XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Astrální cestování

 

Astrální cestování

Astrální cestování

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Jev, při němž cestuje duše bez těla.
Taky vás fascinují ty řeči o astrálním cestování, tedy jevu, při němž se duše odpojí od těla a sama si cestuje? A věříte na to vůbec, nebo to jsou podle vás jen kecy, kecy a kecy?
Doufám, že toto forum bude navštěvované..!

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Imargen ... 06.01.2008 11:07:48 ... (Strom/Strom)
Astrální cestování
Astrální cestování.... Velice vzácný jev projevující se u lidí ve stavu Tranzu nebo jak už tu bylo řečeno, pod vlivem halucinogenů. Většina lidí se totiž nedokáže z normálního stavu dostat do tak hluboké formy meditace, aby správu nad tělem zastával pouze mozek a duše se mohla oddělit. V každém případě pokud se tak stane, duše se dostane do světa, ve kterém je možné úplně všechno. A i když člověk tvrdí, že vidí třeba své tělo, tak to není v podstatě možné, protože v astrálním světě nemá duše oči ani uši a to co vidíme je pouze obraz, který si pak mozek vytvoří z toho, co duše cítila 6.smyslem. Protože v astrálním světě existuje pouze 6. smysl.
guest Muž larkinh (larkin@seznam.cz) ... 07.10.2008 21:30:49 ... (Strom/Strom)
Re: Astrální cestování
Odpověď na příspěvek od Imargen z 06.01.2008 11:07:48:

Já obvykle vnímám věci v astrálu i v tomto světě tak jako "na střídačku". Sice se mě lidi ptají, jestli nejde o lucidní snění, o kterém jsem tedy moc nestudovala, ale to si nemyslím, protože pokud vím, v lucidním snění můžu změnit cokoliv - a v mých výletech do astrálu můžu některé věci změnit a některé vůbec ne (ty můžu maximálně "nevidět", tedy ignorovat). Abych se tam dostala, ani nepotřebuji hluboce meditovat, stačí se zklidnit.... ale možná mi ta hluboká meditace jde sama od sebe a tudíž nevím že je to hluboká meditace?

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: