ironie z tvé strany. Myslel jsem dokonce, že myslíš vážně i to, že je správné udělat guláš ze židů, když to lidi chcou. Teď už ale vím, že ty bys kvůli dodržování zákonů, listiny základních práv a svobod, listovního tajemství a dalších kapitalistických vymožeností položil i život:) Pomodlím se pak za tebe u tvého hrobu, až se postavíš jako jediný žijící opravdový český liberální demokrat hordě odborářů a lidem, kteří se vydají naházat nejhorší vládu (včetně liberálních demokratů z LIDEM) od roku 1950 do Vltavy, což je evidentně protizákonné, odpad totiž patří do kontejneru a ne do řeky:)
Jen více takových lidí jako jsi ty! Vzdělaných, morálních, spravedlivých, obětavých, pravdomluvných, soucitných atd. Jen proto, že jsem prase, jsi mi připomínal tupého lupiče a vraha Barabáše, a nikoli spasitele.
Psal jsi, že budeš volit komunisty, že s nima máš největší shodu, popíral jsi zločiny komunistů, pořád fňukáš, že se nemáme dobře tak jako za komunistů, zdál ses mi prostě jako komunista. Jenže v tvém případě platilo: Sovy nejsou tím, čím se zdají být. Už to někde citoval i Deleatur. Možná i Antikristovi přišel Twin Peaks boží tak jako mně. U Boha není nic nemožné. Ani to, že byl velkej pravičák a ultra kritik socialistické EU Kubera v KSČ:) Nicméně to, že bych mohl zneužít školačku, možný není, po Černobylu jsem impotent, na což jsi asi zapomněl:)
A koukni sem:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Bl..._Communism#section_4
Ta anglická wiki je fakt hrozná s tím, čeho všeho si všímá. Asi jí nestačily ty ojedinělé excesy katolických farářů:)
Nač bych tě sledoval, když Pánbůh vše vidí a nejvěrněrnějším ve víře jako jsem já, posílá maily s tím nejzajímavějším, co viděl:) Například mám doloženo, žes ještě nevzal shnilé jablko do huby:)
Podíval jsem se na křížek a on spadnul na zem, což mi připomnělo příhodu z 50. let popsanou v knížce Hospoda od Paulase: "Ve světnici se při draní leccos špitne, báby to pak všecko roznesou - zkrátka brzy nato se u bratránka doma nečekaně  objevili esenbáci na kontrolu. Vykonali prohlídku, ale nic nenašli. Nade dveřmi tam visel obrázek s Božím požehnáním, jak bývalo běžné, a když už byli esenbáci na odchodu, obrázek spadl na zem. A ženské spustily: "Už se na to ani Pán Bůh nemůže dívat!" A bylo zle. "Co jste to řekli?!" zařval jeden. Bratránka zatkli a odvedli. Byl kvůli tomu rok zavřený."
Beru to spadnutí křížku jako znamení, abych se šel udat. Jsem ochoten přijmout nejvyšší možný trest, jistě to bude víc než rok, kapitalismus je horší než komunismus, nebudu se ale trestu bránit a nebudu ani v paruce jako Smetana chodit za Nečasem, kterého platí Vatikán. Uvědomuji si, že jsem způsobil značnou škodu všem náboženstvím, neboť  teď každý ví, že ty jsi spasitel.
Jelikož chci být vždy prospěšný mé drahé vlasti, Evropské unii, potažmo jí podřízené gubernii Česku, přemýšlím, jak to udělat, abych byl potrestán a přitom nezatěžoval kapitalismem zbídačenou zem dalšími výdaji za můj pobyt na Mírově. Věznice jsou přeplněné, veřejně prospěšné práce víc škodí, než prospívaj, odcituji senátora Kuberu: "Nás v Teplicích už teď lidi kritizují za obecně prospěšné práce, protože ti, co je dělají, tak vytvoří ještě větší bordel. Když mají třeba sbírat vajgly, tak je tam ještě naházejí." Mimochodem, to je jedna z mála věcí, s níž s Kuberou souhlasím:) Došlo mi teď, že ve sněmovně je jedno volné místo, půjdu si tedy sednout tam. Budu tam užitečný. Vždycky, když se na začátku schůze Němcová zeptá, kdo chybí, přihlásím se a řeknu, že Rath se odstěhoval do Litoměřic. Budu tak socanům, kteří stále řvou, že modrý ptáci kradou, připomínat jsa křesťanem, že kdo je bez viny, ať první hodí kamenem:)

P.S. Já osobně bych lidem jako Ebisek dovolil posílat z rezervace jednou za rok pohlednici mamince k Vánocům. Samozřejmě by musela projít kontrolou a všechny výzvy k defenestracím nepřátel jaderné energie by byly začerněny. Mimochodem, první nevyžádaný vzkaz od něj stran tohoto fóra zněl takto:
"Neboj, poslední bitva ještě nevzplála, na
nejstupidnější výroky xchatařů myslím, ale je tam
toho napsaného hodně a já mám ještě i nějaké jiné
povinnosti, které musím urgentně řešit, pak ti
udělám radost a přečtu si ten epos o zlé KSČ a
odpovím"
Nosí v hlavě bitvy jako muslim a KSČ nemá za zlou, nicméně do guláše bych ho nedával. Nežral by ho ani pes:)
Ebisek Muž Ebisek ... 10.11.2012 05:51:21 ... (Strom/Strom)
Re (3): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 10.11.2012 01:57:34:

Já jak já, je mi to jedno a ani to nemusím číst, jelikož jediné co tam píšeš budou kecy o tom, jak mi to rve žíly že jsi udělal to co KGB......A pak se pustíš do protiútoku a napíšeš mi všechny zločiny komunismu, které jsi jenom na internetu za ty dva dny, co ses vzpamatovával z mé odpovědi, vyhledal.

Jde vidět že sis s tím dal práci, aby byla tvá církevní obhajoba pokud možno neprůstřelná a špínu jsi přehodil co nejvíce zase na komunisty, aby sis mohl připadat jako morální vítěz.
Patřičně jsi nepochopil, co jsem ti chtěl říct. Je mi jedno jestli ti za komunistů učitelka švihla rákoskou, nebo ti komunisti zestátnili pískoviště na dvorku. A klidně mi to dál vyčítej, jak komunisti byli zlí.

Já tady nebojuju v protikomunistickém odboji jako ty, v každém příspěvku, včetně těch blbých anket nezapomenu přidat jaké byli komunisti svině, že tě špiclovali přes zeď. Proto mě taky zarážejí praktiky, jaké si tady na tomto fóru velebíš, protože tohle bych čekal od někoho jako jsem třeba já (než to uděláš CTRL + C, CTRL + V, tak bych tě chtěl upozornit, že to je ironie, takže si s tím nemusíš dávat tolik práce jako doposud sis dával se střádáním mých mouder a tvrzení....) nikoli od chodící demokratické morálky, oživlé bible, tebe.
Je mi jedno jestli mě srovnáváš s komoušskou sockou, nebo Vondroušem, jelikož tvé fráze jsou stejné jako automat na lince operátora a taky se pořád jenom melou dokola.
Zarazilo mě, jak se neustále pouštíš do komunistů TY a nadáváš na všechny jejich praktiky. A jak dojde na lámání chleba, tak se chováš úplně stejně, možná ještě i hůře, jelikož komunisti se nesnažili kompromitovat lidi, co šli spolu s nima, ale pouze nepřátele.

Založil sis tady svoje svazky, stejně tak jako to dělali komunisti a sbíráš tady hovínka a pěkně si je dáváš do spisů, katalogizuješ si je podle nicku a umístění, kde byla patřičná nahrávka pořízena a chrochtáš si nad tím, jak se ti daří tady na lidi shrabávat sračky. *3*

Nyní si 5x opakovaně přečti předchozí odstravec, než budeš pokračovat dále.

Ono to je stejné jako s tou pedofilií... nejvíce to dělají ti, kteří se od toho nejvíce distancují a prohlašují to za největší zločin (teď poukazuju na církev, aby jsi mohl rozjet další šnůru zvratek, tak jako v anketě). S komunistickými praktikami to je úplně nastejno, což tady mimochodem neustále předvádíš. Soudruh Deleatur něco napíše a agent Joe to patřičně založí do svazků, aby ho pak v případě procesu mohl rovnou pověsit. Soudruh Turunen napíše něco do aktualit a agent Joe si to tady pěkně vloží, aby to bylo hezky na očích.

Aby jsi nevypadal jako úplný idiot (i přes to, že se mě tady snažíš všemi způsoby zničit, zesměšnit a ponížit můžeš vidět, že tě mám stále rád, jelikož ti dávám dobré rady *3*), tak se rozhodni, co vlastně chceš.

Buď budeš komunisty přijímat jako politickou stranu NEBO je budeš dále striktně odmítat jako prasata a vést si ten svůj odboj.

Aktuálně totiž děláš to, že komunisty velmi odsuzuješ a zároveň se jako komunista chováš. Tak si zase dej na dva dny pauzu a popřemýšlej, jestli je teda budeš brát jako politickou stranu (jako já) a budeš si tady dále psát ty svoje eseje co kde najdeš. Nebo jestli se rozhodneš dále být proti komunistům a přestaneš se tedy jako komunista chovat a donášet na lidi.

A až v tom budeš mít konečně jasno, tak přijď *4*
guest Muž Joe73 ... 11.11.2012 17:37:59 ... (Strom/Strom)
Re (4): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 10.11.2012 05:51:21:
Odepsal jsem za 20hodin, což nejsou 2dny. Den nemá 10 hodin:) A zírej, jak středoškolák 2dny hledá zločiny komunismu. Jdeš na internetu na Google, napíšeš anglicky zločiny komunismu, tedy Crimes of Communism, no a světe div se, hned druhý odkaz je ten z anglické Wikipedie, který jsem ti předhodil:) Mohlo mi to trvat tak minutu. No a úryvek z knihy Hospoda jsem opsal z Katolického týdeníku, který mi leží na stole, letos tam vycházely úryvky na pokračování. Kdybys šel do kostela, tak si tam ty noviny vezmi, aby sis to ověřil, někde mívaj i starší čísla, moc lidí to nečte, tam to najdeš. 13korun do kasičky házet nemusíš, my teď budem miliardáři:) Jinak jsem nic, co se zločinů komunistů týká, nehledal. Např. to, že sametovka bylo předání moci jedněmi komunisty druhým, vím už skoro 23let:) Mimochodem, vysokoškolák potřeboval 15 dnů na to, aby odpověděl na můj epos o zlé KSČ. Musel totiž urgentně řešit jiné povinnosti - reagovat od rána do noci všude jinde na fórech:):):) A co že to našel za 15 dnů na netu? Že prý ta ochrnutá z věznice v Pardubicích byla Bobošíková. Asi to našel na stránkách Psychiatrické léčebny v Bohnicích coby příklad výroku těch nejtěžších pacientů:)
To víš, že jsem se z tvé minulé reakce nemohl vzpamatovat. Dodnes  jsem hluboce otřesen zjištěním, jak moc může být někdo chytrý:)
Odpověď mi velkou práci nedala, neboť jsem se od Deleatura nakazil už i grafomanií:)
Co je to Ctrl? Asi součást notebooku, že?
I arcipitomec Deleatur ví, že používám mobil. Je půjčený od souseda. To jen komunisti, modrý ptáci atd., kteří si nakradli a kradou dál, mají notebooky apod. My všemi okradení katolíci třem bídu s nouzí a přitom nefňukáme, trpělivě čekáme na restituce. Jestli je Klaus podepíše, Ježíšek nebo Duka mi snad nadělí mobil a už si ho nebudu muset půjčovat:) Je ti tedy už snad jasné, že mi vše kopíruje Duch Svatý. Tam nahoře je totiž zaznamenáno vše, ani tohle nevíš? Podle čeho si tedy myslíš, že tě Pánbůh bude soudit?
Já to vím, takže vždy svěřepě odmítám smazat cokoli, co jsem napsal, nehne se mnou ani Antikrist. Jen ať si to lidi přečtou už teď, ty moje blbosti. Aspoň nebudou tolik překvapený, až je budou číst v pekle za trest:) Až teprv tam budeš lámat chleba, respektive suchou kůrku, aby ses o ni podělil s Ransdorfem:)
Deleatur doufal, že už tu nikdo s hovny nepřijde, ale marně. Nejprv jsem já přišel s lejnem v básničce a teď Ty s hovínky a sračkami:) Asi bude závidět, neboť já su kultivovanější než on, když dle tebe na Anketách píšu jen zvratky, zatímco sem vkládám Deleaturovy sračky:)
Turunena jsem zde citoval z rubriky v jeho profilu a ne z Aktualit, ale jinak máš samozřejmě ve všem pravdu:) I v tom, že komunisti kompromitovali jen nepřátele. Teda většinou, beru totiž do ruky opět ten stejný Katolický týdeník jako minule. A odcituju pasáž, která předcházela minule citované z knihy Hospoda:
"Když byly 50.letech v rádiu přenášeny procesy se Slánským a dalšími komunisty, hodně se o tom mluvilo i v hospodě. Všichni byli překvapení, že nejvyšší předseda komunistů je zatčený a souzený, že z něj dělají vlastizrádce." Na tento poměrně častý exces, kdy se komunisti vraždili a kompromitovali mezi sebou, jsi zapomněl. A uvědom si v této souvislosti, co vám to dalo vždy práce vymlátit z lidí mučením nebo vydíráním nějaké stupidity, aby je pak řekli před Urválkem, já nepotřebuju ani násilí ani Ctrl:)
Zapomněl jsi uvést, že agent Joe sem dal i to, když na něj soudruh Ebisek donášel (Deleatur by napsal napráskal) na fóru Dotazy, že je imbecil. Já jsem tak spravedlivej, že mě neoblomí nic, i to, co se týká mě samotného, sem vložím, když na to narazím:) Přitom by při mých schopnostech a estébáckých praktikách pro mě byla hračka utajit, že jsem blbej:)

Té tvé dobré rady, ať ti dál vyčítám, jak byli komunisti zlí, se budu držet zuby nehty, neboj:)
Ty asi fakt budeš liberální demokrat, když mi dáváš dvě možnosti. Komunista by mi totiž dal akorát možnost stoupnout si pod oprátku.

Taky ti dám radu, přestaň stále chodit na můj profil v naději, že jsem tam něco vložil a ty mě podle toho vypátráš a pak pošleš do tvé oblíbené liberálnědemokratické Číny:)
Ebisek Muž Ebisek ... 11.11.2012 23:29:53 ... (Strom/Strom)
Re (5): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 11.11.2012 17:37:59:

Na tvůj profil chodím, když chci zjistit jestli jsi v činnosti a nebo jsi offline. Je to normální součást. Když vidím že jsi online, tak třeba i posečkám, jestli ještě něco moudrého nenapíšeš, než jdu spát *4*
Takže v pohodě, nemusíš se bát, že bych ti založil svazek tak jako ty mi *18*
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 00:24:08 ... (Strom/Strom)
Re (6): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 11.11.2012 23:29:53:
Agent Joe73 nikdy nespí! Co mu taky zbývá, když sledovaný Ebisek je pořád vzhůru:) Jsem tu někdy teoreticky offline, ale prakticky tě stále sleduju a čtu a do stavu online se přepnu někdy teprv tehdy, když uznám za vhodné tě zničit, zesměšnit či ponížit:) Takže si na mě a na rozdíl mezi teoreticky a prakticky (vzpomeň na teoretických 12 a praktických 14 let ve Vatikánu) dávej velký pozor! Nikdo jiný by tě takto nevaroval, ale já jsem křesťan a jde mi o tvé dobro:)
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 00:40:05 ... (Strom/Strom)
Re (7): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 00:24:08:

Jelikož nejsem v cílové skupině ani 12 let, ani 14 let, cítím se zde bezpečně, ukryt zvrhlým touhám *4*
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 01:15:44 ... (Strom/Strom)
Re (8): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 00:40:05:
Myslel jsem, že je ti 5 let, když ani neumíš na fóru Odčítáme po jedné odčítat po jedné:)

"Ebisek ... 11.11.2012 21:04:15 ... (32534/32541)
967 467
oprava"
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 01:47:20 ... (Strom/Strom)
Re (9): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 01:15:44:

No, zato ty ses vyznamenal v té násobilce, když ani neumíš dodržet šablonu !! *3*

A přestaň tady na mě působit kyberšikanou ty Kristova noho, jež nademnou drží ochranou nohu *18*
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 05:27:04 ... (Strom/Strom)
Re (10): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 01:47:20:
Tys od prasete, které nedodržuje listovní tajemství, čekal dodržení šablony? To je stejné jako kdybych se já teď divil, že nedodržuješ přikázaní Nevezmeš jméno Boží nadarmo:)
Já se držím toho, abych nikomu nezůstal nic dlužen. Když do mě Deleatur pořád rejpe, snažím se mu to patřičně vrátit. Když mně o morálce káže Ebisek, snažím se mu kázat taky. Poslechni si tedy teď tato Ježíšova slova: Nelžete! A nedělejte nic, co sami nenávidíte, protože všechno je před nebem vidět. Neboť není nic skrytého, co nebude odhaleno a nic tajného, co by nevyšlo najevo. Nebo: Třísku v oku svého bratra vidíš, břevno ale ve svém oku nevidíš. Když vyjmeš břevno ze svého oka, pak prozříš, abys vyňal také třísku z oka svého bratra.
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 06:02:02 ... (Strom/Strom)
Re (11): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 05:27:04:

tak se tím už konečně začni řídit moralisto *18*
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 06:28:55 ... (Strom/Strom)
Re (12): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 06:02:02:
OK, kterou třísku chceš vyndat jako první? Co začít třeba s Obamou? Je ti hodně podobný chováním a názory, ale ty ho nesnášíš jen proto, že je na rozdíl od tebe černej i zvenčí:)
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 07:24:00 ... (Strom/Strom)
Re (13): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 06:28:55:

Tohle fórum očividně nemá smysl dále rozvíjet, jelikož tak jako už psali jiní, jediný jeho úkol je utěšování jednoho zakomplexovaného jedince na adresu jiných uživatelů. Což mimochodem taky je ukázkové na tvých posledních příspěvků, jejichž smyslem je prostá snaha o to mě urazit, nasrat, zklamat, či nevím co vlastně. *3*

Vrať se prosím zpět na své mše, možná že když pochopíš, co je jejich smyslem, tak si pak uvědomíš, že tady plnou hubu řečí o svatosti víry a sám tady předvádíš co tady předvádíš, už třeba jenom to tvoje "oko za oko".

Myslíš že by bůh chtěl aby jsi šel "oko za oko"? Já myslím že to chce tak akorát Islám, takže prosimtě, dej se do kupy chlape, jelikož tahle debata prostě nemá smysl *4*
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 08:47:43 ... (Strom/Strom)
Re (14): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 07:24:00:
Bylo by dobré zmínit, které jiné máš na mysli. Deleatura, který tě má za hloupého vysokoškoláka bez rozhledu, a Turunena, který tě má za Lenina? Též by bylo dobré uvést, jakým komplexem trpím.
Mými příspěvky všude možně na fórech ti chci ukázat, jak je trapné, směšné, ubohé, zbytečné a nesmyslné reagovat na každý pšouk:) Bylo by mnohem smysluplnější, aby sis přečetl tu knížku od Dagmar Šimkové Byli jsme tam taky. Vím, že jsi hodně chudý a ještě víc hloupý, takže tě upozorním, že si ji lze půjčit v knihovně:)
Apoštol Jan, který byl nazván apoštolem lásky, napsal, že Boží láska spočívá v zachování Božích přikázání a jedním z nich je např. i příkaz o vzájemném napomínání. Často je slyšet podle čeho lidé posuzují lásku: Tento bratr je takový tichý, mírný, klidný, se vším souhlasí, nikoho nenapomene… prostě plný Boží lásky. Ano, tento bratr nikoho nenapomenul, po nikom nic nechtěl, před vším zavřel oči, a proto si všichni mohli dělat, co se jim zlíbilo. Např. se ztrapňovat na xchatu psaním všude možně. Já takový mírný bratr nejsem. Nechci ti ale vyrazit oko, chci, abys viděl:)
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 09:18:01 ... (Strom/Strom)
Re (15): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 08:47:43:

No, tak z lireratury ja cetl hlavne Marxe *47*
A ta otazka z uvodu: Tim jsem myslel to, ze se diskuse okolo tematu zvratila na diskusi okolo "sracek", coz si myslim ze neni nijak prinosne. Z diskuse se stako udavacstvi, z archivu pro pobaveni se stala zbran sikany a utoku proti druhym.
guest Muž Indiges ... 12.11.2012 09:20:44 ... (Strom/Strom)
Re (16): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 09:18:01:
Koukám pánové, že jedete na plný pecky !! ;-))))
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 10:20:54 ... (Strom/Strom)
Re (17): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Indiges z 12.11.2012 09:20:44:
Když jde o dobro bližního, tak se do toho vrhám s maximální možnou silou:)
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 10:27:22 ... (Strom/Strom)
Re (18): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 10:20:54:

Nevím proč si myslíš, že to je z nějakého pohledu dobro.
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 10:42:45 ... (Strom/Strom)
Re (19): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 10:27:22:
Protože to dává větší smysl než s partou vysokoškoláků na Násobilce přičítat stále +2 jak jedinci propadlí v první třídě:)
I arcipitomec Deleatur jistě ví, že násobilka není sčítání:)
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 12:53:29 ... (Strom/Strom)
Re (20): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 10:42:45:

Jako pitomec by jsi taky mohl krom toho jeste vedet i to, ze nasobeni jde vyjadrit jako ekvivalent n*x, nebo taky jako scitani *3**3*
guest Muž Joe73 ... 12.11.2012 13:31:57 ... (Strom/Strom)
Re (21): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 12:53:29:
Uznávám, že po vás nelze chtít žádné složitosti jako je prosté násobení, vy si to musíte odvodit hezky ze sčítání 2+2=4, 4+2=6, 6+2=? a říkat si to nahlas jak v mateřské škole:) Když si jdeš koupit 3jablka po pěti korunách, tak si začneš počítat 5+5=10, 10+5=15 a máš to skoro tak rychle jako když si já spočítám 3x5=15:)
Ebisek Muž Ebisek ... 12.11.2012 14:09:32 ... (Strom/Strom)
Re (22): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 12.11.2012 13:31:57:

Každý si to počítá jak chce. Já jako programátor upřednostňuju sčítání, jelilkož to je pro moji hlavu rychlejší instrukce než násobení.

ASM forever
guest Muž Joe1973 ... 12.11.2012 18:58:35 ... (Strom/Strom)
Re (23): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 12.11.2012 14:09:32:
Koukal jsem na internet, zda jsi s tím svým opakovaným sčítáním výjimka a našel jsem např. toto:"Ve své praxi se pravidelně setkávám s budoucími maturanty, kteří násobí prostřednictvím opakovaného sčítání. Důvod je prostý. Neznají násobilku, protože ta se ve škole nedrilovala. Násobením prostřednictvím opakovaného sčítání sice člověk také dojde ke správnému výsledku a je chvályhodné, že chápe koncept násobení jako opakovaného sčítání, nicméně násobení prostřednictvím sčítání je časově náročné a neefektivní. Tabulka násobilky byla vytvořena tak, aby sloužila člověku. Třeba právě proto, aby nemusel používat prsty nebo papír, potřebuje-li vynásobit 3 × 5."
Co na to říct? Zlatý komunisti, co mě naučili násobilku:) Ty jako nostalgik po starých časech by ses ji měl taky naučit, budeš mít víc času na xchat:) Považuju totiž za nemožné, aby opakované sčítání bylo rychlejší. A nebudeš potřebovat tužku a papír, až si budeš kupovat jablka:) Nenapadlo by mě, že dnes bez kalkulačky neumí násobit ani vysokoškoláci:) Takže se omlouvám, to vaše fórum je užitečné, díky němu jsem zas o něco chytřejší.
Ebisek Muž Ebisek ... 13.11.2012 02:24:52 ... (Strom/Strom)
Re (24): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe1973 z 12.11.2012 18:58:35:

Chlape, loni jsem složil zkoušku z kvantové fyziky *3*
Nějaké tady blbosti na odreagovávání prostě fakt neřeším. Člověk když dospěje, tak začne mít trochu jiné starosti, než to, jestli v násobilce dvou u čísla 274 514 při znalosti předchozího čísla udělá +2 a nebo ((x/2)+1)(2) *3**3*
guest Muž Joe73 ... 13.11.2012 19:12:54 ... (Strom/Strom)
Re (25): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 13.11.2012 02:24:52:
Chlape, být tebou tak se tak nenaparuju, že rozumíš fyzice a už seš dospělej:) A říkej mi chlapečku, já ještě nedospěl k tvé chytrosti, i když jsem starší než ty:)
Zrovna jsem si přečetl rozhovor se synem herce Šteindlera studujícím v Číně a musím tě zklamat, mladej chytrej Čech je minimálně ještě jeden:) Asi se brouci Pytlíci množí klonováním:) Koukl jsem na tvůj profil, takže vím, že jsi i starý jako on. Hledal jsem tam kompromitující materiály, ale že máš 3metráky jen potvrzuje tvé tvrzení, že kapitalismus nám nabízí samá nezdravá jídla:) Nedám sem ani žádnou tvou fotku, neboť si nejsem jist, která z těch krys jsi ty:)
Cituju ale toho Olivera Šteindlera: "Víte, evropský popis čínské reality, ať je, jaká chce, je pro mě, který tam žije, často nepochopitelný. Zdá se mi, že část světa ještě pořád žije v časech minulého století. Ani mým bývalým spolužákům to neumím vysvětlit, jak to je. V Číně jsou určité velmi přísné zákony a ty by se měly dodržovat. Na druhou stranu, na rozdíl od zbytku světa tam zrovna teď vzkvétá byznys. Když sednete v Pekingu do vlaku a jedete do vedlejšího města vzdáleného dvě stě kikometrů jako Praha - Brno, trvá vám to dvacet minut s kafíčkem v ruce a milou stevardkou po boku. Wolfová se ptá: Ale není přece v pořádku, že se popravují političtí vězni, že vůbec takoví jsou? Šteindler pokračuje: Bavíme se o tom velmi okrajově. Vidíme to z různých jiných úhlů, těžko k tomu něco říct. Koneckonců, každý by si měl zamést před vlastním prahem. Ale ve společnosti čínských studentů politiku rozhodně neřešíme."
Tak to je hloupý vysokoškolák bez rozhledu jak vyšitej. Tobě, který fňukáš nad úrovní Českých drah, by se tam jistě taky líbilo, zatímco mně by v tamním lágru asi vláčkem nesvezli ani na popravu... Možná bych si tam nemohl číst ani Frýbortovy postřehy z návštěvy Číny o šíleně zaostalém venkovu, hroznému smogu nad městy atd. Všimni si, jak Šteindler trvá na dodržování zákonů pevně jako ty. Neoblomí ho ani, že jsou na jejich základě popraveny mraky nevinných. Kouká prý na smrt nevinných z jiného úhlu. Jo, je pěkný, kolik lidí tam získá práci díky tomu, že mohou dělat kata. Naštěstí se Hitler zastřelil, jinak byste na světě byli hnedle tři obhájci zákonů, ten si zas potrpěl na dodržování Norimberských:) Ani nevíš, jak se stydím, že si místo zametání před kostelem dělám starosti o bližní zabíjené v Číně jak na běžícím pásu a že žiju v minulém století se svým černobílým viděním světa, kdy je pro mě masový vrah masovým vrahem i ve chvíli, kdy je zároveň dobrý byznysmen. Chápu Šteindlera i v tom, že se se spolužáky o politice nebaví, neboť je k tomu těžko něco říct. Možná maj popraviště i na školním hřišti, to se pak při znalosti čínských zákonů opravdu něco těžko říká:) Ale vzhledem k tomu, že on je evidentně kovaný bolševik, což asi bude jeho původem z Čech, tak si tam může beztrestně říkat své názory od rána do večera. Doufám jen, že se po studiích do Čech nevrátí, kreténů tu máme dost i bez něj:)
Ebisek Muž Ebisek ... 14.11.2012 09:02:04 ... (Strom/Strom)
Re (26): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 13.11.2012 19:12:54:

Libi se mi, jak tady rika nekdo neco o profilech jinych, pritom sam si tam od registrace nevyplnil nic, natoz aby ukazal svou tvar *3* *3* Paradoxne, takovi jako ty meli vzdycky na internetu pocit nepremozitelnosti z vlastni anonymity a s radosti se navazeli do jinych, kteri se za sebe nestydi a nepisou pouze anonymni sracky na druhe *3*
guest Muž Joe73 ... 14.11.2012 10:12:22 ... (Strom/Strom)
Re (27): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 14.11.2012 09:02:04:
Nejsi první, kdo mi to vytýká. Povinné to není, takže se dál rozčiluj, že mě nemůžeš identifikovat. Ty si myslíš, že je neslušné zůstat anonymní, já mám zas za neslušné, když se za sebe nestydí člověk s tvýma názorama:) Napsal jsem toho zde za několik let hodně, z toho si každý může udělat o mé osobě obrázek, možná bude ostřejší, než když si ho udělá z tvého rádoby vtipně vyplněného profilu, kde se dozví, že chceš 23 dětí apod. I ta fotomontáž, že máš holku, je hodně průhledná:) Uvěřil jsem z tvého profilu akorát tomu, že jsi úplně na piču:) Já tu psal pravdivě svůj věk, odkud jsem, jaké mám vyznání atd. A fotku do profilu nedám, neboť by ses zhroutil, že jsem o 17 let starší než ty a vypadám líp. To ti prostě neudělám, až taková svině nejsem, jak si myslíš:)
Ebisek Muž Ebisek ... 14.11.2012 10:38:39 ... (Strom/Strom)
Re (28): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 14.11.2012 10:12:22:

*3* Jistě no, a chodíš do posilovny a máš modré oči, nátělník a používáš deodorant Exe *3*
guest Muž Joe73 ... 15.11.2012 10:12:46 ... (Strom/Strom)
Re (29): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 14.11.2012 10:38:39:
Důležitější než vzhled je nitro. A tam uvnitř mě užírá, že jsem za to, jak pěkně donáším na druhé, nedostal 28. října vyznamenání od Klause jako spisovatel Filip. Uznávám sice, že jsem proti Filipovi, jehož donášení přivedlo 7 lidí do komunistického lágru, břídil, ale právě Klaus by mohl vědět, že EU jen kvůli ekonomické krizi zatím nezřídila lágry, kam by jistě umístila i Ebiska, až bych na něj s chutí donesl, že by ji rád zakázal:)
Ebisek Muž Ebisek ... 15.11.2012 10:39:54 ... (Strom/Strom)
Re (30): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 15.11.2012 10:12:46:

no vidíš *18*
guest Muž Joe73 ... 15.11.2012 11:29:05 ... (Strom/Strom)
Re (31): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 15.11.2012 10:39:54:
Tak jsem tě to oslovení pane přece jen odnaučil:) Už je mi to trapný, jak pořád vítězí pravda, láska a agent Joe73:)
Ebisek Muž Ebisek ... 15.11.2012 11:42:50 ... (Strom/Strom)
Re (32): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 15.11.2012 11:29:05:

ty nikde nevítězíš *3*
guest Muž Joe73 ... 15.11.2012 12:44:47 ... (Strom/Strom)
Re (33): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 15.11.2012 11:42:50:
Já že nevítězím? Za tuto lež jsem právě na tebe do Ostravy seslal z Číny další dávku smogu:) Koukni na Ankety, jak tam má záškodnická činnost vytáčí lidi. Posílaj mě na léčení nebo by mi rádi znemožnili přístup na xchat úplně, poté bych se teprv cítil jako morální vítěz:)
Ebisek Muž Ebisek ... 15.11.2012 13:14:13 ... (Strom/Strom)
Re (34): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 15.11.2012 12:44:47:

Já na to mám spíše opačný názor *3*
guest Muž Joe73 ... 15.11.2012 14:48:26 ... (Strom/Strom)
Re (35): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 15.11.2012 13:14:13:
Rád si tvůj názor, proč by se prase nemělo v kapitalismu zbídačujícím lidi a dávajícím církvím miliardy cítit jako vítěz, přečtu:)
Ebisek Muž Ebisek ... 15.11.2012 17:21:14 ... (Strom/Strom)
Re (36): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 15.11.2012 14:48:26:

Mě nějak tvé kvičení ze židle nezvedá *3* Můj názor znáš... *18*
guest Muž Joe73 ... 15.11.2012 20:13:42 ... (Strom/Strom)
Re (37): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 15.11.2012 17:21:14:
Kdyby zvedalo, tak bys ne něj pořád vsedě nereagoval:)
Ebisek Muž Ebisek ... 16.11.2012 02:13:36 ... (Strom/Strom)
Re (38): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 15.11.2012 20:13:42:

děláš vše proto, aby jsi nahradil saida *47*
Reaguju na ně, protože se mi líbí tvoje dětská naivita, že to se mnou hází o stěny *3* *3*
guest Muž Joe73 ... 21.11.2012 15:14:38 ... (Strom/Strom)
Re (39): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 16.11.2012 02:13:36:
My náboženstí fanatici si musíme pomáhat:)
Nehází to s tebou jen proto, neboť si dopřáváš přepravu v moderních vlacích po českých kolejích:)
Ebisek Muž Ebisek ... 21.11.2012 15:23:27 ... (Strom/Strom)
Re (40): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 21.11.2012 15:14:38:

To jestli cestuju moderními vlaky nebo ne, to je trochu offtopic :-)
guest Muž Joe73 ... 22.11.2012 00:04:52 ... (Strom/Strom)
Re (41): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 21.11.2012 15:23:27:
Zdá se ti málo stupidní, abys jezdil moderními vlaky a zároveň žehral na panující bídu? Kdyby byla bída, tak bys chodil pěšky:)
Ebisek Muž Ebisek ... 22.11.2012 13:27:54 ... (Strom/Strom)
Re (42): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 22.11.2012 00:04:52:

Mimo jine, jezdivam prvni tridou vlaku. A ano, je tady bida... Kdybych byl Nemec nebo Nizozemec, tak bych jezdil Ostrava - Pardubice taxikem.
guest Muž Joe73 ... 24.11.2012 01:56:10 ... (Strom/Strom)
Re (43): Z fóra Česká politická scéna z 5.11.2012 a ze vzkazů od Ebiska
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 22.11.2012 13:27:54:
Kdybys byl Němec nebo Nizozemec, tak bys nebyl takovej typickej českej inteligent:)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: