XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Sexuologická poradna u MiLiHo

 

Sexuologická poradna u MiLiHo

Sexuologická poradna u MiLiHo

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Milostný styk těší daleko víc, je-li spojen s oddanou láskou. Ne v požitcích, které jsou kdykoliv po ruce, ale v požitcích, v něž se teprve doufá, spočívá hlavní půvab milostné touhy.
Pojď sem   *3575*Sexuální výchova je proto oprávněná, protože dívky se jinak včas nemohou dozvědět, jak děti nepřicházejí na svět.Zezadu   *4590*Svatba   *2803*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Veena ... 24.08.2008 18:42:29 ... (Strom/Strom)
Na co ženy v posteli myslí?
Nevím zda to tu bylo ...

"Vzrušují mě zvrhlosti."
"Než jsem objevila tenhle sexuální zlepšovák, prožila jsem tři vztahy bez orgasmu. Pak jsme se jednou s přítelem dívali na film Rebelové, kde herečka při sexu vykřikovala: ,Co to děláte, pane domácí?!' a já se vzrušila. Měla jsem tehdy pronajatý byt od staršího, ale pořád ucházejícího chlápka. Večer jsem si zkusila představovat, že se svým bytným spím, a cesta k mému prvnímu vrcholu byla neuvěřitelně krátká. Později jsem virtuálně dováděla s dějepisářem ze střední nebo s tátou mé nejlepší kámošky. Dodnes mě vzrušují představy sexu s někým, s kým bych do postele nikdy nešla. Ve všech scénkách jsem výrazně mladší než můj partner a historka musí chutnat něčím zakázaným. Párkrát jsem si dokonce hrála na školačku, kterou zbavuje panenství otec. Co si představuji při sexu, bych příteli neřekla. Myslel by si, že nejsem normální. Pro mě jsou tyto představy jediným způsobem, jak si v posteli užít."
- Hanka, 26 let, tanečnice

"Souložíme na hnoji?"
"Byla jsem zamilovaná do chlapíka, který si neustále stěžoval, že mu manželka nerozumí. Unesla jsem ho v pátek večer z hospody ve felicii mé sestry a vezla si ho jako kořist do lesa. Když jsme dojeli na pole, začali jsme se dohadovat, jestli hromada, která leží před námi, je sláma, nebo hnůj. Pak jsme šli na věc, celou dobu mi ale vrtalo hlavou, jestli před sebou opravdu máme hromadu hnoje. Další průšvih nastražila v autě sestřina kazeta s albem od kapely Těžkej Pokondr. Nemohla jsem se uvolnit, obávala jsem se totiž momentu, kdy spustí skladba Má malého šulina. A bohužel začala hrát hned jako druhá v pořadí. Když mi další týden ženáč volal, hovor jsem nepřijala."
- Daniela, 21 let, prodavačka

"Počítala jsem úroky."
"Po promoci jsem povýšila a vydělávala skoro dvakrát víc než můj přítel. Rozhodla jsem se, že konečně investuji do vlastního bytu, a myšlenka, jak si nemovitost přihrát co nejvýhodněji, mě zcela posedla. Při milování jsem se jednou přistihla, že si v duchu propočítávám úroky a splátkový kalendář. Zatímco se drahý divoce blížil k vrcholu, kalkulovala jsem, kolik mi měsíčně zbude na večírky a oblečení, až mi výplatu ztenčí hypotéka. Minulý týden jsem uprostřed předehry prohlásila ,rozhodně lepší než podnájem'. Drahý se tvářil nechápavě."
- Dana, 27 let, manažerka marketingu

"Kdy už skončíme?"
"Při prvním milování s bývalým přítelem, který měl vstavače v pohotovostním stavu velikého asi jako malíček, jsem se tvářila, že prožívám nejlepší sex svého života, ale myslela jsem na jedinou věc - kdy už proboha skončí? Když se pak mimochodem zmínil, že bych měla zhubnout tři kila, už jsem se mu ani neozvala."
- Štěpánka, 28 let, vedoucí směnárny

"Maturita v posteli."
"Při sexu v předvečer mé maturity jsem si v misionářské poloze opakovala vypracované otázky z němčiny číslo deset až dvacet. Druhý den odpoledne jsem si jednu z nich vylosovala a dostala jedničku."
- Mariana, 20 let, produkční

"Sním, že mě podvádí."
"Sex mě vždycky bavil, jenže se mi nikdy nedařilo dosáhnout orgasmu jinak než vlastní rukou. Vždy jsem před přítelem vyvrcholení předstírala - párkrát jsem rituálně zavzdychala a zatřásla sebou. Když jsem nastoupila na brigádu do prodejny s oblečením, jednou se mi během milování do myšlenek vkradla šéfová. Představovala jsem si, že s mým přítelem spí ona. A stalo se něco neuvěřitelného: poprvé jsem dosáhla orgasmu! Při dalších dostizích jsem myslela na to, že se můj partner miluje s neznámou ženou. Jindy mě dostala představa, že se drahý mazlí se dvěma cizími a mladšími ženami, jindy zase, že klátí na stole svoji starou šéfovou nebo uklízečku. Stačí jen pomyšlení na podobnou perverzní situaci a do pěti minut exploduji. Za nic na světě bych se ale přítelovi nesvěřila, i když v hlavní roli figuruje on."
- Klára, 19 let, studentka

"Proháním fantazii."
"Po vztahu trvajícím tři roky jsme s přítelem začali při sexu hrát ,na fantazie'. Pokaždé jsme já nebo on popisovali nějakou vzrušující situaci, třeba že k příteli přišla sousedka, která si zapomněla klíče, zmoklá v bílém tričku nebo že přistihl svoji patnáctiletou neteř při sexu s kamarádkou. Ve vyprávění jsme se střídali rovným dílem, nažhavilo nás víc než cokoliv jiného! ,Začni dneska prosím zase vyprávět fantazie,' žadonil vždy můj chlapík. S nikým jsem předtím podobné erotické hry nehrála a tohle nádherně odbouralo stereotyp!"
- Lucie, 29 let, právnička


------------------------------------
*2941**2963**2946**2946**2955**2942*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: