XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Internet a počítače / Kapesní počítače

 

Kapesní počítače

Kapesní počítače

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Tipy, triky, programy pro WM5
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Ebisek Muž Ebisek ... 30.07.2015 13:09:06 ... (Strom/Strom)
OK Google
Tak jsme se dočkali a už to je i v češtině. Samozřejmě jsem to hned vyzkoušel a přišel jsem na jednu věc. Jednak to není žádná věda a ani k tomu nejsou potřeba ty Karty Google, jak se o tom v mnoha zdrojích píše. Druhou věc co jsem tak nějak pochopil je to, že pokud člověk skutečně chce používat onen příkaz OK Google, tak jej telefon na domovské kartě (v tomto případě nutné jsou) neustále odposlouchává, jestli náhodou neříká "oukey gogole".

Ale celý zázrak spočívá v tom, že do vyhledávacího panelu na domovské stránce TouchWiz kliknete, stisknete tlačítko pro mikrofon a pak řeknete "Poslat sms zprávu miláček dobré ráno miláček" a ono to překomolí tak, že se otevře Google okno pro psaní zprávy, jako příjemce je tam "Miláček", ale zpráva nejčastěji úplně chybí, nebo je nepoužitelná.

Takže jsem tedy nepochopil, co je na tom tak jednoduššího. Navíc při každém zašišlání to kompletně rozhodí pole, takže to ve finále člověk musí korektorovat třikrát více, než kdyby to udělal po staru pře ikonu zpráv a vybral kontakt ze seznamu. *38*

Jinak samotné hlasové zadávání funguje už snad čtyři roky a zrovna například u těch sms zpráv mi přijde mnohem jednodušší to pootevírat prstem přes ikony a pak pouze nadiktovat samotný text zprávy. Takhle to občas používám, když jsem zrovna sám a chci napsat smsku s diakritikou, jelikož ťukat ěščřžýáíé prstem je cvokárna.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: