XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

16 let a více

16 let a více

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Příjemně se u nás bavte! *1* 
Odkaz pro vstup do místnosti: http://mistnost.xchat.cz/16-let-a-vice

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Hide-and-Seek Muž Hide-and-Seek ... 13.06.2020 17:42:10 ... (Strom/Strom)
Hodnocení SS
Ahoj, nedávno naše místnost získala 3 nové stálé správce. Prosím o objektivní zhodnocení, jak jste spokojeni se způsobem jejich správcování a chováním vůči uživatelům. Hodnotit můžete zde na fóru nebo prostřednictvím anonymního formuláře.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAI...d2qXLNKFP3A/viewform

HallucinationFlower (spokojen/nespokojen)
legendawn (spokojen/nespokojen)
Tomasek (spokojen/nespokojen)


Aktualizace 1)
Kvůli vysokému počtu fiktivních hlasů s hanlivými vzkazy se nyní uznávají pouze ověřené hlasy. Dotyčný mi musí v chatu nebo ve vzkazu potvrdit, že opravdu hlasoval. Po dohodě s jedním uživatelem jsem se rozhodl tuto anketu povýšit na petici. Hlasování vzniklo jako iniciativa, která má za cíl chránit většinový zájem stálých návštěvníků proti libovůli jednotlivce. Hlasovalo již 8 ověřených uživatelů a 25 neověřených uživatelů.
HallucinationFlower Žena HallucinationFlower ... 13.06.2020 23:51:06 ... (Strom/Strom)
Re: Hodnocení SS
Odpověď na příspěvek od Hide-and-Seek z 13.06.2020 17:42:10:

Jelikož je prázdné fórum, v anketě ti to taky moc hlasů, skoro vlastně žádné, nevynáší, tak mě zajímá, proč tebe, jako největšího rozdělovače společnosti v 16+ tohle nutí dělat? :-) Stejně tím ničeho nedosáhneš a kicky dostaneš zaslouženě tak či tak od každého, ne jen od nás. Ale chápu, že puberta někdy člověka trápí delší čas než je běžné.
Jen ti to ráda napíšu ještě sem a v bodech, abys nevinně nezapomínal, proč u nás nejsi vítán a do svého napravení vítán nebudeš (zbytek uživatelů se může ovšem připojit, v čem s tebou mají problém oni)

► Zfalšovaný screen s tvým fejk holčičím nickem ElzaMari,kde konverzuješ JAKOŽE s mým kolegou L., který ti JAKOŽE hanlivě odpovídá - to je hrubé porušení *90*

► Urážení členů za fyzický vzhled.

► Vyvolávání neustálých konfliktů, při kterých ještě přiznáváš, že je rád vytváříš a že všem to tu dělá dobře. - ne, vtipný už to skutečně po měsíci není.

► Neustálé ovlivňování uživatelů, které poštváváš proti stálým správcům, obzvlášť proti mně a kolegovi legendawn jen díky tomu, že každý z nás měl nějakou historii X let zpět (už by sis měl najít kvalitnější argument) + za to, že tvoje kicky jsou vlastně neustááááááááááále "neoprávněné".

► GDPR ti nic neříká - zveřejňování jmen a příjmení na skle, které je zde též zakázáno.

O to, o co se celou dobu snažíš, je poněkud jaksi předem prohraná bitva, jelikož si tu všechny členy poštval vůči sobě. Nedělámě tu nikomu mámu ani tátu a vážně už je unavující ti dokola něco opakovat, když to děláš úmyslně a ještě jsi navíc díky key v šeptech ke mně vulgární. Sorry jako.
Navíc ještě tvá budoucí spolupráce s.. No, nebudu předbíhat *20**3* Ovšem, jestli se tak citíš více důležitý a posouvá tě to v životě výrazně dál, tak přeji hodně štěstí, budeš ho potřebovat *3**591*

*5162* *852* *5162*
Hide-and-Seek Muž Hide-and-Seek ... 14.06.2020 03:59:18 ... (Strom/Strom)
Re (2): Hodnocení SS
Odpověď na příspěvek od HallucinationFlower z 13.06.2020 23:51:06:

Spousta z těch věcí je z mého pohledu účelově zveličených. Ale tvůj názor respektuju a nehodlám se pouštět do polemiky, protože by to přineslo jen nekonečné dohady. Stejně tak tu nebudu na nikoho vytahovat špínu. Ano, mám rád černý humor a „akci“, ale tvá snaha je vše prezentovat jednostranně. Proto jsem se rozhodl nechat vyjádřit návštěvníky místnosti a nejen kvůli sobě. Ochota hlasovat na fóru je sice nulová, ale ve formuláři mi přišlo už dost hlasů, takže věřím, že v následujících dnech hlasů bude dostatek a vyjádří se většina stálých návštěvníků. Pokud by nějaká osoba, která nebude vynášet informace chtěla ověřit regulérnost hlasování, přiřadím ji práva spravovat anketu se mnou. Nemám zájem reagovat na žádné další výpady, ať rozhodne hlasování, kde uvidíme jak velkou kdo podporu má.
HallucinationFlower Žena HallucinationFlower ... 14.06.2020 10:34:22 ... (Strom/Strom)
Re (3): Hodnocení SS
Odpověď na příspěvek od Hide-and-Seek z 14.06.2020 03:59:18:

Pro tebe bude vždy vše zveličováno, jelikož se jedná o tvé prohřešky. A to jsem to vzala ještě hodně stručně. Nekonečné dohady ti vyhovují, nevím, proč tu předstíras,že jsou najednou pro tebe problém, když se neustále dokola o těch mnou zmíněných bodech v prvním příspěvku každou svou návštěvou v 16+ zmiňujes a rozjíždíš svou bublinu. Nebudu tu s tebou hrát hru,kde se tu budeš prezentovat jako pán Já nic a v místnosti zase projevíš své divadelní dovednosti. Hodnotím tě ze svého pohledu, nemluvím za všechny. Kdybych měla,tak tu nebude ani jedno slušné slovo,ale to už ti očividně někdo dal v anketách najevo.
Mně je nějaká podpora úplně jedno. Já se ke všem chovám neutrálně, i když se s člověkem znám X let, ať osobně, nebo jen virtuálně. Na všechny jdu stejným metrem. Prostě děláš bordel, chováš se jak hulvát, hledáš erotiku, spamuješ -> letíš, nezajímá mě to. Jestli s tím máš dokola problém, najdi si jinou místnost. Nejsme tu velký oko na parádu a kopání jen proto, protože chceme. Nebudu ti to opakovat. Jediný,kdo má s námi nonstop problém,jsi jen ty a možná tvoje nová kámoška K.,která se svým vyjadřováním od tebe moc neliší,jen není tak pěst na oko,jako ty.
Tvá anketa nebude mít žádný slovo,dokud se tvých, údajně ověřených uživatelů, nevyjádří zde na fóru. Do ty doby to nebudu brát na těžkou váhu, ale jako fajn formu zábavy *591* Argument,že si někdo nechce u nás zavařit, proto nebude psát na fórum pod svým nickem, komentovat nebudu. Myslím,že k nám dochází až moc odvážní jedinci, kteří se nebojí vyjadřovat jakýkoliv názor. A když už, tak tím, že by napsali vlastní vyjádření, nijak neovlivní postoj k nim, prostě to tak vnímají, hlava se jim trhat nebude. Do tý doby to nemá pro nás žádnou hodnotu.*591*

*5162* *852* *5162*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: