XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Chyby XChatu

 

Chyby XChatu

Chyby XChatu

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
forum o chybach Xchatu
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž a2b ... 27.09.2007 07:29:08 ... (Strom/Strom)
Pánové ...
Nepřijdou už vám ty vaše boje proti inovacím ohrané? Přišla éra infobotů, všichni jste nadávali, jak je to k hovnu, jak vás to obtěžuje a teď, s radostí je využíváte .... přišel redesign xchatu, všichni jste ho proklínali a teď, nikdo už si nevzpomenete, že to tu někdy vypadalo jinak ... a co teď, nové vzhledy místností a flexiframe ... opět inovace, já osobně si myslím, že dobrá, jen rejpalové s taré struktury to hold nemohou přenést přes srdce *6* .. nemám pravdu?

PS: Všechno má své chyby, všechno chce čas, ale nepřipadá vám podivné odsuzovat věci hned ze startu?
guest Muž FRANTACZ1 ... 27.09.2007 09:09:46 ... (Strom/Strom)
Re: Pánové ...
Odpověď na příspěvek od a2b z 27.09.2007 07:29:08:

Že ty si necháš sr.. na hlavu, když se ti něco nelíbí, je tvoje věc. Ale nenuť to laskavě jinejm. Ani to, co se jim má líbit a co ne.

Když přišla éra infobotů, tak jsem tu ještě nebyl. A těžko bych nadával, když je to velký oživení toho, co tu dělám (možná, že bez nich bych tady ani nebyl - spíš teda určitě). My máme svýho upravenýho bota, protože nám vyhovuje ho mít postavenýho trochu jinak. A možnost si ho vyvíjet jak my uznáme za vhodný.

A to samý doufám bude i ohledně novinek tady, že mnoho jich půjde povypínat, aby si skutečně uživatelé vybrali sami, co chtějí, a ne co jim naservíruje NetCentrum, že je pro ně nejlepší. To je snad logický, a taky demokratický :-)

A já nadával hlavně na změnu využití technologie, jestli sis nevšim. Na využití js na výpis skla vidim pozitivní jedině neblikání, jinak nic. Jinak to, podle mě, přineslo jen další řadu problémů. A taky nevim, proč se místo toho nejdřív neopravily fousatý chyby, co tu obecně jsou.
Hodně věcí je zajímavejch (např. vložení objektu youtube nebo šeptací okno), ale já se prostě víc zaměřuju na použitelnost např. správcování, než na to, aby mi neblikalo sklo. Ale jinej uživatel se zas zaměřuje na něco jinýho, a v poho. Ale od toho by to všechno mělo bejt v nastavení.

Velmi se mi líbí, že se opravdu nakonec nechává alternativa, "lite" xchat. Teď jenom jí hodit do nastavení (i když mně nevyhovuje, protože smajlíky, tab v psací liště atd. chci, ale ne výpis okna js, takže to mám vypnutý individuálně)... Už teď v ní je sice taky dost bugů po přechodu na js skla, ale to se snad časem odladí, a budu spokojenej (do další komplet překopávky - já jenom za sebe čekám, kdy to pro mě přeroste mez právě tý použitelnosti, zatím se to dalo řešit, ale jak to bude do budoucna, kdy se patrně budete zaměřovat hlavně na "ty mladý, perspektivní" s videama poletujícíma po místnosti a v každym rohu s jednim TV kanálem, to vše nevypnutelný, tak to nevim - resp. vim: ozvu se, pochodim s vypínatelnejma prvkama, zůstanu, nepochodim, všechno bude js, a nic nepůjde vypnout, odejdu. Není nic jednoduššího).

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: