XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Antixchat

 

Antixchat

Antixchat

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si myslíte o stránkách bojujících proti XChatu?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž fabrics (fabrics@seznam.cz) ... 23.02.2006 17:57:58 ... (Strom/Strom)
moje zkušenosti
Muj příspěvek , nevím zcela jestli tento příspěvek tu bude in , jen bych se chtěl s Váma podělit o mé zkušenosti co se týče chatu. Na chat chodím od roku 2001, už jsem na něm něco zažil a pročetoval hafol hodin radši to nepočítám a byl na pár srazech. Upřimně poslední dobou asi po odpadnutí mého nadšení si začínám všímat jaký ve skuečnosti je. Upřimně mě vždy bylo jedno jestli jsem jen guest nebo správce, neměl jsem a nemám potřebu si na něco hrát a někomu něco dokazovat já si na chat přišel hlavně pokecat. Pokud mám být upřimný , někteří ted už u mě převažuje názor většina adminu a ta celá elita na hoře , nebo jak je mám nazývat nevím na co si hrajou. Člověk napíše svuj názor, bez vulgarit a urážek a je vyhozen , nevím u mě to svědčí o dost níském IQ nevím jak to slušněji nazvat. Připadá mě, že si výše uvedené osoby musí dokazovat , že mají tu moc někoho vyhodit a zakázat mu vstup. Řekl,bych že většina adminů jsou zakomplexovaní lidé, kteří si tímto způsobem lečí své komplexi v podstatě admina za určitých podmínek muže dělat každej a tak to i vypadá. Kdyby xchat , byl ok , tak žádnej Antixchat nevznikne jsem rád , že si každý nenechá srát na hlavu a někdo si dal práci vytvořit takové stránky , dotyčný člověk co je stvořil je u mě osobně borec a chtěl bych mu tím poděkovat, dozvěděl jsem se plno věcí , které nezneužívám,ale když vidím namyšlené hovado , které se schovává za admina a vyhodíme dám mu to na jevo ,absolutně bez žádných výčitek. Má poslední zkušenost s xchat Teamem je taková, že jsem měl v profilu své foto , toto foto jsem vymazal a následně jsem si to samé foto chtěl dát na stejné místo do profilu , podotýkám na fotce jsem, byl opravdu já kamarád mě fotil v ateliéru , jen proti zneužití mého fota jsem si dal do fota svuj email, který nezakrýval tvář a nacházel se ve spodní části fota a taková mi došla odpověď.

Ahoj, jedna z tebou uploadovaných fotek do profilu byla zamítnuta z důvodu: "oddelej prosim ten email". Jednalo se o osobní fotku.
Osobní fotka v profilu by nadále měla být opravdu osobní, tedy mělo by být snadné pro ostatní rozpoznat uživatele na fotografii. Tebou nahrávaná fotka toto bohužel pravděpodobně nesplňovala, prosím, nahraj si novou. Přesné podmínky zveřejňování fotografií najdeš v nápovědě.
Xchat Team

nemám co bych k tomu dodal
guest Muž The_666 (Al_KiLL3r@centrum.cz) ... 26.06.2006 23:58:39 ... (Strom/Strom)
Re: moje zkušenosti
Odpověď na příspěvek od fabrics ( mailto:fabrics@seznam.cz ) z 23.02.2006 17:57:58:
Plně s Tebou souhlasím a hlavně s těma fotkama, těd mám na profilu foto, který sem si před týdnem nahrával a napsali mi že na ní nejsem dostatečně vidět a že jí zamítají.Ale jak vidím po druhém pokusu bylo foto schváleno.Tak přemýšlím jestli je to demence nebo abych viděl jakou mají ti dotyční moc .....
guest Muž Vlasator (Vlasator@centrum.cz) ... 27.06.2006 02:06:14 ... (Strom/Strom)
Re (2): moje zkušenosti
Odpověď na příspěvek od The_666 ( mailto:Al_KiLL3r@centrum.cz ) z 26.06.2006 23:58:39:
*3* Nemylíš, že je trošku komicke reagovat na neco co je 4 mesíce stare? *3*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: