XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Sexuologická poradna u MiLiHo

 

Sexuologická poradna u MiLiHo

Sexuologická poradna u MiLiHo

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Milostný styk těší daleko víc, je-li spojen s oddanou láskou. Ne v požitcích, které jsou kdykoliv po ruce, ale v požitcích, v něž se teprve doufá, spočívá hlavní půvab milostné touhy.
Pojď sem   *3575*Sexuální výchova je proto oprávněná, protože dívky se jinak včas nemohou dozvědět, jak děti nepřicházejí na svět.Zezadu   *4590*Svatba   *2803*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

MiLiČerná hvězdička Muž MiLi (mili27@centrum.cz) ... 15.04.2008 23:39:54 ... (Strom/Strom)
Zvrhlá kniha o sexu. Jen sprosťárny!
Panenství, swingers párty, anální sex, nevěra dalo by se pokračovat ještě dlouho, v Bodu G najdete všechno.

Ne, nebudeme vám vnucovat nápis z této knížky, který praví, že bodu G se můžete nejen dotýkat, ale i na něj mluvit. Sice tím není myšleno doslovné promlouvání kamsi do tmy partnerčina lůna, ale i tak zní celý podtitul zvrhle. Knížka Bod G vám zkrátka přinese nejedno překvapení. Pokud patříte mezi normálně uvažující osoby, půjde o překvapení negativní.


Bod G do knih vtlačený
Autorkou výplodu je 41letá černoška z Washingtonu. Říká si Zane. Těžko soudit, co je na tom pravdy, ale některé z jejích knih prý patří k bestsellerům.

Začínala coby pisatelka povídek s erotickou tématikou, poté přešla i na romány. Netabuizující příběhy žen plné emocí a sexu rozpitvanými do nejmenších detailů si brzy získala čtenáře. O kvalitě se ale příliš hovořit nedá. Romány připomínají směsku prózy pro dospívající dívky se zaplivaným stylem Charlese Bukowského.

Z poměrně rozsáhlé plejády románů a povídek uveďme alespoň Kroniku sexu, Jak rozdivočit hřebce, Závislá nebo Láska vždycky bolí. Bod G se stává první nebeletristickou knihou, ve které Zane zužitkovává své rozsáhlé poradenské schopnosti. Působí totiž na úrovni sexuologické poradny.

Psycholožka z Bravíčka
Jak taková kniha vypadá? Zvenčí úplně normálně. Uvnitř rozděleně na kapitoly jako Závislost na sexu, Milenci, Umění masturbace, Orgasmus a další. Každý úsek Zane předkládá s vlastním úvodníkem. Následují dopisy lidí, začínající právě oním oslovením "Milý G bode".

Převážně ženy se Zane svěřují s možnými i nemožnými sexuálními problémy i výstřelky. Na každý z těchto otištěných e-mailů autorka odpovídá a v tomto případě klobouk dolů, jak to umí procítěně.

Tu má některá problém se stereotypem v posteli, tu zase s vlastní nymfomanií úzkostlivě střeženou před konzervativním partnerem. Najde se i nějaká ta panna, bojící se prvního styku, či žena, která se neumí rozhodnout mezi hetero- či bisexualitou. Je možné, že někomu dokáže knížka pomoci. Zhruba tak, jako někomu mohla pomoci podobná rubrika v Bravíčku.

Druhý důvod, proč by se dala kniha číst, je vzrušení. V dopisech se líčí intimní zážitky a Zane na ně stejně nepokrytě reaguje. Ovšem i tak jde o silnější hrníček kávy.

Když sex, tak sprostě
Nejčastějším slovem autorky bude zřejmě šuk**, skloňováno ve všech pádech a způsobech. Ani v dalším výrazivu Zane nezaostává. Můžeme si jen položit otázku: "Není to už trochu moc?"

Jsou chvíle, kdy sprosté slovo dokáže navodit atmosféru, vystihnout situaci atd. Ostatně, kdo z nás nějaké někdy nepoužil. Ale musí být v knize tolikrát na každé straně? Odpověď je jednoduchá. Nemusí.

Kdo chce něco vědět o sexu, najde to lehce na internetu. O tom, že se HIV přenáší i orálním stykem a že krom něj, syfilis a kapavky existují i další choroby, či že masturbace není zdraví škodlivá, ví předpokládám beztak každý. A kdo chce poodhalit roušku myšlenkových spletitostí mezi mužem a ženou, udělá lépe, přečte-li si klasiku v podobě Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše včetně pokračování.


*1582**2772*

(zdroj magazin.cz)



*4685*Sexuolog MiLi*4761*
*3855*Schůze je vítězství zadků nad mozkem.
*3855*Moje forum: Uživatelská fora/Osobní/Sexuologické poradna u MiLiHo

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: