XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Historie nicku

 

Historie nicku

Historie nicku

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Jak ste přišli na svůj nick?? 1) Který se vám zdá nejhezčí?? 2) Který se vám zdá nejzajímavější? 3) A který se vám zdá nejtrapnější?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž zajDee (zajdee@seznam.cz) ... 01.09.2006 13:18:14 ... (Strom/Strom)
Historie? Nostalgie!
Nejhezčí nicky jsou ty, co jsou originální, nejtrapnější naopak ty, co jsou... jednoduchý... :) Tudíž by se můj nick asi dal zařadit mezi nejtrapnější *3*

Jinak tedy jak to vzniklo u mě?

V počátcích mého chatování (psal se rok 1998 a vše se odehrávalo na tehdejším eCity) jsem míval úplně jiný nick... Quickrider, Rychlý jezdec *88*.

Tenhl samej nick jsem si během roku 1999 zaregistroval i na tehdejším chatovacím serveru xchat.cz. Chvíli jsem chatoval, chatoval, pak chvíli ne a vrátil jsem se sem až po rozdělení xchatu na dvě části (xchat a xko, netcentrum vs. xland, tahle pohádka bude ale ležet někde jinde *40*). Protože tenkrát unikla databáze hesel uživatelů (to byl přístup k bezpečnosti...!), pro jistotu jsem si svůj nick smazal úplně :-)

Na chat jsem se vrátil až na konci roku 2000, jednoho zimního dne, kdy po štědrovečerní večeři nebylo co dělat :-)) Z toho taky pramení představa lidí, že jsem dostal 24.12.2000 počítač, nebo internet (ani jedno jsem nedostal, k těmhle vymoženostem jsem se tak nějak dostával už dřív).

Poté jsem sem tu a tam chodil, i když spíš jsem zevloval na chatech na DC++. Průlom přišel až v září 2002, kdy jsem se přihlásil na xchat.cz a našel nedávno založenou místnost Rakovník.

Tam jsem potkal slečnu, se kterou jsme se viděli o měsíc dřív na jedný dickotéce, ale to jsem v tu chvíli nevěděl. Začali jsme kecat a kecat a kecat, až jsme se dokecali i k tomu, že se vlastně známe... mezitím jsem tam potkával další známé lidi (hlavně ze školy). A tak jsem u chatování zůstal :-)

Nu a nakonec jsem si nechal původ nicku. Je, jak říkám, prostý :-) Je to složenina ze dvou slov. První část je začátek mýho příjmení, tj. "ZAJíc"; druhá část je konec z přezdívky jednoho holandskýho house/groove DJe, "JayDEEho" :-) No a ve výsledku... ve výsledku z toho vzniklo "zajdee", pozdějš upravený na "zajDee" :)

A to je vše, přátelé :-)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: