XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

30 a více

30 a více

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
volná jízda 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž netopejl ... 30.06.2008 13:02:46 ... (Strom/Strom)
re: POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
nemužu si pomoct Lady, ale tvé zpravodajství z Irska mi připadá silně schizofrenní - jednou pod mostem týraná Bandonem a najednou výlet na hrad??? možná by nebylo od věci nám napsat co a jak jste pořešili když už jsme kvůli tobě zburcovali půl Evropy nemyslíš???
guest Muž LADYRAGTIME-PULITZER ... 30.06.2008 13:23:54 ... (Strom/Strom)
Re (2): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
NEKŘIČ,KDYŽ VÍŠ HOVNO,DRAHÁ MA.
TVUJ KAMOS PONEJPRV-ZE TO SNAD PUJDE-PO NEKOLIKA TELEFONATECH-SE ZE DNE NA DEN ODMLČEL.NAPOSLED VOLAL PRED TYDNEM.TAKŽE JA NIC NEZRUSILA-JEN SI DOVOLUJI ZATÍM ČEKAT....
DO TOHO MI REKNE KAZANKA ,ZE OD TEBE VI,ZE TO STEJNE NEPUJDE-ZE S ROSE ME VE SKOTSKU NEVEZMOU-PLUS NAKLADY NA CESTU-NECHAPU,CO TADY VYŠILUJEŠ-MISTO ABY-KDYZ UZ SES ZEPTALA NA AKTUALNI STAV VECI V KLIDU.
CO SE BANDONA TYCE-OPET:NEVIS NIC-CO SE ZASE ZDE UDALO NOVEHO,ATD-A SPUSTIS NA ME ZPLNA HRDLA HYSTERICKY ŘEV.
TAK SE NEJDRIV ZAMYSLI-A PAK PIŠ A JEDNEJ.

DÍKY ALAIVĚ SE STAV ZDE HODNE VYKLIDNIL-A SNAD ME NECHCES JEBAT-ŽE ČEKÁM???????
NEBO MAM SNAD JET STOPEM S ROSE DO SKOTSKA??????DELAS SI PRDEL,NE?
TVUJ KAMOS LADA-MNE SPOJIL TENKRAT S JAKYMSI HONZOU ZE SLOVENSKA-S TIM JSEM MLUVILA TAKY-ZE SE ZNOVU OZVE.Mluvili jsme spolu dohromady trikrat-od te doby se taktez neozval.
A TY ME TADY NA FORU JEBEŠ JAKO PROČ?????????????????????????????????
Vazim si tveho kontaktu na Ladu a tveho interesu a zkousky pomoci na dalku-NICMENE-TED NAPROSTO OD VECI PÍČUJEŠ.....
A co se Bandona tyce-ANO,STALO SE TO,CO SE STALO-V SOUCASNOSTI se ovšem stav hodil zpet na pocatek-jak to bylo pri nasem prijezdu do IRSKA-a schizofrenni rozhodne nejsem-asi ti nedochází,ŽE KDYZ U NEKOHO BYDLIM-MUSIM KOMUNIKOVAT A RESPEKTOVAT FAKT,te panem domu nejsem ja....
Ze zrovna tobě budu muset vyjevovat tak dany veci-jsem netusila....
Vole,kdyz chces info-muzem to resit maily-nebo msg u nika.Tyto veci jsou prilis citlive-nez aby je rekogniskoval NA FORU kdejakej zmrd.
Uz jsi to ale tady rozdala-takze ti taky odpovídám.
Další info ode me jedine na msg nebo na mailu.
BTW-JA NEJSEM TA,KTERA PRIJME POMOC A PAK JI ODMITNE.TO SI PAMATUJ!!!! .-)
LEJDYNA.
guest Muž netopejl ... 30.06.2008 14:37:17 ... (Strom/Strom)
Re (3): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
Odpověď na příspěvek od LADYRAGTIME-PULITZER z 30.06.2008 13:23:54:

další info ohledně tebe v Irsku netřeba, ani mailem ani po ICQ ani jinak. To, jak se ti tam vede a zda nepotřebuješ pomoc mě již nezajímá a i kdybys tam žrala hlínu tvůj problém.
Taky ti povím proč už se Láďa neozval - protože když mi sdělil že celá záležitost s pomocí tobě by stála nějakejch cca 25 000,- tak jsem mu napsala, že já se za tebe zaručit nehodlám a že se obávám, že bys mu takové náklady vůbec někdy vrátila, protože jak již z minulosti víme, nemáš ve zvyku finanční výpomoc příliš vracet. To je prostě fakt. Takže se ti Láďa co se týká pomoci ani už neozve, zda pak někdy protože si bude chtít pokecat je už jen na něm. Každopádně já nehodlám kvůli něčímu dobrodružství přijít o kamaráda.
Píčuju naprosto od věci, jsem mimo, nic nevím atd atd, taky jsi nic nenapsala a to i přesto že můj mail máš, popřípadě sis o něj napsat mohla. Tedy: pokud bys ty sama zájem měla ozvala by ses.
A to co jsem ti napsala v předchozím vzkazu bylo napsáno s klidem, nikoliv hystericky, protože jeden den tě Bandon div nezabije a druhý den je to báječnej kámoš a je to jak na houpačce.
tedy: nezajímá mě jak se tam máš, nezajímáš mě nadále ani ty a až se mě na tebe někdo zeptá odpověď bude jednoduchá: Kdo??? neznám.

"A co se Bandona tyce-ANO,STALO SE TO,CO SE STALO-V SOUCASNOSTI se ovšem stav hodil zpet na pocatek-jak to bylo pri nasem prijezdu do IRSKA-a schizofrenni rozhodne nejsem-asi ti nedochází,ŽE KDYZ U NEKOHO BYDLIM-MUSIM KOMUNIKOVAT A RESPEKTOVAT FAKT,te panem domu nejsem ja".... NA JAK DLOUHO ? než se zase ožere jako zvíře. JEN DALŠÍ VZDUŠNEJ ZÁMEK jako už tolikrát.

nemá cenu se tebou dál zabývat - je to jen plýtvání časem a nic z toho,protože ty budeš už napořád stejná.
guest Muž Alaiva (Alaiva@centrum.czz) ... 30.06.2008 21:20:53 ... (Strom/Strom)
Re (4): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
Odpověď na příspěvek od netopejl z 30.06.2008 14:37:17: Léňo .. tož kam vyjedem? :o)))
guest Muž netopejl ... 30.06.2008 23:55:23 ... (Strom/Strom)
Re (5): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
Odpověď na příspěvek od Alaiva ( mailto:Alaiva@centrum.czz ) z 30.06.2008 21:20:53:
jo holka já asi nikam, vysekala jsem se na kole a na pravém stehně mám několik záseků a obrovskou modřinu, na levé holeni skoro nemám kůži a jsem ráda že chodím - ale v sobotu jsem dala 62 kilásků jupííííííí. Jak se zahojím zase se na ten pekelnej stroj zvanej kolo naložím a budu šlapat jako o život.
guest Muž Alaiva (Alaiva@centrum.czz) ... 01.07.2008 06:42:03 ... (Strom/Strom)
Re (6): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
Odpověď na příspěvek od netopejl z 30.06.2008 23:55:23:
cože???62 km??? *389* ... no to jsi už omdlela únavou ne?.-)) 60 km jezdím fakticky vyjímečně, spíš kolem 35km, to je pak člověk takový svěží. Ono takový jizvy na nožičkách před létem je svinstvo, já takhle jednou zahučela na venkovních ocelových schodech a pak si ty fleky opálila.. to byla krása *1**1*Doufám, že tvoje mercedosové kolo a přežilo.))) Vyjížďky jsou děsně fajn, teď jsem viděla nějakou nabídku na ubytování při Dunaji, jen za nějakých 15 EUR a moc hezký a trasy jsou fantastické. Tak se opatruj *1*
guest Muž netopejl ... 01.07.2008 11:39:17 ... (Strom/Strom)
Re (7): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
Odpověď na příspěvek od Alaiva ( mailto:Alaiva@centrum.czz ) z 01.07.2008 06:42:03:
musím se přiznat že jako salóní typ jsem toho měla plný kecky a při ztrátě 2 deci krve která mi natekla do ponožek jsem byla opravdu slaboučká jako muška poletuška *3* ale přežila jsem to, dneska zkusím cvičně nasednout zda mě ta sviňa ze sebe zas neshodí *161* K Dunaji fakt nepojedu jak vidíš na vykloubení kyčle mi stačí i trocha Českýho štěrku *3*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: