XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Magie

Magie

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
- Solve et coagula - 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Mistrnettu (admin@maestrodesign.eu) ... 28.01.2009 09:16:57 ... (Strom/Strom)
Poslední soud
Zdravím,

ačkoli to dělám velice nerad, tak po dlouhé úvaze a po dnech řešení zřejmě není jiná možnost, než to řešit veřejně, jelikož privátní řešení nikam nevedlo. Rozhodli sme se (já a martin) učinit takové kroky na popud snad už všech stálých návštěvníků místnosti, takové rozhodnutí, které bude pro všechny strany cestou nejmenšího odporu a nikomu citelně neublíží, ba naopak, oběma stranám bude přínosem.

Pro jednu stranu (místnost) to bude přínosem, krokem kupředu a pro druhou stranu (dell-d) to bude také přínosem, jelikož se snad poučila a řekne jí to, co se nemá dělat a v budoucnu se bude moci takovýchto věcí vyvarovat.

Z blízké minulosti bych chtěl říct, že nátlak byl možná trochu oprávněný, každopádně zejména prosincové události mi dali hodně k přemýšlení a poslední týden sem nad tím bádal, řešil sem to, ale bohužel sám sem toho moc nezmohl, byly mi doporučeny určité kroky, které jsem se po dlouhém přemýšlení rozhodl upravit k obrazu svému - tedy aby to byla cesta nejmenšího odporu. Opět sem to konzultoval a vše bylo schváleno, ne-li přímo pochváleno a tak se tedy děje.

Všichni jistě víme že post SS je v místnosti jako "dát hlavu katovi pod sekeru" a proto tyto kroky.

To by bylo možná i trochu k ospravedlnění a teď rovnou k věci.

Naším cílem je pomoci dell-d, jelikož pocit moci jí nejspíše stoupl do hlavy a už see to nedá dále tolerovat. S martinem sme s ní vedli poměrně dlouhou konferenci na icq, ale nikam to nevedlo. Po cca čtyřhodinové konzultaci s Giggem, sem se tedy rozhodl podniknout následující:
Všichni sem prosím vyjádřete svůj názor, zda chcete, nebo nechcete dell-d dále ve funkci SS a pokuste se to i zdůvodnit, ovšem slušným způsobem. Jde o to aby sme jí pomohli a zároveň pomohli místnosti. Rozhodně není v mém úmyslu někomu škodit a nikdy to tak ani nebylo.
Pokud Vám opravdu na místnosti a na dell-d jako lidské bytosti záleží, jistě mě pochopíte a bude se chovat stejně. Přeci jen i odmítnout se dá tak, aby to toho druhého potěšilo.

To je ode mne vše. Doufám, že se všichni (co nejvíce z Vás) vyjádří a dospějeme tak k nějakému závěru, z kterého bych mohl dále pokračovat a tuto záležitost dořešit a uzavřít s kladným výsledkem a kladnými důsledky pro všechny strany.


Plukovník Žůžo Ňůňo *163*
Certifikátor pro oblast Kladno *273*
Podpořte rozvíjející se fórum http://it.synbian.net *273*
SS super pokecu *273*
guest Muž Caedmon ... 28.01.2009 15:47:52 ... (Strom/Strom)
Re: Poslední soud
Odpověď na příspěvek od Mistrnettu ( mailto:admin@maestrodesign.eu ) z 28.01.2009 09:16:57:

Premyslim-li o tom, jaky prinos dell-d pro mistnost ma (mela) jako SS, nenapada me byt jediny kladny aspekt jejiho pusobeni, nikoliv vsak ten, ktery jsi mi, MIstrnettu, popsal.

Osobne s ni mam bohuzel pouze jednu zkusenost a to zapornou. Vymenili jsme si nekolik ponekud prudsich prispevku po tom, co mi napsala, tusim, neco takoveho: Neseptej botovi, prekazi mi to na skle. (Slo o prvni seznameni se s prave zacinajici anketou.)

Jsem pro aby, dell-d byla odebrana funkce SS.

P.S.: MIstrnettu, byl jsi dobre SS-ko.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: