XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Magie

Magie

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
- Solve et coagula - 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Mistrnettu (admin@maestrodesign.eu) ... 28.01.2009 09:16:57 ... (Strom/Strom)
Poslední soud
Zdravím,

ačkoli to dělám velice nerad, tak po dlouhé úvaze a po dnech řešení zřejmě není jiná možnost, než to řešit veřejně, jelikož privátní řešení nikam nevedlo. Rozhodli sme se (já a martin) učinit takové kroky na popud snad už všech stálých návštěvníků místnosti, takové rozhodnutí, které bude pro všechny strany cestou nejmenšího odporu a nikomu citelně neublíží, ba naopak, oběma stranám bude přínosem.

Pro jednu stranu (místnost) to bude přínosem, krokem kupředu a pro druhou stranu (dell-d) to bude také přínosem, jelikož se snad poučila a řekne jí to, co se nemá dělat a v budoucnu se bude moci takovýchto věcí vyvarovat.

Z blízké minulosti bych chtěl říct, že nátlak byl možná trochu oprávněný, každopádně zejména prosincové události mi dali hodně k přemýšlení a poslední týden sem nad tím bádal, řešil sem to, ale bohužel sám sem toho moc nezmohl, byly mi doporučeny určité kroky, které jsem se po dlouhém přemýšlení rozhodl upravit k obrazu svému - tedy aby to byla cesta nejmenšího odporu. Opět sem to konzultoval a vše bylo schváleno, ne-li přímo pochváleno a tak se tedy děje.

Všichni jistě víme že post SS je v místnosti jako "dát hlavu katovi pod sekeru" a proto tyto kroky.

To by bylo možná i trochu k ospravedlnění a teď rovnou k věci.

Naším cílem je pomoci dell-d, jelikož pocit moci jí nejspíše stoupl do hlavy a už see to nedá dále tolerovat. S martinem sme s ní vedli poměrně dlouhou konferenci na icq, ale nikam to nevedlo. Po cca čtyřhodinové konzultaci s Giggem, sem se tedy rozhodl podniknout následující:
Všichni sem prosím vyjádřete svůj názor, zda chcete, nebo nechcete dell-d dále ve funkci SS a pokuste se to i zdůvodnit, ovšem slušným způsobem. Jde o to aby sme jí pomohli a zároveň pomohli místnosti. Rozhodně není v mém úmyslu někomu škodit a nikdy to tak ani nebylo.
Pokud Vám opravdu na místnosti a na dell-d jako lidské bytosti záleží, jistě mě pochopíte a bude se chovat stejně. Přeci jen i odmítnout se dá tak, aby to toho druhého potěšilo.

To je ode mne vše. Doufám, že se všichni (co nejvíce z Vás) vyjádří a dospějeme tak k nějakému závěru, z kterého bych mohl dále pokračovat a tuto záležitost dořešit a uzavřít s kladným výsledkem a kladnými důsledky pro všechny strany.


Plukovník Žůžo Ňůňo *163*
Certifikátor pro oblast Kladno *273*
Podpořte rozvíjející se fórum http://it.synbian.net *273*
SS super pokecu *273*
guest Muž sirEllias ... 28.01.2009 12:26:01 ... (Strom/Strom)
Re: Poslední soud
Odpověď na příspěvek od Mistrnettu ( mailto:admin@maestrodesign.eu ) z 28.01.2009 09:16:57:

Tak já si dovolim taky zareagovat. dell-d je podle mně z těch tří SS co teď byli ten nejhorší. Nevim jestli jí stoupla moc do hlavy ale jak se chovala kdysi tak to bylo otřesný. Urážela lidi i místnost, osobně sem vůbec nepochopil jak se SSkem mohla stát. Teď když sem jí na chatu zahlíd tak tam jednou za 15 min hodila smaila nebo něco podobnýho a konec. A ona ještě odmítá se toho vzdát?:D takže plánuje si tečkama a smailama držet SS ještě několik měsíců i přez to že jí i ostatní řikaj že by to neměla dělat? Ať si tam klidně chodí dál tečkovat ale jako SS jí myslim nikdo nepotřebuje. Tohle je tak nejslušnější co můžu napsat*40*

Jinak malinkej dodatek:) Mistrnettu byl jako SS dobrej podle me toho pro mistnost dost udelal, ale chapu ze sel za lepsim protoze sme verbez nevdecna:) No a Arrath nevim podle mě se na to nehodí teď už tušim potřetí skládá post SS a je celkem flegmatickej ke všemu co se děje. Nechápu proč tu funkci přijal když ví jaký to je už dvakrát si na to stěžoval holt je nepoučitelnej. SS je funkce člověka kdy mu všichni hážou špínu na hlavu i když za to nemůže, myslim že místnost vydrží klidně nějakou dobu bez SS protoze ten nemůže o nic moc víc než správce a v případě nouze se holt povolá admin.

Jinak koukam že dell-d už SSkem neni

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: