XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Nevěra

Nevěra

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si myslíte o lásce a/nebo nevěře?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Koffolka25 (magdullinka@seznam.cz) ... 29.06.2009 20:28:37 ... (Strom/Strom)
nevěra pana Parazita Davida T.
Nevěra je nejhorší pokud je plánovaná a vždycky naruší vztah, protože je ukázkou toho, že něco nefunguje. |Ja jsem se dostala do situace,kdy si ze mě kolega udělal milenku a ja se přitom k němu chtěla vrátit a neviděla jsem .... Doma si na mě stěžoval,ale pak svou holku poslal do Ikey a u nich doma jsme se milovali, s tím jak to zkončí.Řeči miluju tě ,ji mám abych nebyl sám ,nic pro mě neznamená.Hráč,velkej hráč, který šel přes mrtvoly, jel se mnou do Paříže,kde se se mnou ukazoval, pak cestou domu seděl jako pichlé kolo u vozu a zoufalej jak bude doma vysvětlovat.dělá mi ostudu, na firemních akcich se se mnou ukazoval, říká to co se mu hodí, chlubí se a ja nevím jak se bránit.nevěra byla v okamžiku,kdy ze mě udělal milenku.stopla jsem to,ale táhne se to se mnou,protože to mám v práci. Jinak tu holku,která je podle něj Blbka bere na firemní kola, zatímco jsem Blbka ja,protože cela firma ví, že jsme spolu byli minulý týden ve Francii- samozřejmě se musel pochlubit fotkami...
Doma řekl,že jede pracovně. Setkala jsem se s hračem, kterej nemá uctu k nikomu. říká, že rád zkouší ženské, že ta... která nejvíc vydrží je ta pravá- nevím.chci utíkat daleko.... zapomenout na to, že jsem ho označovala 8 měsíců svým partnerem.Jsem u firmy rok,začíná se mi dařit a na druhou stranu je tu ta ˇ"škodná".Na to se opravdu nedá co říct,nepomohlo nic, pro něj ´jsem výzva.Ignorace podporuje k tomu aby se snažil, hraje si,nevím jak to stopnout. nechci aby mě poškozoval na firmě,ale setkávat se musíme.
guest Muž standoslav ... 30.06.2009 08:44:13 ... (Strom/Strom)
Re: nevěra p. Davida
Odpověď na příspěvek od Koffolka25 ( mailto:magdullinka@seznam.cz ) z 29.06.2009 20:28:37:
-nevěs hlavu,nejsi první ani poslední žena/muž,která takto dopadla. Ten kolega,posléze milenec jen využil Tvé najivity,dal Ti naději,že bude jen Tvůj. Jistě mu to dodávalo hodně sebedůvěry,mít dvě ženy,které se míjejí a on je opyluje. Jen by mne zajímalo,zda ta jeho doma je jeho ženou a mají děti.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: