XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 04.04.2011 22:48:10 ... (Strom/Strom)
Ad ad ČSS2
Takže tak. Netrefil jsem Piňáka, ale aspoň to, že Haricha nevyřadí. Jerguš asi doplatil na své pozérství, Záhorovský byl určitě sympatičtější. (Ale bude to relativní, holkám i fanynkám bylo jeho i Ellenwoodovo vyřazení evidentně velmi líto.)

Upřímně jsem si ale skoro přál, aby vypadl Ševčík, diskutující, kteří nad ním ohrnují nos, že no, boženko, takhle čistý hlas má kdekdo a slušně intonuje každej druhej, by si to zasloužili, jakož i porota po té včerejší čočce i za dnešní Haberův tip Kurce. Pak pěkně popořadě ven Kurc, Piňák, Adamec... a kochejte se originalitou, mužností a heterosexuální dikcí zbytku. Chci vidět, jestli podpora svérázného pěvce Šepse vydrží i postup (nebo dokonce vítězství) na úkor takové Gunčíkové. *47**66*

Rejpu přesto, že Ellewooda mi bylo skoro líto, i když mi nebyl moc sympatický (najmě když připomněli ty pekelně zaliečavé pohledy při Come Together) a vedle Mareše vyniklo, že už v 15 (nebo kolik mu je) je lépe (chlapsky) rostlý. (Když už jsem u tak povrchních dojmů - při SF nasvícení jsem si nebyl jistý a při plném světle stejně pořád nejsem, jestli je od Ševčíka variace na skinheadskou uniformu vtipná nebo trapná, ale musím uznat, že všechno lepší - i staromládenecký Piňákův ohoz - než to kombiné, co měl Mareš pod sáčkem. *9**369**3*)

Samozřejmě, že Ševčíkovi fandím, ale upřímně se mi ulevilo při postupu Gunčíkové a především u Adamce - podle mě je "sladkej mazlík" on, nikoli Petr, Martinové nebo Noah. Tím ale o něm nic nenaznačuju, ani nad ním neslintám. Jen dokladuju, že i buzní vkus je mnohem... širší? *88**3*

Suma sumárum: spokojenost s pubinami na 80% - mínus 20% za ostudné chování na místě. (Všiml jsem si, že Ševčík se mnohem upřímněji zděsil - tím chci říct, že s event. vyřazením po tom, co je na netu vláčen teplým bahnem, dle mého počítal - jekotu, jaký se spustil po oznámení Ellenwoodova vyřazení. Asi si myslel, že se Noahovy fanynky na něj vrhnou a rozsápou ho. *40**3*)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: