XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Stěžujeme si

 

Stěžujeme si

Stěžujeme si

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Kdo nebo co vás na xchatu štve?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž RetorNo.1 ... 13.07.2016 20:04:34 ... (Strom/Strom)
Veřejná Stížnost na SS Any
*
Chci si veřejně stěžovat na SS Any, který umístil jako popisek místnosti Praha "Azazel smrdí". V Pravidlech služby Xchat se hovoří o nenadávání, neurážení atd. Domnívám se, že popisek je v rozporu i s částí Obecných ustanovení, kde se uvádí, že není dovoleno používat hanlivých a neetických forem (při chatování - zde je tento popisek vystaven přímo na odiv návštěvníků jako popisek chatovací místnosti a tím bych řekl, že porušuje i další Ustanovení - Poškozuje dobré jméno Xchatu, jelikož předpokládám, že takovýmto projevem se služba Xchat nechce prezentovat!). Je tu urážena navíc nejen xchatově velmi dobře známá Osobnost.

Žádám neprodlené odstranění tohoto popisku místnosti Praha!

S pozdravem
Anděl Azazel
guest Muž RetorNo.1 ... 14.07.2016 22:58:08 ... (Strom/Strom)
Re: Veřejná Stížnost na SS Any
Odpověď na příspěvek od RetorNo.1 z 13.07.2016 20:04:34:
*
Moje Stížnost byla samozřejmě směřována na vedení Xchatu, tedy na administrátory a majitele GymJWM. Rozhodně to nebylo jako úvodní téma do diskuze. Každopádně nikomu neberu právo se vyjádřit, leč Já zde zveřejněné reakce obou pánů vůbec nehodlám nijak konkrétně komentovat, když ještě navíc v jednom případě se jedná o zavděčení se Gymchatu (aspoň že ten konec byl rozumný) a ve druhém, jak překvapivé, o jeden velký nesmyslný stupidní blábol.

Uvedu obecně malý příklad. Pokud bychom ve zmiňovaném popisku místnosti změnili jen jméno, např. "Prazdroj smrdí", jistě by nikdo netvrdil, že jde o někoho nekonkrétního, či snad o značku piva. Každému by bylo zřejmé, že Prazdroj jest červený administrátor David.N. Stejně tak v případě Azazel je zcela zřejmé, že je to novinář Miroslav.M. Bez debat.

A proto se táži: Je opravdu v úmyslech a cílech služby Xchat prezentovat se veřejně na jedné v podstatě z téměř úvodních stránek, která je každému viditelná, urážkami a nadávkami směřuzícími na konkrétní lidi? Já věřím, že takto se Xchat prezentovat nechce. A doufám, že administratura či majitel GymJWM zjedná nápravu tohoto stavu. Případné potrestání SS Anyho už je plně interní záležitostí Xchatu a jejich vedoucích představitelů.

Anděl Azazel
Any Muž Any ... 20.07.2016 16:10:29 ... (Strom/Strom)
Re (2): Veřejná Stížnost na SS Any
Odpověď na příspěvek od RetorNo.1 z 14.07.2016 22:58:08:

Miroslave, když s Tebou je to těžký. Buď si myslíš, že jsme všichni úplně hloupí nebo stále nechápeš, proč jsi vlastně blokován.
Nejde o zavděčení se (i když mám pravidelně každý týden od Gyma plato vajec a tři lahve vína, od Prazdroje supertajnou šedou hvězdičku a za chatování a pruzení debilů mě obecně dobře platí). A mám dojem, že budu mluvit za všechny, že už nejsi ani vtipnej, ani trapnej, ale celé je to celkem smutný, jak tu pořád předstíráš hájení práva a akorát tu všecky sereš. Tím, že znáš pár lidí jménem, zveřejňuješ to po všech e-čertech nikoho nerozpláčeš, Mrkvičko. Já znám totiž jménem prezidenta *47*

A to, že je někde nějakej popisek a ty z toho děláš aférku, nehledě na to, že a) Prazdroj nesmrdí a b)kdyby ten popisek šel lajknout, má to víc lajků než 300 tvejch kozočlánků dohromady :D

Změnil jsem popisek, tak se přiď kouknout, doufám, že se Ti bude líbit gumo *40*

http://i.memeful.com/media/post/0MxGVwL_700w_0.jpg
guest Muž RetorNo.1 ... 21.07.2016 06:40:05 ... (Strom/Strom)
Re (3): Veřejná Stížnost na SS Any
Odpověď na příspěvek od Any z 20.07.2016 16:10:29:

Neexistuje hanlivý popisek - Neexistuje problém. Já jsem spokojen!

Poznámka: Je zvláštní, když se člověk domnívá, že mluví za všechny, skoro všechny, většinu, a přitom skutečnost je taková, že je mluvčím jen opravdu velmi malé skupinky lidí.

Za víc než tuto mini poznámku mi příspěvek jakéhosi Anyho nestojí!

Anděl Azazel

P.S.: Mimochodem http://xchat.cz/Azazel-Andel . Jen nějak záhadně nefunguje heslo, již jsem kontaktoval help@xchat.cz.

P.S. 2: A jinak tento uživatel opětovně (a je to již celá soustavná řada jeho provinění) porušil pravidla zveřejněním celého jména, což pravidla zakazují.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: