XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Křesťanství (víra kristovců, křesťanů)

 

Křesťanství (víra kristovců, křesťanů)

Křesťanství (víra kristovců, křesťanů)

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
vše o této víře a co s ní souvisí
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

slami990h Muž slami990h ... 16.02.2019 20:02:01 ... (Strom/Strom)
ateismus
Nikdo další? Dobře.
Tady bych navázal na příspěvek z 2.2.19
Bylo to o Vánocích, tehdy jsem jako jogín navštívil kostel, šli jsme se spolu s ostatními jogíny podívat na betlém.
Sedl jsem si do kostelní lavice a zkusil meditovat.
Tehdy jsem prožil něco, co by se dalo popsat asi takto, jako když si člověk za velmi horkého letního dne odpočne v hlubokém kamenném sklepě, bylo to opravdu velmi osvěžující. Nebylo to fyzické, byl prosinec. Tehdy jsem měl za sebou, léta meditací, nic takového jsem nikdy neprožil. Co to dokazuje?
Ten správný přístup, podle mě, je uchovávat v paměti a neinterpretovat, počkat si na další, pak uvidíme. Díky tomu jsem přišel do kostela znovu a pak zase...
guest Muž Lemogras ... 17.02.2019 15:20:07 ... (Strom/Strom)
Re: ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 16.02.2019 20:02:01:

Tady to nikoho nezajimá, malokdo ví že tu diskutuješ o nějakem ateismu či bohu, samozřejmě bych ti doporučil tento YT kanál https://www.youtube.com/user/Etheralia můžeš diskutovat a v komentářích budeš mít víc možnosti projevit svoje trapné argumenty a snad se z tebe stane i ateista, protože Autor tohoto kanálu mluví pravdu a věř že ti nezbyde ani jeden chválihodný argument až se s ním dáš do řeči! Jak obhájit svého fiktivního Boha který je mimochodem stejně fiktivní jako hollywood. Že jsi uvěřil v nesmysl, je jen víra, produkt poblázněného mozku.
slami990h Muž slami990h ... 18.02.2019 17:38:57 ... (Strom/Strom)
Re (2): ateismus
Odpověď na příspěvek od Lemogras z 17.02.2019 15:20:07:

Když se podíváš na seznam "Nejžhavější diskuze", zjistíš, že tady nikdo o ničem nediskutuje, proč by mělo být fórum "Křesťanství..." vyjímkou?
Ale pokud by se tu objevil někdo, kdo má o diskuzi zájem, pak díky právě těm mým příspěvkům zjistí, že se tu aspoň někde diskutovat dá.

A ten tvůj odkaz, tihle lidé sami jsou důkazem, že Bůh existuje, ať říkají cokoliv. Křesťan by řekl asi něco jako "hřích zatemnil jejich úsudek...".
Co je věda vědou, nikdo nedokázal, žádný vědec, žádný nositel Nobelovy ceny, nikdo nikdy, že Bůh neexistuje.
Jsi, ty, nebo kdokoliv na tom odkazu chytřejší než Albert Einstein, nebo Niels Henrik David Bohr a všichni vědci světa?
Řekni, Jak jste tedy právě vy přišli na něco, s čím ani největší žijící géniové nedokázali pohnout? Kolik let jste věnovali výzkumu, kolik vědeckých prací?
Kolik vám je roků 20? Takže v 15 jsi dostal občanku a o 5 let nato rozluštil, jen tak mimochodem, největší tajemství světa? Hádám, že za dalších cca 5 let vymyslíte cestování v čase.
Každý, kdo soudnost má, snad už pochopil, kdo jste a co váží ty vaše pravdy.

Konečně jsi MaCchu, našel sobě rovné. Kdepak jsou dnes tví Preatoriáni, nebyl jsi to ty, kdo tady před lety dštil oheň a síru na všechny hříšníky? Tak dneska je pravda ateismus? Co to bude příště?
guest Muž Lemogras ... 20.02.2019 19:34:02 ... (Strom/Strom)
Re (3): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 18.02.2019 17:38:57:

Ne, tak na tohle jsem čekal, a ono je to tady, moc si mi to ulehčil jelikož jsi napsal typickou reakci o rozsuzovani a hodnoceni kdo je lepší a horší vzdělanější atd. Samozřejmě že žádný vědec nemá důkaz ani jistotu co je pravda, ani nemám nobelovu cenu, ale my vědci vnímáme realitu takovou jaká je,( vy si ji přikrašlujete díky dobrému pocitu, a kdo věří dobrým pocitům, může se stát že uvěří nesmyslu, i hitlera lidi zvolili díky dobrému pocitu a byl snad dobrý? Ne! ), nevolíme demokracii ale technokracii, z vědeckých poznatků zkoumáme a bádáme, na tom nic není, NENI HANBA ŘÍCT " JÁ NEVÍM " hanba je tvrdit já vím že ježíš je pravda cesta a život a nemít důkazy, a odkázavat se jen na nějakou knihu milardu let starou. Takže asi tak. Ne není mi 20 ale rád bych vynalezl stroj času. Snad mi v tom existujici alieni pomohou. Ehm ted nevím čím jsi mě to nazval ale Macchu picchu jsou ruiny předkolumbovského inckého kultovního města v peruánských Andách. *3* *4* *105*
slami990h Muž slami990h ... 24.02.2019 15:55:53 ... (Strom/Strom)
Re (4): ateismus
Odpověď na příspěvek od Lemogras z 20.02.2019 19:34:02:
Je legrační, že si stále myslíš, když tě není vidět(psaný text diskuzí), že tě tím nelze poznat. Tvůj psychologický profil tě prozrazuje.

Jestli jsou to Preatoriání, Potulný kazatel, (nebo jak jsi se tehdy nazýval), dnes ateista. Jak jsi poučoval celý xchat o svých pravdách. Pozornému oku neunikne, jak se to podobá určitému vzorci.
Ty potřebuješ hrát roli někoho, kdo zachraňuje jiné svojí pravdou. Tomu se říká spasitelský komplex. Je to stav mysli, kdy se osoba domnívá, že jeho určením je zachraňovat (Wikipedie).
Problém lidí, jako jsi ty, je právě v tom že jste připraveni zachraňovat v podstatě čímkoliv, co vám přijde do ruky, (Preatoriání, ateismus ap.), je to symptom problému, když vám někdo vyvrátí jedno, najdete si něco jiného a tak pořád dokola.
Wikipedie dále říká, že nejde o duševní poruchu, ale uvádí, že se spasitelský syndrom může objevit jako součást psychotických onemocnění.
Na tvém projevu je patrná frustrace, která tu tehdy nebyla. Předpokládám, že pramení z neúspěchů, kterými ve své roli nutně musíš procházet. Musíš se svému komplexu postavit. Odmítám stát se obětí tvého problému, hrát tuhle jeho hru.

Píšeš, "My vědci vnímáme realitu takovou, jaká je...". A jsi vůbec schopen pochopit pravdu o sobě samém?
guest Muž Lemogras ... 25.02.2019 10:49:26 ... (Strom/Strom)
Re (5): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 24.02.2019 15:55:53:

Teď musím technickou poznámku (nebo dvě):
1, Nemáš pravdu, že věda nejprve zkoumá důkazy a pak stanoví teorii. Věda nejprve stanoví teorii a z ní vyplývající kritéria pravdivosti a vyvratitelnosti a potom zjišťuje pokusem (včetně pasivního - tedy pozorování přírody), zda to souhlasí ... když nesouhlasí, tak se zjistí v čem a přeformuluje se teorie ...
2, Matematika může nejprve mít stanoven výsledek a pak k němu hledat cestu. Těch cest může být i více a matematika může být používána aby našla tu optimální. Např. když bylo změřeno jak se chová vesmír ve svém rozpínání tak byla po ruce data a pak bylo počítáno jak by to mohlo fungovat. Tak byla předpovězena temná hmota i temná energie.

... Věda je proces vytváření vyvratitelných matematických modelů reality. Rozdíl mezi vědou a vírou je v tom, že víra postuluje teorie jako neomylné a nedotknutelné a odmítá je upravit, případně zavrhnout na základě důkazů, které teorii vyvracejí. Nehodící se informace prostě ignoruje, nebo přidává další nesmyslné a nadbytečné části teorie namísto předělání teorie ...

... Alespoň tak nás to v hodinách dějiny fyziky učil Doc. Štoll v prvním semestru na jaderné fyzice ... snad se nespletl, a ještě poznámka, nevím o co se tu diskutníku snažíte ale já nevím o kom je řeč, ani nevím kdo nebo co jsou nějací preatoriání. Možná sekta vašeho druhu. *4* ale já jsem zde nový. *105*
guest Muž Lemogras ... 25.02.2019 10:50:03 ... (Strom/Strom)
Re (5): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 24.02.2019 15:55:53:

Právě že já se cítím velice vitězně vyrovnaný. Proto jsem dostal chuť diskutovat s věřícími šílenci kteří si myslí že věčný mír je realita. *3* jestli tu někdo někoho poučoval to fakt netuším, ale vy se zdáte být dost do sebe zahleděný když si myslíte že váš katolicismus zde vítězí, všechno v ŘKC je jedná velká faleš a jedovaté zlo. A Papež je obyčejný mafiánský páprda. *1* *3* v bitevním poli však neškodný důchodce. *161* pravda o mě samém je taková že jsem obyčejný diskutník, ty však budeš podle všeho blázen. Každý kdo věří v Boha je idiot s nízkým IQ. na to je milion důkazů, argumenty věřících poslední dobou pokulhávají a už nemají nic co by bylo věrohodné, je to jen zavádějicí. *8*
slami990h Muž slami990h ... 25.02.2019 21:01:29 ... (Strom/Strom)
Re (6): ateismus
Odpověď na příspěvek od Lemogras z 25.02.2019 10:50:03:



Dal jsem si trochu času a prošel jsem si diskuze z let 2014 až dodnes. Všude je to stejné, ignorace neschopna pochopit v podstatě cokoliv.
Celá léta stále stejná umanutost, která jen mnění nicky, (dnes Lemogras).
(Mohu každého ubezpečit, že jde stále o jednu stejnou osobu.)
Jako kdyby každý z těch nicků byl jen dalším diskutujícím, který byl jinými usvědčen, že žvaní nesmysly, poté nahrazen (jako mrtvý) dalším nickem. Kolik jich už bylo? Mám dojem, že někde, možná u Jard01, je celý katalog takových jmen. Tenhle hřbitov tvé ignorace je opravdu monstrózní. Každý, kdo se tu tolikrát znemožnil, pokud má alespoň špetku soudnosti zmlkne. Tohle ty ale neuděláš, nemůžeš, tvoje posedlost ti to nedovolí.
Snažil jsem se používat racionální argumenty, až jsem konečně pochopil, že se v případě MacCha snažím o nemožné, v případě psychicky narušeného nelze používat argumenty postavené na zdravém úsudku, kterého takto postižený není schopen.
Rozhodl jsem se že nebudu odpovídat na tvoje příspěvky. (Připouštím výjimky, kdy použiji něco co se mi může v diskuzi hodit.)
Všem ostatním na xchat doporučuji totéž.
guest Muž Pinach ... 08.03.2019 16:25:27 ... (Strom/Strom)
Re (7): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 25.02.2019 21:01:29:

Možná si jenom uživatel Lemogras uvědomil že je to ztráta času se tu dohadovat se zakomplexovanými křestany tvého typu, tak se jednoduše smazal, to však nedokazuje tvoje tvrzení že tvůj dávný nepřítel tu kdysi řádil pod stovkami profilů a mazal si je aby udělal dojem na ŘKC matrixo-slami990h který je ten co je právě duševně narušený. *3189* *261* když dovolíš sem tu první den a jaksi mi říká že na xchat nikdo normální nechodí tudíž bude asi všem jedno estli se mají hlídat před nějakým xchat teroristou který beztak existuje jen v tvé hlavě. *161*mimochodem bejt tebou tak se ŘKC moc nezastávám je to největší mafie všech dob a Papež je jenom reklama na pudr a pampers. *3* takže když dovolíš taky se smažu na tomhle retro debilním serveru kde není ani noha, a o diskuze se lidi dnes zajímají někde jinde než na nějakém mini webu. *148* ale taky bych ti doporučil kámo aby ses zabydlel v lékařském zařízení v Bohnicích než začneš psát další bludy.
slami990h Muž slami990h ... 09.03.2019 21:42:51 ... (Strom/Strom)
Re (8): ateismus
Odpověď na příspěvek od Pinach z 08.03.2019 16:25:27:
Lemogras = Pinach.
guest Muž Kaizoku ... 26.03.2019 08:48:33 ... (Strom/Strom)
Re (9): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 09.03.2019 21:42:51:

Prosím tě ty chytráku dej mi důkaz že user Lemogras = Pinach je jedna a ta samá osoba, nemáš důkaz protože je to, jen tvoje osobní doměnka která se zakládá jen na tvých pocitech, tvé pocity však nejsou realita. btw: matrix nemá být tvým vzorem když jsi katolík, nemá to být Ježíš nebo papež?


...já nic já jen random najel na tuhle diskuzi....

Dokud nebudeš mít důkaz je to stejné jako když nemáš důkazy o Ježíši kristu že je Skutečný nebo rovnou Bohem. Vira a pocity nejsou důkaz. Jen se tu ztrapnuješ...

xD
slami990h Muž slami990h ... 20.04.2019 09:11:40 ... (Strom/Strom)
Re (10): ateismus
Odpověď na příspěvek od Kaizoku z 26.03.2019 08:48:33:

Na tohle téma jsem psal 25.2.2019. Mým protivníkem je úplně jiná váhová kategorie, duch tohoto světa, prohlédnout tvoje maskování je pro mě triviální záležitostí. Tak se s tím už smiř. Prostě existují lidé, kteří vědí nebo vidí víc, než ty.

MacCh.....= TongBang-Minjae = Azazel Gang Tong = Lemogras = Pinach = Kaizoku = jméno, které sem doplním ještě neexistuje, počkám MacChu, až ho vymyslíš.
IQjakoSNURAnaPRADLO Muž IQjakoSNURAnaPRADLO (iqjakosnuranapradlo@centrum.cz) ... 20.04.2019 21:59:17 ... (Strom/Strom)
Re (11): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 20.04.2019 09:11:40:

Poslední dobou se ze světa stal pořádný Islámský prasečák*49*že...ovšemže*49* ,

Tak pravím já*49*Kníže*4992*Pekel*4992*a MaCchův stvořitel*49*
slami990h Muž slami990h ... 22.04.2019 10:51:10 ... (Strom/Strom)
Re (12): ateismus
Odpověď na příspěvek od IQjakoSNURAnaPRADLO ( iqjakosnuranapradlo@centrum.cz ) z 20.04.2019 21:59:17:
Ahoj, ať jsi kdokoliv.
Poslední dobou?
Podotýkám, že tady je to o křesťanství. Fatimská zjevení ukazují na vzájemný vztah hříchu a jeho důsledku v podobě tragedií globálního rozměru. Od poslední světové války uplynula dost dlouhá doba a svět si jde dál stejnou cestou jako před ní a tak se pravděpodobně blíží i další katastrofa, otázkou je jak a kdy se projeví. Takových signálů je víc, někde jsem slyšel, že nástup pádu civilizace začíná v okamžiku, kdy začíná být ohrožena nevinnost života - děti a k tomu také dochází, osvojováním dětí homosexuálními páry. Takto je už od útlého věku deformován zdravý vývoj nové generace.
Imigrační krizi považuji za jeden z důsledků.
guest Muž Xzpravodaj ... 24.04.2019 08:21:47 ... (Strom/Strom)
Re (12): ateismus
Odpověď na příspěvek od IQjakoSNURAnaPRADLO ( iqjakosnuranapradlo@centrum.cz ) z 20.04.2019 21:59:17:

Je pěkné přímo sledovat, jak různé napodobeniny, kopie a blábolící spameři,trollové, flameři.. vypadají vedle pravého Azazela trapně a hloupě. *901* že ovšemže
guest Muž Xzpravodaj ... 24.04.2019 08:20:20 ... (Strom/Strom)
Re (11): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 20.04.2019 09:11:40:

Nu a stále tu jen blábolíte nesmysly bez důkazů... *901* opakují bez " Prokazatelných DŮKAZŮ " *49* že se jedná o známého prudiče MacCha , *49* nemáte důkaz , jenom se domníváte jak schizofrenik který chronicky a ustrašeně za vším nekalým vidí MacCha který sem X let nechodí. Navíc mešek je ateista a obyčejný prudič-spamér , pochybuju že by ještě v dnešní době řešil již světem zaniklé padlé křesťanství zmordované spravedlivým islámem. *66*

Tak pravil Já kníže temnoty padlý anděl AZAZEL
slami990h Muž slami990h ... 24.04.2019 23:51:34 ... (Strom/Strom)
Re (12): ateismus
Odpověď na příspěvek od Xzpravodaj z 24.04.2019 08:20:20:
MacChovo postižení je unikátní, nenapodobitelné, on je jako jednorožec. Ta neschopnost pochopit prakticky cokoliv, to se často nevidí, není to tak těžké.
guest Muž buddhajecesta ... 26.04.2019 07:48:33 ... (Strom/Strom)
Re (13): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 24.04.2019 23:51:34:
Právě že tímto příspěvkem jen dokazuješ že ho vůbec neznáš, nikdy sem nezažil člověka jako je on který dokáže v co nejkratším čase vyřešit ty nejsložitější logické stolní hry, ty tu však vidíš jen kritiku na své náboženství a tvý ego nedovolí ani na moment připustit že bys byl ty ten špatný, katolíci špatní jsou to je jistota i tak. Jestli nechápeš že tu celé roky píšeš bludy a že se povyšuješ, tak to prostě nevidíš, protože ti ty pyšné brejle morfeuse moc neprospívaj. A mach nebyl jediný kdo tě tu provokoval celou dobu, tvoje satanistické náboženské katolictví je celému světu pro smích, ničemu nevládnete. *642* takže on mi nepřipadá postižený, spíše je geniální. *52*
slami990h Muž slami990h ... 08.06.2019 13:21:59 ... (Strom/Strom)
Re (14): ateismus
Odpověď na příspěvek od buddhajecesta z 26.04.2019 07:48:33:

Napadá mě to o té potrefené huse, dotkl jsem se ega páně MacCha, kdopak zakejhal?
Odkud znáš MacCha tak dobře ty? Kdo jiný, než MacCh sám může vědět takové detaily, jako to o stolních hrách? Nevidíš, jak průhledné to je?

Už přibližně 5 let se tu setkávám pořád se stejným člověkem, tak co je na tom tak nepochopitelného, že ho znám, musel bych být retardovaný.
To by snad dokázal každý.
Tohle už svoji logiku má, že? Tak použij svých schopností a konečně to pochop.

(Když říkám, že znám, nemyslím, že znám úplně tvoji osobnost, jde o to, že znám dost na to, abych tě mohl bezpečně identifikovat, a pak je jedno, za jakým nickem se schováváš.)

Jestli umíš řešit logické problémy, měl by jsi volit diskuze podle svých schopností, něco například o rébusech, počítačových hrách, nebo matematice.

Tohle je fórum jde o filozofii, náboženství, tady jde o poznání a zdravý rozum, který je tu důležitější, než logika, nebo dokonce genialita.
Hitler byl taky inteligentní, jistě víš, jak to s ním skončilo.

Tvoje logika ti je tu k ničemu.

P.S. To křoví Saint.Seiya si nech od cesty.

.
guest Muž Lemogras ... 20.02.2019 19:41:09 ... (Strom/Strom)
Re (3): ateismus
Odpověď na příspěvek od slami990h z 18.02.2019 17:
Docela mě rozesmívá jak může křestanský fanatik mít avatar morfeuse z matrixu, když matrix je podle křestanů satanistický film. Možná ten tvůj ježíš je ve skutečnosti satan.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: