XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Láska, vztahy a sex / Sex ve třech Ano nebo Ne ??

 

Sex ve třech Ano nebo Ne ??

Sex ve třech Ano nebo Ne ??

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si o tom myslíš ty, budu ráda když přidáš svuj názor...
Nesnášim sex ve třech jenže muj kluk by si to rád ve třech zkusil . Samozřejmě s další holkou. Já z toho nemůžu spát,celý noci probrečim a je mi z té představy špatně. Já nevim ale pro mě je to nevěra , protože bude spát s jinou. A navíc mě tim strašně ponižuje, protože mi tim naznačí jako kdybych ho nedokázala uspokojit a nestačil by mu sex se mnou. Jako nevim co se mu na tom líbí ale mě přijde že se udělá jak s ní tak se mnou protože má díru stejnou jako já . Takže pro mě je to nevěra...

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž mina ... 11.07.2009 08:00:01 ... (Strom/Strom)
+-
ahoj, bavíme se o tom s přítelem už delší dobu on by měl hroznou radost a já bych mu jí ráda udělala..taky mě to láká ale bojim se aby nám to nenabouralo vztah kterej je super..pár známých nás varovalo-odstrašující příběhy celkem..páč problém je prý že se to nák předem naplánuje ale v reálu a v akci to může vypadat jinak a těžko koučuje..tak nevim..přítel je typ kterej se líbí snad každé slečně takže cítím žárlivost ačkoliv nikdy dřív se nekonala s timhle chlapem je to jiný, v posteli bůh a to je možná ten problém..nechci se podvědomě dělit ale představa je to přitom zajímavá..přijde mi to jen vůči mě nefér a přemyšlim spíš o swingers-síly vyrovnané..ale na to se zas moc netváří přítel..:-))
guest Muž fantazie11 ... 11.07.2009 12:19:04 ... (Strom/Strom)
Re: +-
Odpověď na příspěvek od mina z 11.07.2009 08:00:01: ahoj, zkušenost v trojce mám a poprve byla neplánovaná, ta druhá se už plánovala. A byly to hezké večery... A ve vztahu si s partnerem musíte věřit, jinak je to špatný...
guest Muž mina ... 11.07.2009 12:50:44 ... (Strom/Strom)
Re (2): +-
Odpověď na příspěvek od fantazie11 z 11.07.2009 12:19:04:
jasnačka přítelovi normálně věřim..a nehlídam ho..ale právě si nejsem jistá jestli jsme s úrovní naší důvěry takhle daleko..další věc je co když jemu se to moc zalíbí a bude to chtít už pravidelně a já ne..nechci prostě někoho 3.do vztahu ale jen na experimentální sex..navíc je divnej pocit když vám někdo naruší vaší soukromou intimitu-to co bylo jen vaše už není..je to sranda tydle úvahy coby kdyby..mě se sexy ženské tělo líbí ale chlapy mě dokážou okouzlit a žena asi takle ne..možnost už byla víckrát ale co nesnesu je pocit nátlaku-jako že někdo to naplánoval..a ode mě se to očekává..ale já jsem taky dost vybíravá pokud jde o ženy..je to zvláštní protože u chlapů to vidim jinak..nevím jestli to je v té konkrétní slečně-že jsme nepotkali ještě takovou co by ve mě neprobouzela pocit rivality ale důvěru..nebo jestli to je ve mě a nepůjde to nikdy..každop.je asi lepší moc neplánovat a užívat si života :-)
guest Muž fantazie11 ... 11.07.2009 13:49:13 ... (Strom/Strom)
Re (3): +-
Odpověď na příspěvek od mina z 11.07.2009 12:50:44: tak nic neplánujte a až to přijde tak to pujde samo. Nebo taky ne. Ale to se musi poznat . A určite partnera do toho nenutit. Musi chtit sam. A zkuste si o svych predstavach otevrene promluvit a nejlepe při milování.to ty představy jsou realny. A jestli si chces vybrat partnerku, to je normalni, taky bych nebyl v posteli ve trech s kazdym chlapem.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: