XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Stěžujeme si

 

Stěžujeme si

Stěžujeme si

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Kdo nebo co vás na xchatu štve?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Team_Advisor ... 11.09.2016 12:37:44 ... (Strom/Strom)
BTMR a petice
Co se týče níže uvedené stížnosti uživatele Hlubinamyslen (smejicisebudha a dalsi nicky)

Uvedená stížnost je více jak směšná, uvedený uživatel chodí do této místnosti poměrně pravidelně neustále vkládá svá nepodložená tvrzení a většinou tvrzení tvrzení uráží místní uživatele a dále pak víru a vyznání většiny přítomných uživatelů ( právo na svobodnou víru stanovu listina základních práv a svobod) Co se týče důvod vyhození, je považován za zcela správný a pokud bude uživatel touto rétorikou pokračovat bude postup stále stejný. K takovovémuto chování mám k dispozici precedentní vyjádření Prazdroje a dle něj budu dále postupovat. Pokud chce uživatel hlubinamyslení dálé vést narážky ve smyslu všichni křesťané jsou tupci a vrazi, může si založit místnost nestálou a obklopit se lidmi, které to neuráží a nebo s ním souhlasí, tuto možnost server xchat umožňuje a chování uživatelů v dané místnosti si může sám zakladatel (nebo jím pověřený správce) sám korigovat.

Petice na odvolání kohokoli:
Pokud se nepletu tak xchat není veřejným informačním serverem, novinami nebo sdělovacím prostředkem dle platné česklé legislativy. Jedná se o soukromý server. Představitelé tohoto serveru (administrátoři) nejsou voleni uživateli a dělají svou práci zdarma a ve svém volném čase. Přidělení práv adminstrátorům určuje vedení xchatu, resp. xchat teamu, nikoli uživatelé. Bogeman je jeden z mála adminů, který je takřka stále online a je vždy ochoten pomoci. Nejen že svou práci dělá velice dobře, ale místo petice o odvolání ( zaštitěnou něčím co si to někdo snaží nazvat azanoviny, což není oficiální sdělovací prostředek a navíc porušuje zákon o duševním vlastnictví uživatelů) by měl být spíše za svou důkladnou práci více ohodnocen.

Mé díky patří jeho práci i celému xchat teamu vedeného zkušeným adminem Prazdrojem.
first-1. Muž first-1. ... 11.09.2016 22:02:53 ... (Strom/Strom)
Re: BTMR a petice
Odpověď na příspěvek od Team_Advisor z 11.09.2016 12:37:44:

A co svoboda vyjadřování? *3* Nějakou víru bych tam neřešil, kdyby to byla gay místnost chodil by tam s tím, že všichni gayové jsou fůj a podobně, jde o to, že tam jistí lidé chodí záměrně provokovat, a je jedno, o čem ta místnost je. Takže ty kopat, pokud se jeden den proviní, u mě měli keci, že byli v klíčích i druhý den, a hrozně se to řešilo, a ten člověk musel z klíčů pryč, pokud to vyloženě nebyl čerstvý nick, a i to se mi zdálo dost benevolentní...

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: