XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Administrátoři

 

Administrátoři

Administrátoři

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
...a skoro všechno o nich. Ne STÍŽNOSTI *90* Pro stížnosti použijte help@xchat.cz
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Celtic.Cross ... 28.04.2016 15:08:45 ... (Strom/Strom)
Na obranu adminů
Zdravím přátelé, možná budu trochu OT, ale já jsem jen běžný uživatel, který na X-chatu straší víc než 10 let, a s žádným adminem jsem nikdy problém neměl. Chodím sem kecat s lidma, nemám zájem nikoho otravovat nebo dělat bordel, a s žádným adminem nebo stálým správcem jsem se nikdy nedostal do sebemenšího konfliktu. Já si myslím, že je to dostatečně jednoduchá rovnice - neděláš bordel = nemáš problém, a naopak. Ale je mi jasné, že ti, kdo ten bordel dělají, si vždycky vymyslí nějakou výmluvu a záminku pro to, aby mohli na admina hodit špínu.

Xchat není placená služba, a nikdo vás nenutí, abyste sem chodili, pokud vám nevyhovují místní nastavená pravidla. Tolik můj názor.
guest Muž dada.huhu ... 28.04.2016 19:33:58 ... (Strom/Strom)
Re: Na obranu adminů
Odpověď na příspěvek od Celtic.Cross z 28.04.2016 15:08:45:

To je tak že prostě na xchatu jsou dva typy lidí ti bílí a ti černí, ty jsi naštestí ten bílý(podle xchat týmu) a my ti černí tež podle xchat týmu) ale my to zase vnímáme po svém a berem se za bíle a je považujem za černé, tolik k tomu proč s nima nemáš problém.

Například ex SS HallucinationFlower dělala bordel i jako SS jak s nickem co měl práva tak i s provokativníma nickama

To taky dělá i nyní v BTMR když je online Bogeman a jeho dvojník Bogenan ,,tak se chová úplně stejně jako doktor_z_hor_ , napodobuje uživatele( ALFIK-123 *642*) za účelem zesměšnění a trollení, a Bogeman ji to toleruje, to samé dělaj jiní a mají hned AK , on si asi neuvědomuje že Administrátor nesmí jednat podle nálady a podle chuti , admin nemá chovat antipatie k nikomu , chat není bojiště chat je portál kde se musí každému oplácet at už v dobrém nebo ve zlém stejnou měrou.*4*
GiggoČervená hvězdička Muž Giggo (XChat.Giggo@gmail.com) ... 03.05.2016 10:51:36 ... (Strom/Strom)
Re (2): Na obranu adminů
Odpověď na příspěvek od dada.huhu z 28.04.2016 19:33:58:

Pokud vidíš jen černobíle je to dost smutné. Já vidím milion a jednu barvu duhy ve všech lidech tadyk, stejně tak i uvnitř týmu.

Např dostal sem dukazy? Ono nejhorší je křičet o měsíce později, ale často když se na něco zeptám dostane se mi reakce .. "já to řešit nebudu to nemá cenu" .. :)

I admin může mít antipatie :) Spíše je nesmí dávat najevo v rozhodování a stranění někomu.
Nicméně sou tu vyjímky .. Trash, Fela, Happy .. prostě lidé kteří žijí jen proto aby tu ostatním znepříjemnovali pokec, proto aby se mohli ukázat ve virtualitě a křičet a kopat kolem sebe. Těm může jakýkoliv admin bez keců své antipatie i předvést. Tito lidé ztratili jakýkoliv nárok na online pomoc. A mohou si a to pouze sami svým letitým nevhodným chováním. To že se jednoho dne budou pár hodin chovat hezky nic nezmění. Špatnou pověst budovali roky, tu dobrou musí taktéž.

*44*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: