XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bezva flirtík

Bezva flirtík

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Flirt je akvarel lásky *18* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Simon_Panev ... 16.02.2016 23:21:29 ... (Strom/Strom)
Stížnost
Chci dát stížnost na uživatele s nickem Essox a potažmo na SS venda za jeho nečinost při urážení mé osoby, bezdůvodného kicku .. viz přiložený screen http://fotoalba.cz/fotky/26922288. Podotýkám, že pod tímto nickem jsem byl v místnosti několik hodin absoltuně bez jakýchkoliv problémů. Pak si před svým odchodem z místnosti Essox vyžádal správce od opifka, začal mi nadávat do zmrdečků, vyhodil mě, zaklíčoval a odešel.
Ano, někteří se budou ohánět tím, že mám zablokované nicky. Ale tak s nima jsem byl jen v místnosti, což žádný pravidla neporušuje, jen si tu někteří hojí své ego a tahají na xchat osobní averzi vůči mě, což sem nepatří. Nehledě k tomu, že se chytají každé věty co napíšu na sklo a vztahují si to na sebe. Nevím co tyhle uživatele k tomu vede, když to s nimi nemá nic společného.
EssoX Muž EssoX (oseks@centrum.cz) ... 17.02.2016 10:26:52 ... (Strom/Strom)
Re: Stížnost
Odpověď na příspěvek od Simon_Panev z 16.02.2016 23:21:29:

Až si odpustíš urážky o tučňáku olizujícím mé koule, tak si můžeš na něco oprávněně stěžovat. Celé dny máš na ostatní uživatele urážlivé průpovídky, samozřejmě bez konkrétních nicků, jen s dalšíma přezdívkama pro určité lidi a myslíte si, jak jste s Petrou nepostižitelní? Prober se ty inženýre, jsi největší křivák a budeš si na něco stěžovat? Máš smolíka, protože všichni dávno ví, co jsi za podvraťáka *3* A že na tom tvém skrýnu zrovna není to, co bylo před tím, jak jsi se rozepsal o tom, jak mi bude tučňák olizovat koule a nemysli si, že nikdo neví, koho s Justýnou označujete jako tučňáka.
guest Muž Simon_Panev ... 17.02.2016 12:07:54 ... (Strom/Strom)
Re (2): Stížnost
Odpověď na příspěvek od EssoX ( mailto:oseks@centrum.cz ) z 17.02.2016 10:26:52:

Je tam maximum toho co jsem mohl mít, jelikož jsi mě vyhodil, víc historie nemám. Já ani nikdo jiný nic takového nepsal, to si vymýšlíš.. A ikdyby to byla pravda, tak jsi mě začal urážet...tady děláš úplně to stejný, kdy mě nazýváš podvraťákem atd. Tenhle tvůj příspěvek ukazuje co jsi zač. Pokud tam něco píšu, cokoliv, a není tam nick, není to nikomu určeno. Že se toho někdo chytá a vztahuje na sebe, není můj problém, ale těch lidí, že se v tom vidí. Zajímavé je, že se toho chytají jen ti co vůči mě mají osobní averzi... a to jsou tři lidi.

Nechápu proč do toho taháš justtynne, když se toho nijak nezúčastnila. Jediné co bylo, tak se ptala proč jsi mě vyhodil. Pak jsi vrátil správce a odešel. Takže moje stížnost je opodstatněná.

P.S. Nezmiňuj tady moje vzdělání, já tady taky nikde nepíšu, že máš jen základku.
EssoX Muž EssoX (oseks@centrum.cz) ... 17.02.2016 12:26:47 ... (Strom/Strom)
Re (3): Stížnost
Odpověď na příspěvek od Simon_Panev z 17.02.2016 12:07:54:
Jsi král komiků, děláš ze sebe strašně ublíženého a přitom jsi všeho zla strůjcem. Nelži tu o tom, že jsi nic nepsal, že neděláš z nikoho teplouše. A je fajn, jak mi žereš ten vtip o základce, klidně se v tom můžeš vykoupat *3617*
guest Muž Simon_Panev ... 17.02.2016 17:07:30 ... (Strom/Strom)
Re (4): Stížnost
Odpověď na příspěvek od EssoX ( mailto:oseks@centrum.cz ) z 17.02.2016 12:26:47:

Vzhledem k tvému chování bych to viděl jinak, kdo tu je strůjcem zla...a nejen ty. Ne nepsal jsem nic o tom, že je někdo gay. To nemám zapotřebí abych tady z někoho dělal, jak ty píšeš, teplouše. Nežeru ti nic, pouze jsem napsal co jsi sám veřejně sdělil. Ale evidentně jsi v tom lhal, tudíž jsi za lháře. Pak se nedá věřit tomu, co ty tady tvrdíš.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: