XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Láska, vztahy a sex / Kdy chce mít dítě žena?

 

Kdy chce mít dítě žena?

Kdy chce mít dítě žena?

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
... a kdy muž?
poslední dobou mě zasahuje dost silně touha po tom mít dítě. Vlastně už v 15ti jsem snila o tom, že budu mít velmi brzo děti. vysněný sen nevyšel díky komplikovaným vztahům a vážným zdravotním důvodům. V jednu dobu to dokonce vypadalo, že žádné děti nikdy mít nebude. Vše se v dobré obrátilo a nyní nastal moment, kdybych je mít mohla, ale v momentální situaci to nejde. Mám přítele z jiného města a nemáme ještě společné bydlení, jediný problém jsou peníze jako vždycky, naše odloučení se stále prodlužuje.
Můj přítel mi pověděl (velmi krátce po seznámení), že se mnou chce mít děti při milování, bylo to krásné. Upnula jsem se na tu myšlenku a byla jsem šťastná, těšila jsem se na tu chvíli, která přijde. Jenomže ona zatím nepřichází a on mi řekl, že děti budeme mít do dvou let. Vím, že k tomu jsou důvody, ale myšlenka na dítě mě stále zasahuje a nevím jak na to přestat myslet. Vždy jsem si představovala, že první dítě počneme s přítelem krátce po seznámení. Na to jestli je partner ten pravý nemusím čekat, to poznám. Moje láska nikdy nevyprchala, buď tam nebyla nebo byla a stále rostla.
Jaké máte zkušenosti s prvním těhotenstvím? Má někdo podobné zkušenosti?

Ještě možná jedna podstatná poznámka, je mi 24

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž sexazposvatbe (sexazposvatbe@gmail.com) ... 30.11.2011 09:34:26 ... (Strom/Strom)
Odpoved
Zdravim!Zena chce mit dite jen tehdy,kdyz se ji to vylozene hodi.Zkratka je to ruzne.Nekdy se jedna o vypocitavost.Rychle na to sehnat nakeho troubu a pak hned rozvod.Takze na tom vzdy jen vydela a skodny bude vzdy jen muz.Muz chce dite kdyz uz je sexualne vybourenej nebo v krizi stredniho veku anebo ho nechce nikdy protoze je dobyvatel a nema na to cas.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: