XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Stěžujeme si

 

Stěžujeme si

Stěžujeme si

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Kdo nebo co vás na xchatu štve?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Stop_Seafarer ... 08.09.2016 20:22:28 ... (Strom/Strom)
Petice za odvolání admina Bogemana
Katolickej fanatik terorizuje xchat a úplně jasně teď nezvládá co se děje v btmr. Se svejma soukmenovcema ss team_advisor a hatikvou a mysulou zabraňujou svobodný diskusi, vykopávaj lidi jen za to že mají jiný názor nebo víru i když se chovaj slušně. Mysula navíc klíčuje neoprávněně lidi a taky za to dostala trest od jinýho admina a Bogeman jí to zase zrušil, co to sakra je že jeden admin ruší rozhodnutí jinýho admina. Bogeman řádí jako by byl kousnutej tarantulí při kickování a killování jen za to že se mu něco nelíbí. Kde je ten svobodnej a svobodomyslnej xchat, v btmr určitě ne, ty vstupní podmínky to si dělaj srandu snad. A není to prvně co si tu lidi na tohodle admina stěžujou. Odvolejte už někdo toho strašnýho Bogemana.
guest Muž HLUBINAMYSLENI ... 08.09.2016 22:11:07 ... (Strom/Strom)
Re: Petice za odvolání admina Bogemana
Odpověď na příspěvek od Stop_Seafarer z 08.09.2016 20:22:28:

Vážení admini

Na chatu s názvem" Bůh Te má rád.", jsem byl bezpočtukrát vyhozen, zcela bezdůvodne Bogemanem, nebo Team_Advisitorem, nebo Hatikavou s odůvodněním, narušování plynulého chodu místnosti. Dvakrát jsem byl vyhozen i Myšulou. Težko už si lze vymyslet méně odpovídající důvod.

V případě zájmu, pro lepší posouzení, mohu zaslat i nějaké kopie obrazovky. Narušování obvyklého chodu místnosti může být například podrobný rozbor nějakého tématu, na který ostatní nemají odpověd.

Dovoluji si Vás požádat, aby správce stálého dělali jiní lidé.

S pozdravem Hlubinamysleni.
guest Muž XAN-X ... 08.09.2016 22:16:59 ... (Strom/Strom)
Re (2): Petice za odvolání admina Bogemana
Odpověď na příspěvek od HLUBINAMYSLENI z 08.09.2016 22:11:07:
*
AN vyjadřují veřejnou podporu Petici za odvolání Bogemana

AN se rozhodly veřejně podpořit tuto Petici, neboť se domnívají, že zmiňovaný pseudoadmin svými aktivitami a zásahy, a to nejen ve zde zmiňovaných případech místnosti BTMR, působí značné škody Xchatu. Považují Bogemana za neschopného, netololerantního a potíže vyvolávajícího admina bez jakékoliv autority a schopnosti objektivně posuzovat různé situace. Více se nebudeme rozepisovat, své postoje k tomuto jedinci, který dle nás nemá co pohledávat na adminském postu, jsme již sdělovali v minulosti. To co činí v posledních dnech považujeme za naprosto nestoudné a neuvěřitelné.

Za Xchat čistější,krásnější a svobodnější, za Xchat bez Bogemana!

A dovolíme si Vám nabídnout heslo pro celou Petici: "Chat má být o lidech, pro lidi - alias MY UŽIVATELÉ!"

AN
12_21 Žena 12_21 ... 11.09.2016 08:10:15 ... (Strom/Strom)
Re (3): Petice za odvolání admina Bogemana
Odpověď na příspěvek od XAN-X z 08.09.2016 22:16:59:
Podporuju petici pro odvolání Bogemana. Ne ho bloknout ani nic jinýho, jen mu sebrat práva, který mu prostě nepatří do rukou. Byla jsem 2x neuvážlivě vyhozena, za přání všem to nejlepší, protže to někteří slabší jedinci pochopili jako urážku, načež jsem byla zaklíčovaná Mysulou a ta za to přišla o správce a Bogi mi do šeptu tvrdil, že její ppočínání bylo moc správné a že jsem úmyslně provokovala. Potom, když jsem se po třech dnech klíčování (nebo po dvou, teď nevím) jsem se tam šla podívat, protože tam byli lidi,který znám. No a pokračovala jsem v tématu, který bylo na skle. Napsala jsem, že pro křesťany je Bůh to něco a pro mě příroda, pro muslímáky Alláh atd.. A za to jsem byla vyhozena. Žádný pádný důvod, prostě jen tak, protože nebyly argumenty na něco, co ani nikoho neosočuje. Pak jsem druhý den ráno ve slabé chvilce (krámy) tam šla a zaklíčovala lidi, na který bogi zapomněl, protože pak už tam snad všichni z xchatu zaklíčovaní byli. Načež za mnou chodili lidi proč jsou zaklíčovaní, tak jsem zas všechny odklíčovala, protože slabá chvilka. Mám nyní klíč na hlavní i náhradni nick, protože Bogeman nemá sílu sa mnou vést rozhovor. Přičemž jsem mu sama řekla, ať se mnou vůbec nemluví. PEACE.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: