XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Stálé místnosti / Sex a neřesti od 18 let / Holčičí tajnosti

 

Holčičí tajnosti

Holčičí tajnosti

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Mezi námi děvčaty 
Všechny holky jsou u nás vítány Kuk lásko   *100* ale pokud jde o muže tak ty u nás nechceme Pozor   *90*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Ebisek Muž Ebisek ... 11.03.2012 16:09:54 ... (Strom/Strom)
Screeny
Rád bych se zapojil do zdejší debaty o tom, jak vytvořit screen (někdy též nazývaný screenshot). Protože jsem člověk působící na akademické půdě, držitel certifikátů Cisco Networking Academy CCNA1 a Alcoma certifikátu pro administraci a správu rádioreléových spojů Alcoma, rozhodl jsem se přispět odborným návodem na vyhotovení "screenu"

Nejdůležitější je volba operačního systému, který máte na svém PC nainstalován. Protože jsem dbal na profesionalitu, vyhotovil jsem videonávody jak pro Windows, tak pro Linux. Omlouvám se za zaprášenou klávesnici, ale čistit ji kvůli tomuto videu nebudu, neboť její nasazení je v pracovním prostředí, kde pochopitelně je třeba počítat se zaprášením.

Instruktážní video pro operační systém Windows XP, SP2

Jednoduchý popis: při zobrazené stránce xchatu, kterou chci vyfotit stisku klávesu Prt Scrn, poté se mi obrázek uloží do schránky operačního systému, kde bude chvíli uchován jako grafický obrázek. Pro uložení tohoto obrázku otevřeme program malování. V menu Úpravy klikneme na položku vložit. Nyní se nám obrázek vloží. Poté klikneme na menu Soubor a následně Uložit jako... Vybereme, kde chceme obrázek uložit a klikneme do řádku "Název souboru", kde obrázek pojmenujeme. Pokud jsme jej pojmenovali, klikneme na uložit a obrázek se uloží.

Instruktážní video pro operační systém Windows XP, SP2 (s němecnou notebookovou klávesnicí)

Jednoduchý popis: při zobrazené stránce xchatu, kterou chci vyfotit stisku klávesu Stamp | R Sist, poté se mi obrázek uloží do schránky operačního systému, kde bude chvíli uchován jako grafický obrázek. Pro uložení tohoto obrázku otevřeme program malování. V menu Úpravy klikneme na položku vložit. Nyní se nám obrázek vloží. Poté klikneme na menu Soubor a následně Uložit jako... Vybereme, kde chceme obrázek uložit a klikneme do řádku "Název souboru", kde obrázek pojmenujeme. Pokud jsme jej pojmenovali, klikneme na uložit a obrázek se uloží.

Instruktážní video pro operační systém Ubuntu (linux)

Jednoduchý popis: při zobrazené stránce xchatu, kterou chci vyfotit stisku klávesu Prt Scrn, poté se zobrazí okno s výzvou, kam chceme screenshot uložit. Vybereme složku a poté soubor pojmenujeme. Na závěr klikneme na "uložit".

A nyní je potřeba ještě nahrát snímek někde na internet, aby jej bylo možné poslat stálemu správci nebo administrátorovi. Doporučuji shlédnout další instruktážní video, které zachycuje proces ukládání screenu do služby fotoalba.cz


Závěrem bych rád uvedl na pravou míru informace o klíčích. Pokud je uživateli udělen klíč dočasným nebo stálým správcem, uživatel zůstane zaklíčován do 6 hodin ráno. Přesně v 6:00 je tabulka klíčů čistí.
Johny_travnikar Muž Johny_travnikar (Johny_travnikar@centrum.cz) ... 14.03.2012 00:02:07 ... (Strom/Strom)
Re: Screeny
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 11.03.2012 16:09:54:

Kdyby jsi raději tenhle promarněný čas věnoval životu v reálném světě, pokud o něm ještě víš... *2350*
Ebisek Muž Ebisek ... 14.03.2012 00:18:05 ... (Strom/Strom)
Re (2): Screeny
Odpověď na příspěvek od Johny_travnikar ( mailto:Johny_travnikar@centrum.cz ) z 14.03.2012 00:02:07:

Životu v reálném světě jsem věnuji také mnoho. Třeba zrovna dneska mi přijede přítelkyně. V elektronickém světě však ale vidím daleko více věcí na napravení. Dneska kdejaké děcko ví, kde koupit sušenky oreo v lidlu, ale jak udělat screen, to dneska neví ani lidi co mají titul před jménem. *3797*
Johny_travnikar Muž Johny_travnikar (Johny_travnikar@centrum.cz) ... 14.03.2012 01:45:10 ... (Strom/Strom)
Re (3): Screeny
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 14.03.2012 00:18:05:

Pro každého je mnoho něco jinýho... pro mě by to bylo, být tady max dvě hodiny denně... *105*
Já třeba, když mám volno, tak sem zajdu jen zřídka... a pak poslouchám jak nereaguju na forech... *40* Ale je to jen tím, že nežiju virtuálním světem a tomu reálnému se věnuju několikanásobně víc než "mnoho" a vůbec to nezávisí na to, zde mi někdo přijede nebo ne.

Troufl bych si říct, že orientace v reálném světě je mnohem důležitější pro život, než v elektronickém...
Jsou holt lidi co se v životě neztratí i přesto, že neumí udělat screen a pak jsou třeba i studovaný kancelářníci (ne všichni) a mimojiné také "ajťáci" (ne všichni) co jsou v praktických věcech zcela nepoužitelní, bohužel... *105*
Ebisek Muž Ebisek ... 14.03.2012 13:23:14 ... (Strom/Strom)
Re (4): Screeny
Odpověď na příspěvek od Johny_travnikar ( mailto:Johny_travnikar@centrum.cz ) z 14.03.2012 01:45:10:

Tak ale musíš to brát také po stránce technologické. Fakticky za počítačem tady já sedívám tak hodinu denně, zbytek tady jsem z mobilu. Po reálném světě já se pohybuju celý den.

Mě živí svět elektronický, proto pochopitelně jsem na počítači více než ostatní a i IT skill mám větší než normální člověk. To jestli mám krom mailu otevřené ještě fórum xchatu je víceméně jedno, těch pír vteřin, co například odpovídám v Humoru a zábavě zase není nic extra a když něco řeším v místnosti, tak se to taky dá přežít. Učení a cvičení a všechno co k práci potřebuju je na počítači, online na internetu atd. takže taky proto tady jsem skoro pořád. V mém oboru to není o tom, že by si člověk vypůjčil batoh knížek a pak je celý semestr četl na psacím stole *40*
guest Muž SaRa12 (sara12@centrum.cz) ... 15.03.2012 00:10:13 ... (Strom/Strom)
Re (5): Screeny
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 14.03.2012 13:23:14:
No to je ale právě chyba. Já vyrůstala bez internetu a bez pc,mmj aji bez mobilů a pevnou linku měli jen na národním výboru..jo to byl život,když pominu tedy tehdy vládnoucí stranu,ale to sem nepatří. Život byl jednodušší a byl aji zábavnější a lidi se znali osobně a ne jen z virtuálního světa. Co tak asi zažiješ v reálu když jsi furt přiškvařenej k počítači,mobilu a bez netu nedáš ani ránu. To ti jako připadá normální? Mě teda ne. Já sem chodím za zábavou a za pokecem,a ne proto že musím. I bez netu být můžu,nemám s tím problém. No nejspíše to bude tím,že jsem mládí prožila v jiném století no.
A vytahovat se na všech forech že jsi nejlepší a že jsi ve světě internetu a počítačů skoro genius...no to také neni normální. Pa Pa.
Ebisek Muž Ebisek ... 19.03.2012 15:27:42 ... (Strom/Strom)
Re (6): Screeny
Odpověď na příspěvek od SaRa12 ( mailto:sara12@centrum.cz ) z 15.03.2012 00:10:13:

Ja sem taky nemusim chodit, ted jsem tady treba pres vikend nebyl. No, co bych tady na xchatu zazil? Ja se tady zamiloval a nasel si tady pritelkyni. Zazil jsem toho na internetu hodne. Zalozil si vlastni weby, vydelaval penize, nasel kamarady.
Prijde mi to naprosto normalni.
Diky tomu dneska taky jsem tam kde jsem. Mohl bych byt vzorny kuchar cisnik, ktery zamrzl v roce 1900. No a nejsem, jsem informatik, ktery studuje mezinarodni pocitacove sitove programy CNA.
guest Muž SaRa12 (sara12@centrum.cz) ... 21.03.2012 17:35:30 ... (Strom/Strom)
Re (7): Screeny
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 19.03.2012 15:27:42:
Tak to nikomu nevnucuj a bude klid. Chlubit se tím čím jsi mě přijde ubohé a hloupé. Ale přeji ti že jsi našel lásku na netu...ostatně jak jinak,když nic jiného neznáš,protože jsi pořád připíchnutej na netu. Jo že jsi víkend nebyl...no to je teda úsúěch to jo*369*.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: