XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Láska, vztahy a sex / Kdy chce mít dítě žena?

 

Kdy chce mít dítě žena?

Kdy chce mít dítě žena?

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
... a kdy muž?
poslední dobou mě zasahuje dost silně touha po tom mít dítě. Vlastně už v 15ti jsem snila o tom, že budu mít velmi brzo děti. vysněný sen nevyšel díky komplikovaným vztahům a vážným zdravotním důvodům. V jednu dobu to dokonce vypadalo, že žádné děti nikdy mít nebude. Vše se v dobré obrátilo a nyní nastal moment, kdybych je mít mohla, ale v momentální situaci to nejde. Mám přítele z jiného města a nemáme ještě společné bydlení, jediný problém jsou peníze jako vždycky, naše odloučení se stále prodlužuje.
Můj přítel mi pověděl (velmi krátce po seznámení), že se mnou chce mít děti při milování, bylo to krásné. Upnula jsem se na tu myšlenku a byla jsem šťastná, těšila jsem se na tu chvíli, která přijde. Jenomže ona zatím nepřichází a on mi řekl, že děti budeme mít do dvou let. Vím, že k tomu jsou důvody, ale myšlenka na dítě mě stále zasahuje a nevím jak na to přestat myslet. Vždy jsem si představovala, že první dítě počneme s přítelem krátce po seznámení. Na to jestli je partner ten pravý nemusím čekat, to poznám. Moje láska nikdy nevyprchala, buď tam nebyla nebo byla a stále rostla.
Jaké máte zkušenosti s prvním těhotenstvím? Má někdo podobné zkušenosti?

Ještě možná jedna podstatná poznámka, je mi 24

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž napoletana ... 12.04.2010 06:04:09 ... (Strom/Strom)
kdy mit dite
v dnesni dobe ,nejlepe nikdy...myslim ze je dobre trochu planovat a byt rozumna.podle me by deti,meli mit zeny od 27 roku klidne do 36 let.potom uz se mi zda pozde.a ne v 18 kdy ta zena ma jeste v podstate uroven ditete.me materske pudy zatim neprepadli i kdyz deti mam rada.je mi uz 33 a zatim necitim potrebu mit dite i ze zdravotnich duvodu..kdyz se touzim pomazlit s deckem,tak zajdu k sestre a staci mi to na nejakou dobu.jsem schizofrenicka,muj zdravotni stav mi sice dovoluje mit deti,ale nechci a to proto ze dite se zdravim muzem by z 50% znamenalo,mit take schizofreni dite.prave proto,ze deti mam rada,tak radeji zadne mit nebudu nez na svet nechat prijit schizofrenika,jen proto abych si uspokojila me touhy.bylo by to sobecke.i beze mne se rodi dost deti :)
guest Muž zlato15 ... 03.08.2010 23:05:40 ... (Strom/Strom)
Re: kdy mit dite
Odpověď na příspěvek od napoletana z 12.04.2010 06:04:09: Ahoj!
Miminka se rodi i driv a ne az ve 26. I 17ti leta holka ho chce a pere se za nej. Kazda zena to ma zakodovane v tele a kdyz to prijde,tak to prijde a je stastna. vim o cem mluvim,ted je mi 17 a mela jsem mit miminko,bojovala jsem o nej a uz jsem ho milovala,jenze jsem se pohadala s jeho otcem,on me napadl a potratila jsem. nezalezi na veku,ale na tom,jestli by melo vechnu peci,lasku a potreby.
guest Muž cerna22.alena (alena.cerna22@seznam.cz) ... 18.11.2010 16:12:16 ... (Strom/Strom)
Re (2): kdy mit dite
Souhlasim deti jsou dar a kazda ma pravo se rozhodnou kdy je ta prava chvile

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: