XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Politika / Kreacionismus x Darwin x Däniken

 

Kreacionismus x Darwin x Däniken

Kreacionismus x Darwin x Däniken

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Tak a tady se bavte o vzniku světa, argument proti argumentu a nezahlcujte jina temata :P
Jak vznikl svet? Muze za to Buh, ktery jej stvoril, nebo jsme z opice a nebo nas prinesli UFOni. Nebo je jina teorie. Sem s vasimi nazory :P :)

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Nekrotroll (Nekrotroll@seznam.cz) ... 05.03.2009 00:35:28 ... (Strom/Strom)
odpověď pro snowwilyho
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 04.03.2009 20:11:10:

Já už nevim jak to říct. Svět je dle tebe v prčicích kvůli materialistům, dokonce jsi za jednoho označil i mě:) ""Lidstvo není ještě není dostatečně vyspělé abychom se mohli pohybovat v oblasti antigravitace, vyšší existence života apod. a to právě díky materialistům jako jsi ty."--->Mimochodem si těmahle větama děláš do vlastního hnízda, protože ty jsi neudělal nic jiného než že jsi začal věřit v prakticky náboženskou pohádku a považuješ se proto za duchovního člověka. Duchovno neznamená, že začneš věřit na bubáky:)

1. To nevyplynulo z debaty, ty jsi s tím zaútočil:) Na nějaký strašidla a tak zrovna moc nevěřím, ale nevim proč bych měl odmítat možnosti vlastního duchovního zlepšení, atd. a též dost důkazů o tom, že zdaleka ne vše bylo již odkryto vědou.
2. No, já to považuji za napadení, protože to tak nějak není pravda, co jsi psal.
3. "Lidstvo není ještě není dostatečně vyspělé abychom se mohli pohybovat v oblasti antigravitace, vyšší existence života apod. a to právě díky materialistům jako jsi ty."--->A ano, o doslovné apokalypse se tady nemluví, ale myslím, že toto mluví za vše.

Fajn, že souhlasíš, že bránit se falešnejm obviněním není zločin. Takže jistě teď chápeš, proč píšu, co píšu. A ponižovat tvůj příspěvek - to je snad normální, že v diskusi najdeš i lidi, co s tebou nesouhlasej, ne? Že požaduju důkaz není ponížení, pokud to tedy neuráží tvou citlivou víru.
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 05.03.2009 19:51:59 ... (Strom/Strom)
Re: odpověď pro snowwilyho
Odpověď na příspěvek od Nekrotroll ( mailto:Nekrotroll@seznam.cz ) z 05.03.2009 00:35:28:

Vzhledem k tomu že mi Jacarlos smazal odpověď odpovím znova.
Já nikde neřekl že je svět v prčicích kvůli vám materialistům ! To je pouze tvrzení. Ano, označil jsem jako materialistu tebe protože v danou chvíli to bylo výstižné, nicméně jsem jaksi nepočítal že by tomu tak nemohlo být... :-/)
A není to snad pravda ?
Jestliže ty věříš v růžového jednorožce proč bych já nemohl věřit v sílu lidmi nazvanou "bohem" ? Myslím že to je snad každého věc. Pokud to označuješ jako bubák, prosím, je to tvůj pohled na věc. Nepovažuju se za duchovního, tak mě označuješ ty.

1. Nevím jak jsem napsal předchozí odpověď.. :-/
2. Rovněž
3. Vidíš... :) Sám jsi to uznal. Kdybych tam udělal vykřičník tak by ten význam byl jednoznačný, nicméně je tam tečka, věta oznamovací.

Mno myslím že tohle by byla diskuze na dlouho a mezi jemnými nuancemi... :)
Myslím že bychom měli skončit, každý z nás si jistě odnese svůj názor na věc a nepochybuju že jsem se všichni kulturně obohatili... :)
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Nekrotroll (Nekrotroll@seznam.cz) ... 06.03.2009 11:10:39 ... (Strom/Strom)
Re (2): odpověď pro snowwilyho
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 05.03.2009 19:51:59:

Takže jsi to neřekl, ale pouze jsi to tvrdil?
Není tomu tak, protože ateismus a duchovno se nijak nevylučují a materialismus mi se svým velebením materie a totálním zavrhnutím metafyziky připadá trošku střelenej. Jakýkoliv myšlení už je metafyzika, jakejkoliv zákon, základy společnosti, atd. jsou všechno už tak trošku metafyzika. Pak je tady otázka přesahů nereálných věcí do reality, protože pokud člověk věří něčemu, co není, tak ale jedná, jakoby to bylo a falešná idea a neexistující něco zde defakto ovlivňují reálné dění....
Ten růžovej jednorožec - to je satira. Říkám to s nadsázkou. Oháním se tím, protože se kolem toho dá navymejšlet mnoho kravin, mohu si hrát na věřícího a dělat, že uráží moji víru, když někdo zpochybňuje můj názor a můžu se bavit tím, že mi nikdo růžovýho jednorožce nemůže vyvrátit, protože nikoho nenapadá, že když někdo přijde s teorií, tak je to on, kdo ji má dokazovat a ne ostatní, kdo ji maj vyvracet a tedy například neplatí argument, že věřící a nevěřící jsou si fifty-fifty, protože jedni věřej v boha a druzí věřej, že bůh není.
Ok, nebudu tě tedy označovat za duchovního, to jsem se sekl, akorát teďka nevim, za co se považuješ, když bojuješ proti materialismu, ale duchovno odmítáš taky. To možná trošku rozveď:)
1., 2., 3., byly věty, kde jsi mě napadal s materialismem a útočil jsi na mě docela nevybíravě a zda je tam výkřičník nebo věta oznamovací je irelevantní. Hezky česky řečeno - Není moc rozdíl mezi tím, když na někoho zařveš: "Debile!" a tím, kdy mu to jen suše oznámíš bez výkřičníku....

Ok, konec:)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: