XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

30 a více

30 a více

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
volná jízda 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž ex_benny37 (vlada.benes@centrum.cz) ... 30.06.2008 16:22:27 ... (Strom/Strom)
a vvvvo tom to je
Napíšu si svůj příspěvek a třeba mě dosazený moderátor fóra nesmaže a pokud smaže, tak si to taky nehodím*4*
courám se tak po chatu a objevuji lidi, co dřív chodili do třicítek a většinou se dovídám,že našli lidsky přijatelnější room (no,ani se nedivím). Že se partě 20-tek povedlo zlikvidovat oblíbené Baculky, to se ani nedivím, jsou to mladé holky prosazují se a získávají zkušenosti. Co se povidlo tady, u "dospělých": Nasrat Lenku, otrávit fórum dosazeným moderátorem a jeho činy a lhát si do vlastní kapsy.
Na "dospělé" slušný výsledek.
Jdu si courat dál a vybraným "odpadlíkům" držím palce
guest Muž aaron2 (racekpavel@centrum.cz) ... 01.07.2008 00:43:25 ... (Strom/Strom)
Re: a vvvvo tom to je
Odpověď na příspěvek od ex_benny37 ( mailto:vlada.benes@centrum.cz ) z 30.06.2008 16:22:27: K Tvým obavavám ohledně mazání Tvého příspěvku.... Zatím není proč mazat.... A to i přesto že přijít si sem postěžovat jak je jinde fajn a tady špatně mi přijde stejně zcestné jako jet do Paříže, postavit se doprostřed Place de la Concorde a vyřvávat jak nemám rád Paříž.... Ono těm pařížanům to bude asi tak jedno jako je to jedno lidem zde.... Jenže chápu že si nemáš kde jinde postěžovat na neutěšený stav zde protože tam kam chodíš to pochopitelně zase nezajímá je.... Takže přeji hodně úspěchů v hledání chápavého posluchačstva pro Tvé křivdy a křivdy světa jako takové vůbec....

S pozdravem
dosazený moderátor aaron2
guest Muž ex_benny37 (vlada.benes@centrum.cz) ... 01.07.2008 08:06:18 ... (Strom/Strom)
Re (2): a vvvvo tom to je
Odpověď na příspěvek od aaron2 ( mailto:racekpavel@centrum.cz ) z 01.07.2008 00:43:25:
Jsi tak trochu (dost) out of mísa. Pokusím se ti přiblížit, co jsem měl na mysli já. Jako rodilý pražák mám rád své rodné město akoukám, jak se na něm projevuje čas a občas si neodpustím k něčemu komentář. Někdy radostný, někdy smutný,. podle toho, jak dotyčné místo vypadá. Někde je hezké, že opravují zašlé památky, někde k probuzení života pomohly povodně a někde je to pořád staré a zatuchlé. Takže asi tak.
guest Muž aaron2 (racekpavel@centrum.cz) ... 01.07.2008 09:12:59 ... (Strom/Strom)
Re (3): a vvvvo tom to je
Odpověď na příspěvek od ex_benny37 ( mailto:vlada.benes@centrum.cz ) z 01.07.2008 08:06:18:Ze "svého rodného města" jsi se pokud vím už asi po stopadesáté teatrálně a demonstrativně odstěhoval..... A vždy jsi tvrdil že navždy a že už do něj nepáchneš.... Budiž... Tvá volba.... Jen nechápu proč se tedy neustále vracíš nám cpát své pseudoposudky na úroveň jinde s porovnáním s úrovní zde.... Každý normální člověk navštěvuje místa kde se mu líbí a je mu dobře a místa kde se mu nelíbí nenavštěvuje.... Věř mi že třeba taková pppohádka (pppohádko promiň že jsem tě použil jako příklad...) také obden nejezdí do Chánova jim tam vyřvávat jak je to jinde v Mostě skvělé a u nich špatné..... Jenže kdyby jsi se sem neustále nevracel tak by nikdo nevěděl jak ti bylo ukřivděno, že??? Takže pro tvé uklidnění nyní zde veřejně prohlašuji:
BYLO TI ZDE MOC A MOC UKŘIVDĚNO, BYL JSI ODSUD VYŠTVÁN. VŠUDE JINDE JE TO MNOHEM LEPŠÍ NEŽ ZDE A VŠUDE JINDE SE CÍTÍŠ LÉPE.
Tak, a nyní to vědí všichni.... Doufám že tím pominul důvod se sem neustále vracet a neustále výše zmíněné omílat dokola.... Navštěvuj místa kde je ti dobře. A nelez tam kde se ti nelíbí jen proto aby jsi prudil jak je to tu špatné.
guest Muž ex_benny37 (vlada.benes@centrum.cz) ... 01.07.2008 11:56:06 ... (Strom/Strom)
Re (4): a vvvvo tom to je
Odpověď na příspěvek od aaron2 ( mailto:racekpavel@centrum.cz ) z 01.07.2008 09:12:59:
ty jsi vážně tak hloupý? snažil jsem se vysvětlit, že občas mám touhu něco okomentovat, ale koukám, že když to u tebe vyvolává psychopatické záchvaty, v kterých nejsi schopen uvažovat výš, tak na to radši hodím bobek.
V mých očích jsi ubohý populista, pááááááááááá
guest Muž aaron2 (racekpavel@centrum.cz) ... 01.07.2008 12:08:29 ... (Strom/Strom)
Re (5): a vvvvo tom to je
Odpověď na příspěvek od ex_benny37 ( mailto:vlada.benes@centrum.cz ) z 01.07.2008 11:56:06:
Omílání dokola jak je to tu špatné a jinde dobré, lepší, nejlepší nepovažuji za občasný komentář.... Co jsem ve tvých očích je mi srdečně jedno.... Doucfám že to pááááááááá nedopadne jako tvůj stopadesátý odchod.... Obávám se že tolik štěstí nás však asi nepotká neboť dle tvých výstupů je znát že máš patologickou potřebu sem neustále docházet a neustále omílat to samé.... Vyloženě dle schématu"Když tu nebylo dobře mě tak budu prudit abych to zošklivil i vám"... Takže pokud tvé rádobykomentáře přestoupí určitou hranici tak tě začnu populisticky mazat..... A máš docela kliku že se musím chovat populisticky a ne dle mých subjektivních pocitů protože to už bych tě mazal rovnou....
guest Muž jas.min.ka (jas.min.ka@centrum.cz) ... 01.07.2008 18:09:03 ... (Strom/Strom)
Re (6): a vvvvo tom to je
Odpověď na příspěvek od aaron2 ( mailto:racekpavel@centrum.cz ) z 01.07.2008 12:08:29:
Ahooooooooj výhro moje, musím ti říct, že svou práci děláš skvěle a nenech se odradit a rovnou smaž, co je třeba. Myslím, že těch výlevů, kde je dobře a kde ne, je už dost a každý , tudíž i benny, si může založit svou místnost a být tam třeba i sám. Zatím ahoooooooj a drž se.........

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: