XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bezva flirtík

Bezva flirtík

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Flirt je akvarel lásky *18* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

kLeNoT_mEZi_mUziModrá hvězdička Muž kLeNoT_mEZi_mUzi (email.synteticky@vnejsi.rychleschnouci) ... 13.03.2016 23:18:12 ... (Strom/Strom)
Rasizmus na Xchatu. Co na to team?
Podivné věci se dějí v posledních měsících v Bezva Flirtíku. Zdejší stálý správce fistr-1 je rasista a extremní nacionalista a se svou partou kamarádů z mokré čtvrti Ejogo a Trash zde neustále šíří nenávist a vyvolávají urputné hádky o tom, že uprchlíci patřej do plynu a podobně. Když jim pak dojdou argumenty, tak vyhazují lidi bezdůvodně. Stalo se to již nesčetněkrát, takže nejde (bohužel) o ojedinělý exces. SS pak taky vyhozené bez výjimky okamžitě dává do klíčů, a když vyhazoval Ejogo tak ho zarytě kryje.

http://rokle.unas.cz/xchat/160312-235...vyhodil-CryBaby.html
http://rokle.unas.cz/xchat/160313-002...rnaL.DepressioN.html
http://rokle.unas.cz/xchat/160313-Ete...zite-zaklicovana.png

Své jednání obhajují jednoduše tím, že (cituji): "mají špatné názory!". Ponechme teď stranou jakákoli dilemata o "správnosti" rasistických názorů a "špatnosti" humánních názorů. Faktem ale je, že ti vyhození neporušují ani pravidla základní lidské slušnosti, ani pravidla Xchatu a už vůbec ne zákony ČR, což ovšem nelze říci o nazi-gruppe fistr + Trash + Ejogo.

Zajímalo by mne, co na jednání fistra řekne tým adminů a jaké následky vyvodí z jeho arogance a rozdmýchávání rasizmu, čehož jsme svědky dnes a denně. Takovýmto labilním entitám totiž moc do rukou nepatří.
guest Muž Bezva.Mach ... 14.03.2016 11:12:51 ... (Strom/Strom)
Re: Rasizmus na Xchatu. Co na to team?
Odpověď na příspěvek od kLeNoT_mEZi_mUzi ( mailto:email.synteticky@vnejsi.rychleschnouci ) z 13.03.2016 23:18:12:

Jáj, neznám žádneho čecha ,,češku kteří by milovali islám,a do doby než začala tahle migrační krize sem myslel že všichni islam nesnáší, ale diky mediim vidím že situace je jiná a že hodně čechů má dost vym*dané myšlení.

Navíc slečna Eternal_Depression je dosti podvodnice, pořád všem,vyčítá že se uchylují k nenávisti a násilí přičemž sama začne lidi co nesouhlasí s jejími úchylnými představami urážet viz tvoje screeny, a vyhrožovat soudem likvidací, ona se vůbec nesnaží o celosvětový mír ona si chce jen ,násilně přivlastnit sluníčkovou zahrádku kde se bude tolerovat islám zvěrstva, to už podle ní nenávist není, sluničko si dokáže vymyslet jakýkoliv argument jen aby zamaskovalo hrůzostrašný čin který byl ve francii např. To je právě Eternal_DepressioN tak nějak to dělají i náboženšti fanatici z řad církve, obhajujou zločiny inkvizice kryjou pedofilii apod.
Ejogo není rasista jenom má zdravý rozum a prostě se bojí že evropa zanikne , bojí se jako normální občan o svoji zem tradice, a všechno to vžité prostě našinec. Který nám chce násilně vzít imigrantská menšina.

Přivítat muslima s otevřenou náručí může jen psychopat! a ty klenote nechápeš že nenávidět něco tak obludného jako je islám je obyčejný pud sebezáchovy. Máš růžové brýle pokud si myslíš že mezi nimi nejsou teroristé.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: