XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Politika / Jiří Paroubek

 

Jiří Paroubek

Jiří Paroubek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si o něm myslíte ?
Máte rádi naše bývaleho premiera Bude to super   *88*Koukám na tebe   *18* ? Jíří Paroubek :)) nebo ho naopak nesnášíte a když ho vidíte v televizi zvedá se vám žaludek (nejen z jeho bradaviceMoc chutnalo, sladké   *32*).

Vyjadřete seHopsahejsa   *82*. řekněte nam jeho klady a zapory ... pojdte si o této osobnosti (podle mě silně populistické:)) popovídat:o) ... tak se přidejte .... hned ! :D

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž jemifajn (amshit@seznam.cz) ... 20.06.2010 23:38:30 ... (Strom/Strom)
VIVAT JIŘÍ PAROUBEK
Nechápu a nikdy nepochopím myšlení lidí kteří nadávali na |Jiřího Paroubka většinou nevěděli proč když jsem se jich zeptal proč na něj nadávají tak to bylo proto že měl baradavici nebo že je tlustej nebo že se rozvedl a vzal si mladou ženu.Na což má každý v tpmto státě nárok a právo,někteří mi řekli že neví, ale že to hodně lidí říká.Tohle se pravici a hlavně ODS povedlo.Zblbnout většinu národa a hlavně mladý kteří jsou navíc zblblí školními osnovami,ale málokdo ví že Jiří Paroubek byl posledním politikem, který pravidelně zvyšoval minimální mzdu,který nevybíral poplatky ve zdravotnictví a za jeho vlády se vyplácelo pohřebné byla vyšší mateřská a DPH na potraviny a dopravu byla 5 procent naopak vláda ODS zvedla DPH z 5 na 9 procent zrušila pohřebné snížila mateřskou,nezvyšovala minimální mzdu,zavedla poplatky ve zdravotnictví,což jí ale nezabránilo zadlužit stát o dalších 357 miliard,kam se ty peníze poděly?Vláda ODS se starala pouze o výstavbu amerického radaru bez referenda a o to jak poslat co nejvíc vojáků do Afghanistánu,a pan Topolánek vyznamenal vrahy Mašínovy v USA a pokusil se je rehabilitovat načež se v roce 2009 Jiřímu Paroubkovi podařilo konečně tuto vládu svrhnout a vytvořit většinu v parlamentu a ještě před volbami přijmout některé levicové zákony jako bylo opětovné zvýšení mateřské avšak zaslepená veřejnost tohle nevidí nechápe a já nechápu jak může někdo potom,co ho někdo 4 roky odírá a stahuje z peněz viz poplatky zvýšení DPH a nezvyšování minimální mzdy která ovlivnuje všechny mzdy až do výše průměrné mzdy,volit pravici jedině nesvéprávný člověk nebo člověk zblblý facebookem a jinými médii.Do roka poznáte zač je toho loket a budete volat po levicové vládě ale je pozdě,i když né úplně jedinou nadějí jsou odbory které mohou vyhlašovat generální stávky s neomezenou působností demonstrace atd a pak jedině že by rok před volbami některá strana si uvědomila že pokud něco neuděla už je nikdo nezvolí tak vystoupí z koalice a podpoří hlasování o nedůvěře vladě a vláda padneale to potrvá minimálně 3 roky a zatím bude pravice vesele odírat obyčejné nemajetné lidi,zvýší se počet osobních bankrotů,vražd pro pár korun,sebevražd,bezdomovectví,exekucí,kr achů podnikatelů naopak se nezvýší důchody ani minimální mzda a co se ještě zvedne o 350 miliard to bude strátní dluh ČR a začnem klepat na bránu státního bankrotu.Nejvíc budou zadluženy naše děti které si budou muset vzít úvěry na školné a následně je splácet
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 18.03.2011 15:31:28 ... (Strom/Strom)
Re: VIVAT JIŘÍ PAROUBEK
Odpověď na příspěvek od jemifajn ( mailto:amshit@seznam.cz ) z 20.06.2010 23:38:30:
ODS ma maslo na hlave, to souhlasim a take ji za to kritizuji a za jeji postoj v minulosti, kdy se ztracely nase penize ji nevolim. Ale Paroubek se snazil penize rozhazovat jen pro nektere lidi. Paroubkova vlada velmi znepristupnila studentum brigady, kdyz zavedla limit. Nesmyslne daval x pridavku a rozsiril asocialni stat. Lide by nemeli dostavat penize pausalne, ale kdyz jsou v nouzi.
Ohledne "statnickeho" chovani by mel byt odsouzen spolecne s celou CSSD, KSCM, prezidentem a prebehliky za vlastizradu, kdyz svrhli vladu behem predsednictvi nasi republiky v EU.
Kazdy bojovnik za svobodu je vrahe, napr. i Gabcik s Kubisem. Bratri Masinove jednali v duchu prani jejich otce, tedy bojovat za svobodu zeme. Oni bojovali proti ozbrojenym prislusnikum statu, nikoli proti civilistum, jako to delaji napr. palestinsti teroriste, to je rozdil!!!

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: