XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

30 a více

30 a více

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
volná jízda 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž netopejl ... 30.06.2008 13:02:46 ... (Strom/Strom)
re: POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
nemužu si pomoct Lady, ale tvé zpravodajství z Irska mi připadá silně schizofrenní - jednou pod mostem týraná Bandonem a najednou výlet na hrad??? možná by nebylo od věci nám napsat co a jak jste pořešili když už jsme kvůli tobě zburcovali půl Evropy nemyslíš???
guest Muž LADYRAGTIME-PULITZER ... 30.06.2008 13:23:54 ... (Strom/Strom)
Re (2): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
NEKŘIČ,KDYŽ VÍŠ HOVNO,DRAHÁ MA.
TVUJ KAMOS PONEJPRV-ZE TO SNAD PUJDE-PO NEKOLIKA TELEFONATECH-SE ZE DNE NA DEN ODMLČEL.NAPOSLED VOLAL PRED TYDNEM.TAKŽE JA NIC NEZRUSILA-JEN SI DOVOLUJI ZATÍM ČEKAT....
DO TOHO MI REKNE KAZANKA ,ZE OD TEBE VI,ZE TO STEJNE NEPUJDE-ZE S ROSE ME VE SKOTSKU NEVEZMOU-PLUS NAKLADY NA CESTU-NECHAPU,CO TADY VYŠILUJEŠ-MISTO ABY-KDYZ UZ SES ZEPTALA NA AKTUALNI STAV VECI V KLIDU.
CO SE BANDONA TYCE-OPET:NEVIS NIC-CO SE ZASE ZDE UDALO NOVEHO,ATD-A SPUSTIS NA ME ZPLNA HRDLA HYSTERICKY ŘEV.
TAK SE NEJDRIV ZAMYSLI-A PAK PIŠ A JEDNEJ.

DÍKY ALAIVĚ SE STAV ZDE HODNE VYKLIDNIL-A SNAD ME NECHCES JEBAT-ŽE ČEKÁM???????
NEBO MAM SNAD JET STOPEM S ROSE DO SKOTSKA??????DELAS SI PRDEL,NE?
TVUJ KAMOS LADA-MNE SPOJIL TENKRAT S JAKYMSI HONZOU ZE SLOVENSKA-S TIM JSEM MLUVILA TAKY-ZE SE ZNOVU OZVE.Mluvili jsme spolu dohromady trikrat-od te doby se taktez neozval.
A TY ME TADY NA FORU JEBEŠ JAKO PROČ?????????????????????????????????
Vazim si tveho kontaktu na Ladu a tveho interesu a zkousky pomoci na dalku-NICMENE-TED NAPROSTO OD VECI PÍČUJEŠ.....
A co se Bandona tyce-ANO,STALO SE TO,CO SE STALO-V SOUCASNOSTI se ovšem stav hodil zpet na pocatek-jak to bylo pri nasem prijezdu do IRSKA-a schizofrenni rozhodne nejsem-asi ti nedochází,ŽE KDYZ U NEKOHO BYDLIM-MUSIM KOMUNIKOVAT A RESPEKTOVAT FAKT,te panem domu nejsem ja....
Ze zrovna tobě budu muset vyjevovat tak dany veci-jsem netusila....
Vole,kdyz chces info-muzem to resit maily-nebo msg u nika.Tyto veci jsou prilis citlive-nez aby je rekogniskoval NA FORU kdejakej zmrd.
Uz jsi to ale tady rozdala-takze ti taky odpovídám.
Další info ode me jedine na msg nebo na mailu.
BTW-JA NEJSEM TA,KTERA PRIJME POMOC A PAK JI ODMITNE.TO SI PAMATUJ!!!! .-)
LEJDYNA.
ka.zanka Žena ka.zanka ... 30.06.2008 14:16:29 ... (Strom/Strom)
Re (3): POZDRAV Z IRSKA, DÁMY:
Odpověď na příspěvek od LADYRAGTIME-PULITZER z 30.06.2008 13:23:54:

No, Majčinko, myslím, že tuhle reakci jsi poněkud přepískla... Netopejl se snažila rozjet pomoc, co vím, docela masivně. Že se to někde zapíchlo na tom, že bys tam problematicky sehnala ubytování i s Růženou, a že by do toho stěhování asi museli vrazit nemalé mince, není její vina. Ale když se zeptala docela slušně na to, jak se situace má, aby dostala takovouhle sprchu, to teda se nezlob, ale není moc fér od tebe. Kdo se pomoct snažil, udělal, co mohl, pokud měl kde a jak - a ne všechno je v silách toho, kdo sedí v Čechách. Ale když každému, kdo pomáhat chtěl a dělal, co bylo v jeho silách, a pak se jen poptal, takhle umyješ hlavu, bude těch ochotných, kteří v nouzi pomoct chtějí, čím dál míň - mysli na to, prosím. Já sama v téhle situaci nemám jak pomoct, ale být na jejím místě, asi bych po tomhle veškerou snahu odpískala. Ber to jako malý pokus o dobře míněnou radu do časů budoucích. Takhle to totiž vypadá tak, jako podle toho hesla "Každou dobrou vůli je třeba po zásluze potrestat"... - a není to škoda??? (Protože ti, co nějak pomoct chtěli a pokusili se o to tak, jak jen mohli a uměli, to udělali proto, že o tebe měli upřímnou starost, jinak by jim to bylo úplně fuk a ani prstem by nehnuli, víš?)
guest Muž LADYRAGTIME-PULITZER ... 30.06.2008 17:38:40 ... (Strom/Strom)
NEPREPISKLA JSEM NAPROSTO NIC,KAZÍ....
A VER,ZE JSEM PO MEM OTISTENI REAKCE-DOST JESTE PREMYSLELA-JESTLI TO LENKA POBERE-A POCHOPI,ZE NA LEJDY SE TZV. MUSI UMET JIT-JAKO TO UMI BRIXI NEBO ALAIVA...NEPOCHOPILA-AČ TO MOZNA MYSLELA DOBŘE.....
NEJSEM JUMBO PICA-ABYCH NEVEDELA A NEUVEDOMOVALA SI,CO PRO ME NETOPEJLKA DĚLALA.
PRAVE PROTO NECHAPU JEJI URAŽENOU REAKCI....VŽDYT JA NECOUVLA,JA JSEM NESLIBILA LADOVI-ANO,UZ JSEM NA CESTE-POCITEJ SE VSIM,NA CEM JSME SE DOHODLI-A PAK VSE ZRUSILA-A DOSTALA TIM NEJEN NETOPEJLKU DO VÍC NEŽ FAUX PAUX.TOTO SE NESTALO-TAK NEVIM,PROC NETOPEJL TAK VYŠILUJE...A TO ME NASRALO.ZNAS ME SNAD DOBRE.TAKHLE JIT NA LEJDY NELZE.....
VZDYT TEN JEJI KAMOS MI JASNE REKL-CITUJI HO:"OKAY,DOSTANEM TE NEJAK ODTAMTUD,JEN TO MUSIM PROMNYSLET,PENIZE MAM-SNAD MI TO TY VRATIS,JAK ZACNES MAKAT-TO JE MOJE STAROST,LENKA ME PROSILA,AT TI POMOHU,POKUD MUZU..."KONEC CITACE.
A od te doby jsme byli s LADOU nekolikrat ve spojeni a specificky rozebirali moznosti-JEDNALA JSEM S NIM TAKE NA ROVINU-ZE NEMAM PENIZE,JESTLI BY CHTEL NAPSAT NASLEDNE,KOLIK BYCH MU DLUZILA ZA CESTU-ATD,ABY MĚL NECO V RUCE-KLIDNE PRES PRAVNIKA,ATD,TAKTÉŽ JSME SE BAVILI O TOM,ZE CHAPU,JAK JE TO VSE SLOZITE A NAROCNE-JAK TO VIDÍ ON,ATD,ATD....VŠE BYLO KOŠER.
PAK SE LADA ODMLČEL-A JA BEZ JEDINEHO EURA-V TE DOBE-JSEM MU TEZKO MOHLA VOLAT.A kdyz se pred tysdnem ozval-rikal,ze ma ted nejake starosti,ptal se,jestli se stav uklidnil a jestli nejsem na ulici-tak jsme si vse vyjeli po telefonu-s tim,ze jsem se ho logicky neptala dal na muj prevoz-kdyz mi povidal,co ma ted za problemy ve sve práci.CHÁPEŠ???
A FAKT,ZE BANDONOVI DO DUŠE MLUVILA JAK FREJA I ALAIVA-A TO TEŽCE-A BANDON začal znovu bejt takovej jako po prijezdu......me aspon dostala jakz takz do stability-coz asi netopejlka NECHAPE....A POKUD TO DEMAGOGICKY STAVI TAK-ZE NAJEDNOU JEDU S BANDONEM NA VYLET????NO SKJÚÚZMÍÍ????Bandon se tezce omluvil,zacal konat zase jako predtim-a ac jsem si prozila peklo-PROSTE JSEM MU ODPUSTILA-A NELZE MU UPRIT,ZE NAS S ROSE MA I NADALE NA KRKU A ZAPLATIL DOST VYSOKY VYDAJE DO DNEŠNÍHO DNE.TO VIS TY-I NAPŘÍKLAD ALAIVA....
Ja netrvdim,ze se tak nemusi stat znovu-ono peklo-OVŠEM STALE U BANDONA ŽIJI,ROSE TAKY,STRAVUJU SE U NĚJ-A AČ BY NETOPEJLKA ZŘEJMĚ NA MEM MISTE SBALILA KUFRY A SPALA SE PSEM A BAGÁŽEMI A ŽRÁDLEM POD MOSTEM-JA NE.A ZA TO ME SOUDÍ???NO TO SI DELA PRDEL,NE????
Proste a jednoduše se JEN snažím fungovat rozumně-jak to jen lze-v současné situaci.A netopejlka to otáčí naprosto na palici????NO TAK TO DABL SKJÚÚÚÚZMÍ A NAVRCH JUMBO SHIT!
LEJDYNA.
MAM TE RADA,KAZÍ.
ka.zanka Žena ka.zanka ... 30.06.2008 22:47:21 ... (Strom/Strom)
Re: NEPREPISKLA JSEM NAPROSTO NIC,KAZÍ....
Odpověď na příspěvek od LADYRAGTIME-PULITZER z 30.06.2008 17:38:40:

Sorry, Majči, ale já vám soudce vašich sporů dělat nebudu. To, co jsem ti tu napsala, bylo míněné jako víceméně obecná rada, abys nebyla takovej pruďas a nehledala pořád za vším útok, zejména u těch lidí, kteří se ti snažili pomoct aspoň nějak v době, kdy jsi byla v tísni.... nic víc, nic míň.
Co máte mezi sebou s Lenkou je vaše věc - a myslím, že na vcelku klidně položený dotaz reaguješ hodně neadekvátně - ale to je jen MŮJ pocit, který nemusí nutně korespondovat s tím tvým.
guest Muž LADYRAGTIME-PULITZER ... 01.07.2008 14:15:19 ... (Strom/Strom)
Re (2): NEPREPISKLA JSEM NAPROSTO NIC,KAZÍ....
Odpověď na příspěvek od ka.zanka z 30.06.2008 22:47:21:
ale dyt ja to beru-od tebe-i do ALAIVY.A TAKY VIM,JAK JSI DOBRE REKLA-ZE LENKU STALO DOST PRACHU VOLAT AZ DO SKOTSKA......NEJSEM IDIOTSKEJ IGNORANT..JEN MI TO ZNELO OD LENKY DOST PEJORATIVNE-A NECHTELA JSEM ZDE DOPODROBNA NA FORU ROZVADET JISTE VECI,O NICHZ LENKA NEMA ANI TUSENI....TOT VSE....
TAKY ME TO MRZI-REAGOVALA JSEM MOZNA ZBYTECNE PREDRAZDĚNĚ.....
Proste VÍME,JAK TO JE....TEDY ZAINTERESOVANI-DO DETAILU-LIDI..... MAM TE RADA,LEJDYNA.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: