XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Antixchat

 

Antixchat

Antixchat

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si myslíte o stránkách bojujících proti XChatu?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž supr.kata (babojedak.katka@seznam.cz) ... 19.11.2006 18:32:40 ... (Strom/Strom)
AntiXchat....
......dalo se čekat že xchat si najde lidi kterým bude vyhovovat a pak lidi kterým ne.Takzvaně at už jde o lidi kteří mají raději lide.cz a sem nám to chodí říct nebo z nějakého důvodu Xchat neuznávájí.Dalo se to čekat.Všecko má své přívržence a i své odpůrce ( snad je to sprívné slovo :D ) a Xchat skutečně není výjimkou.Ale já zase svolně můžu říct že mě sem nikdo nenutí chodit, dělám to sama z čisté vůle a protože chci a baví mě to tady.Takže já jsem spíše ten přívrženec.Čili Xchat-e jen tak dál *845**1009*

P.S. Jen omezte ty výpadky *40*

Kátííí*1808*
guest Muž Lupin2 (s.krasa@centrum.cz) ... 15.01.2007 08:33:31 ... (Strom/Strom)
Re: AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od supr.kata ( mailto:babojedak.katka@seznam.cz ) z 19.11.2006 18:32:40:

No, mohu jen dodat, že i když budeš odpůrcům říkat že sem chodit nemusí když se jim něco nelíbí, tak tě poslouchat nebudou :) Oni si totiž mastí své ego tím, že mohou pomlouvat a vše co v sobě dusí dát znát ostatním :)

Znám to z online hry EVOLUTION, kterou hraje několik tisíc lidí a dělal jsem tam administrátora :) Hra se poslední dobou zvrhla a proto jsem tam nastoupil jako admin a během půl roku udělal změny, které většina hráčů přijala :) Pak jsou ale takoví otrapovaé (což platí i tady), kteří nedokáží ocenit snahu a snaží se neustále lidem otravovat život. ;-) I když jsem jim dával najevo, že s tím nic neudělaj a že jsou jen ukřičená parta hejsků :)

Proto mohu říci, že všichni botaři a AntiXchat s nima jsou jen banda ukřičených hejsků a vzkazuju jim, že tímhle stějně nic nedokážete, pouze to svědčí o vaší "vysoké" úrovni a inteligenci :)

P.S.: Po dlouhé době jsem sem zase něco napsal, aby to neupadlo :)))
guest Muž Doom4 ... 18.01.2007 18:05:54 ... (Strom/Strom)
Re (2): AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od Lupin2 ( mailto:s.krasa@centrum.cz ) z 15.01.2007 08:33:31:
Já jsem tu uz take dlouho neprizpival , tvuj prizpevek me zaujal tim , ze hazis vsechny botare a prudice do jednoho pytle, , takhle bych ja mohl rict ze xchat je banda blbecku , stejne tak jako se na xchatu najdou sympaticni inteligentni lide , tak se najdou i mezi botarema ci prudicema , pro ktere z mnohych to je pouha sranda , nic vic , zatimco ty se tady rozstilujes , oni se smeji ... Nesmis to zas tak moc hrotit , AX2 je nutne brat jako jakousi recesi .
Ono kicknouT nejaky nick , ten se v tu chvili nastve , jde na AX2 a tam napise sympatickou vetu , ktere se musi zasmat i sam trodas. Koupi si xbota a tim to prakticky konci , vetsina botaru a prudicu z ax2 jsou pouze radoví pesaci , nic vic , o to vic nechapu proc je nazyvas ,,banda ukřičených hejsků", nekteri z nich proste i pres vysokou inteligenci maji v tu danou chvili vysoke emotivni projevy , to neznamena ze by byli nejakym zpusobem neinteligentni , jeste by me zajimalo ocenit jakoupak snahu ? Snahu myslis z tve strany ? A jakoupak ? pokud se mohu zeptat .
Zivot me osobne neotravuji , kicknu je , pak se stejne vrati zacnou vulgarne nadavat a kicknu je znovu , neni to smesne ? Myslis si ze chteji neco udelat ? Ze kazdy z nich je odhodlany znicit xchat a zmenit ho ? Ne neni , kazdy kdyz tebe konkretne treba tapetuje nebo ti nekdo nadava , ja osobne nevim , soudim jen z toho co tady pises , sleduje pouze a jen pouze sve zajmy , jsou i vyjimky samozrejme
guest Muž hotshot (juliano@tle.cz) ... 20.01.2007 02:22:33 ... (Strom/Strom)
Re (3): AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od Doom4 z 18.01.2007 18:05:54:
Hezká reakce. Musím s tebou bohužel souhlasit. Ve 2. ročníku na průmce jsme při Výpočetce dostali volno a všichni si nalezli na internet (tim ho nekřesťansky zpomalili) a všichni na xchat. Jelikož jsme na dopravce tak vlezli do Formule 1, kde tapetili (já netapetil, já vlezl jako poslední a půl hodiny čekal, než mi najede úvodní stránka), když dostali ban na IP (a netrvalo to dlouho) všichni byli hrozně šťastni a úsměv je doprovázel až do doby, než sem zjistil, že mi nejde xchat :) Kluci se pak přiznali, že tapetili Prazdroje a říkali o něm vulgární slova (v tom sem se zase smál já :) ) a všichni na konci hodiny odešli. Jednalo se o kluky, kteří už mají maturitu a teď jsou na vejškách, jeden z nich měl dokonce na II., III. a Maturitnim vysvědčení samý jedničky. Chytrej kluk a na to, jak byl dobrej to nebyl ani hajzl, dával mi opsat písemky a díky němu sem tam, kde sem... Ale jak vlezl na xchat tak prudil a smál se tomu. Takže já souhlasim, ne každej prudič je špatnej, ale zase si myslím, že AX2 v tomto směru nevím čeho chce docílit a s touto stranou nesouhlasím (dle mého je určena blbečkům, kteří xchatem žijí... například návod jak tapetovat // k smíchu či k pláči).
U botařů je to lehčí, těm jde o prestiž a to je dáno dle mého velmi velmi dobrou strategií zpočívající v tom udělat z blbosti velmi žádanou věc. Já osobně znám hodně botařů (a žádného jsem nikdy neudal), ale všichni se mi zdají v pohodě, chtějí si většinou jen zkusit o čem to je a hodinama na někoho (občas i na mě) zamachrovat. Všechno tohle je jen o tom, že lidé se chtějí bavit, chtějí se TEĎ HNED bavit a být nahoře, ale ono být ihned uznávaných člověkem na tomto chatu je otázka (pokud neutírá někdo zadečky adminum) několika let.
Pro rejpaly --> Já si svoje hodiny poctivě nachatoval :) a ještě jedna věc, co to tu tak čtu, přijde mi, že to moc žerete...
guest Muž Filips_v (fvymola@about-cms.cz) ... 24.06.2007 13:01:41 ... (Strom/Strom)
Re (4): AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od hotshot ( mailto:juliano@tle.cz ) z 20.01.2007 02:22:33:
Já osobně úpovažuju AX2 spíš jako recesi než nějaký opravdový boj. prostě taková malá komunitka jako je tam, nemůže xchat ohrozit ani v nejmenším. Ty lidi to nejspíš baví, myslí si že jsou vtipní, ale přitom je to zcela naopak. Také znám pár lidí kteří chodit jenom bordel... Smějí se tomu a mají z toho radost. Ale přece se nenecháme rozházet nějakou tapetací *47*
guest Muž hotSHOT (juliano@tle.cz) ... 07.07.2007 04:29:53 ... (Strom/Strom)
Re (5): AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od Filips_v ( mailto:fvymola@about-cms.cz ) z 24.06.2007 13:01:41:

Mě to rozhazuje celkem spolehlivě :)

Ale co moc na xchat už nechodim :)
guest Muž MEFISTOTELES666 (hladik.j.jiri@centrum.cz) ... 11.07.2007 19:30:00 ... (Strom/Strom)
Re (6): AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od hotSHOT ( mailto:juliano@tle.cz ) z 07.07.2007 04:29:53:
Sory jo ale já nechápu proč to tady řešíte. Působí to divně, když vám Xchat leze krkem tak proč tady vůbec něco píšete? To neni normální přece. A Antixchat jsem taky nestihl protože nemá žádnej smysl. K čemu jako je? Tady se píše že prý "bojuje proti xchatu" Co je to za hovadinu zase? :-))) Jak proti nemu asi může bojovat? Lidi je to jenom služba poskytující chat a ne nějaké bojiště tak se hoďte do klidu. :-)))))
guest Muž hotSHOT (juliano@tle.cz) ... 05.08.2007 05:24:44 ... (Strom/Strom)
Re (7): AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od MEFISTOTELES666 ( mailto:hladik.j.jiri@centrum.cz ) z 11.07.2007 19:30:00:

Na xchat nechodim z důvodu, že sem letos maturoval a taky proto, že vyvíjim infoportál, tvrdě makam na jedný on-line hře, která už běží v betaverzi :)

Chceš vědět, proč tohle lidi dělaji ???

Neni to boj, je to spíš poslední šance o návrat do minulosti... Těmto lidem bylo asi ublíženo, nebo si to myslí, ale xchat pro ně znamená již určitou část života, stejně jako pro mě... Poznal sem tu hodně fajn lidí a poznal sem tu desetinásobek lidí špatnejch, začal sem sem chodit jako 14-ti letej kluk, na srazech xchatu sem byl tenkrát hluboce nejmladší, dneska je mi 20 a na srazech bejvam nejstarší... Díky xchatu sem ppoznal hodně míst, který bych v realitě asi nepoznal a prostě ikdyž chci, přestat se s tim nedá, chybí ti ty lidi, ikdyž tě štvou... V tom je ten problém, lidé, kteří proti xchatu bojují xchat vlastně milují... Raději ho zničí, aby utišili své plakající srdíčko... Protože nejhorší je sedět vedle někoho, koho miluješ a vědět, že ho nemůžeš mít... Nemůžeš mít starej Nick, svý hodiny, svý kamarády... Nebojují proti xchatu, ale sami proti sobě, pokud xchat potopí, bude to pro ně přijatelná ztráta... Takhle sem já potopil v duši jeden chat, kde sem byl admin... Prostě nešel vymazat...

*79*
guest Muž Cert_Bertik (tom.kraus@centrum.cz) ... 25.10.2007 20:33:37 ... (Strom/Strom)
Re (8): AntiXchat....
Odpověď na příspěvek od hotSHOT ( mailto:juliano@tle.cz ) z 05.08.2007 05:24:44: Máš kus pravdy. Ano asi většině lidí zaměřených proti xchatu vadí právě ten pocit ublíženosti. A možná mnohdy i oprávněný. Ale přes všechyn hádky a že jich nebylo málo,bych asi neměl snahu likvidovat chat. Možná občas pravidla, xchat team a podobné věci. Ale třeba to bude mým věkem. Nevím. I mně chat hodně dal i vzal. A vzal mi i mnoho iluzí

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: