XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Praha

Praha

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Matka měst *2* 
Nic tu nebude.. :D

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž JonnyW (JonnyW@centrum.cz) ... 05.06.2006 02:08:10 ... (Strom/Strom)
Odstoupení
Jak už je patrné z nadpisu rozhodl jsem se po 13ti měsících skončit ve funkci stálého správce na Praze. Rozhodnutí to nebylo ze dne na den, ale přemýšlel jsem o tom již na přelomu roku, kdy jsem taky některým stálým návštěvníkům tento úmysl oznámil. Definitivně jsem se rozhodl na začátku května, že k 1.6.2006 skončím. Důvodů, které mě k tomu vedly je poměrně mnoho a pokud bych se pokusil alespoň některé nastínit: ztrátra zájmu o místnost ze strany stálých návštěvníků, díky kterým jsem sem chodil, rozpad srazů místnosti, postupné vylidňování, nová parta lidí atd. Daší důvody byly veskrze osobní a nebudu je rozvádět. Poslední měsíce jsem do místnosti chodil spíše z povinosti plnit limity, než pro zábavu. Souhrn těchto věcí přispěl k mému rozhodnutí.
Co se týče dalšího chodu místnosti, tak potřebné věci konzultujte s mým exkolegou endym, který je ted jediným zástupcem vedení místnosti.Jelikož má místnost právo na 3 ss věřím, že po domluvě s návštěvníky místnoti vybere nový tým stálých správců. Do toho již nebudu zasahovat.
Případným novým stálým správcům i součastným návštěvníkům room přeji, aby se jim v místnosti i nadále líbilo a potkávali zde nové přátele, jako já kdysi a hlavně nezapomněli, že xchat je hlavně o zábavě.

JonnyW (SS Praha 5.5.2005 - 1.6.2006)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: