XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Soukromá / himískovo notebook

 

himískovo notebook

himískovo notebook

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
můj poznámkový blok Prdlajs poznámkovej blok.. deníček :D
Lidi narozené mezi 21. červnem a 21. červencem zveme v názvosloví Indiánského horoskopu "Datly". Tyto zrozence ovlivňuje vodní živel (cit, emoce, empatie, duševno), vládne jim pak vítr jižní (cítění, vnímání, empatie). Indiáni spatřovali v lidech zrozených v totemu Datla léčitele a mocné uzdravovatele. Byli přesvědčeni, že stejně, jako datel zbavuje strom nemoci zevnitř a zabíjí škůdce, kteří jsou zavrtaní hluboko v kmeni, mohou tito jedinci pomoci svému bližnímu taktéž "zevnitř". Tradovalo se o nich, že příčiny neduhů objeví díky citu, empatii a umění naslouchat. Byli to lékaři duše.

Stromy totiž indiáni chápali jako důležitý projev života a jako nedílnou součást Velké Matky - Země. Každý strom měl duši a tak ten, kdo dokázal uzdravit strom, musel být obdařen obrovskou mocí. Datlové velice dbají na vztahy s druhými lidmi. Často by se rozdali, jen aby bylo vše v pořádku a všechno klapalo. Dojde-li ke konfliktu, nesou to velmi těžce, ale znovu se vrhnou do práce a usmiřují. Jsou to často plaší, možná ostýchaví lidé, nezřídka se stává, že si kvůli své citlivé povaze staví bariéry před okolním světem právě, aby se ochránili před hrubými útoky. Citlivost neznamená slabost.

Nejsou to slabochové, jsou to silné osobnosti, jen tak si je neochočíte. Jdou si tiše za svým. Dobré vycházení s nimi může pokazit jejich častá náladovost, zapříčiněná zvýšenou vnímavostí. Pro druhé zapomínají na sebe. Rádi se cítí potřební, s neobyčejnou trpělivostí a sebezapřením se snaží pomáhat druhým. Bývají rovněž výbornými přáteli. Za projevenou náklonnost se dokáží odměňovat.

Mít Datla za příbuzného a sdílet s ním teplo domova je nesmírným štěstím. Je jejich prioritou zajistit harmonii, klid a zahrnout své blízké péčí. Tato starostlivost však může přerůst v přehnané opatrování - zejména takoví rodiče mají tendenci svým potomkům poněkud svazovat křídla a co nejdéle oddalovat jejich výlet z hnízda a osamostatnění.

Datel-potomek se snaží co nejdéle vyhřívat u rodinného krbu, rodiče by mu pak do samostatného života měli trochu pomoct. Může to být těžké, ale určitě se to vyplatí. Většinou pak dlouho nemešká a už pracuje na hnízdě vlastním, kde zanedlouho švitoří malá Datlí miminka.

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž her-infernal-majesty (her-infernal-majesty@centrum.cz) ... 22.03.2009 09:19:16 ... (Strom/Strom)
Včerejší akce..
Takže.. jelikož sem se opět byla podívat za mými drahými v Krupce a dobrala sem v pátek antibiotika, tak nám nezbejvalo nic jinýho, než se pořádně vylejt. Že to dopadne, tak jak to dopadlo asi nikdo nečekal, ani já ne..

Někdy kolem sedmý sem šla pro Mika, chvíli sme byli u něj a přemejšleli, co koupíme. Jako vždy sme nic nevymysleli. No ale tak sme šli směr Tesco, když sme se rozhodli, že koupíme Rum s Pepsi, tak se nám moc nelíbila ta cena tý Pepsiny.. Takže sme šli do plusu, kde jí měli ve slevě. No přišli sme do toho plusu a začali vymejšlet znova co koupíme. Nakonec to dopadlo tak, že se vzala nějaká hnusná vodka a dva džusy. Pak sem se tam vracela ještě pro limonádu, abysme měli flašku, do který se to sleje. Slili sme to šli sme směr nádraží - altánek.
Když sme dorazili na místo, zjistli sme, že lavičky jako venku nejsou, že si nemáme na co sednout. No tak sme si pak sedli na takovou rozbitou zahradní houpačku, sice rozbitá, ale účel splnila, takže ok. Byly krásný hvězdy. Najednou sem v dálce uviděla letět družici, meteor?, tak sme to sledovali a z Mika vypadlo, že nad náma letí nádor, což mě opravdu pobavilo, ten kluk nikdy nezklame. No jenomže jemu nestačila houpačka, tak sme se šli dívat na hvězdy na střechu. Sme se tam tak nějak dodrápali a hvězdy šly najednou mimo. Nějak sme na ně zapomněli. No tak sme tam chvíli byli a pak že jako jak slezem. Docela hustá otázka. No tak já se sedrápala tak nějak jak sem vylezla a on chtěl skočit. Jenomže trochu vejška, tak slezl jako já.
Pak tak nějak došly ještě Hanka s Pavlínou a šli sme dovnitř do hospody, kde byla uzavřená společnost, ale tak mám nějaký privilegia. Zabrali sme náš salonek a ... kecali..
No a pak se to stalo. Přišel David, ten kterej tam měl rozlučku se svobodou, tak mu podávám ruku, jakože mu chci popřát, a on mě začal mlátit. Sem se nějak ocitla na zemi a on mě docela přiškrcoval. Sem byla trochu v nevýhodě, nemohla sem se ani hnout natož dejchat.. pak se mi ale nějak povedlo se z toho dostat a začala sem škrtit já jeho. Ještě sem na něj řvala "Co sem ti udělala?!" na to mi nedokázal odpovědět, takže nevim proč se do mě pustil. Pak se to zas nějak zvrtlo a já se ocitla na zádech a on mě celou vahou opět škrtil. Tak sem ho kousla :D do ruky.. prokousla sem mu jí.. 2x hned.. Takže povolil a já se mohla opět hejbat. Tak pak padaly i nějaký pěstí, mám trochu monokla.. No nakonec nás od sebe odtrhla jeho "nastávající" (co tam dělala sakra? na jeho rozlučce?!) a neměla moc přívětivej pohled.
On pak David přišel znova za náma. Tak sem čekala, že budem pokračovat.. Mu řikám "dobrý jo? už si v pohodě.. ti trochu hráblo ne?" to jenom tak pokejval a pak zas přišla ta jeho...
Všichni pak nějak odešli domu (proč? :D) tak sem tam zůstala s Jindříšem a pomohla mu to tam tak nějak uklidit. Vzbudila sem Zdenka, kterej si tam dal šlofíka a šlo se domu.

A resumé?
mám kocovinu, jakou sem pěkně dlouho neměla, mrznou mi prsty.. trochu monokl, ale jinak sem snad ok..

(a jen tak pro info, Davidovi je 28? a je řezník, dokážete si představit, jako dokázal vyvolat sílu do rukou když mě tam škrtil? :D )




*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
díky
guest Muž Lucy (L3996@centrum.cz) ... 24.04.2009 09:01:24 ... (Strom/Strom)
Re: Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 22.03.2009 09:19:16:

Tak to je hukot ... a zjistila si nakonec proč se do tebe pustil? To byl bejvalej nebo tak něco?
guest Muž her-infernal-majesty (her-infernal-majesty@centrum.cz) ... 24.04.2009 11:08:15 ... (Strom/Strom)
Re (2): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od Lucy ( mailto:L3996@centrum.cz ) z 24.04.2009 09:01:24:

pane bože ne.. s nim bych si nic nezačla.. :D nevim.. prostě byl vožralej a asi se mu nelíbilo, že se mu "posmívám" :D

*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
pro dobrou věc
guest Muž Lucy (L3996@centrum.cz) ... 29.04.2009 07:56:55 ... (Strom/Strom)
Re (3): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 24.04.2009 11:08:15:

Hustý ... já sem tak agresivního člověka právě nikdy nezažila ... až tak moc, že by doletěl na babu a začal ji mlátit ... to asi nepochopím, kdo by to taky chápal že ...
Hlavně že si celá.)
guest Muž her-infernal-majesty (her-infernal-majesty@centrum.cz) ... 30.04.2009 12:21:15 ... (Strom/Strom)
Re (4): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od Lucy ( mailto:L3996@centrum.cz ) z 29.04.2009 07:56:55:

no tak já vyvázla bez zranění.. spíš sem se mu smála, jakej je to debil..
ale do dnes nevim jak sem se ocitla na zemi.. to jako neví nikdo :D

*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
pro dobrou věc
guest Muž Lucy (L3996@centrum.cz) ... 03.05.2009 14:45:13 ... (Strom/Strom)
Re (5): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 30.04.2009 12:21:15:

No asi tě tak rychle shodil, že ste to nikdo nezaznamenali :D
Se divím, že s ním ta jeho je ...

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: