XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Politika / Problém Neonacismu

 

Problém Neonacismu

Problém Neonacismu

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si myslíte o hajlujících "nacionalistech" ?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

feainne Muž feainne ... 22.11.2008 12:26:15 ... (Strom/Strom)
Mnoho reakcí
Reakce na : Roboslav

V této zemi je svoboda a ten Čunkův nápad č.3 je tak trošku nesvobodný.Sledovat lidi co dělají,jak žijí apod.To není svobodné jednání.

Svoboda musí být vždy spojena se zodpovědností. Proto se používá pojem "odnětí svobody" pro ty, kteří svou nezodpovědností překročí mez danou zákonem.
Samozřejmě má ale vše své meze a nikdo nemá právo diktovat jinému, jak má žít. Snad tu nikdo nebude znovu zavádět komunistický trestní čin příživy, prtotože tím by byla pošlapána veškerá svoboda.
Možnosti, jak vytvářet tlak na lidi jsou také omezené. Z hned první prvního makroekonomického semináře si pamatuji, že moderní stát by měl vždy zajistit existenční minimum i těm lidem, kteří preferují svůj volný čas, před ekonomicky aktivní činností. To je věc se kterou je nutno souhlasit. V moderním státě by neměl nikdo umírat hlady ani v zimě na umrznutí. Tedy nelze dávky sebrat na nulu. Přesto tu nějaké možnosti jsou.

Reakce na : snowwily

Zdá se ti rasistické když člověku který žije ve špíně a smradu dáš nový čistý byt s podmínkou že se o něj musí starat ?

Ano. Možná rasistické není to správné slovo, ale správná cesta to není. Vzpomeňte si na toho chudáka pražského bezdomovce, který zachánil život dítěti, aby pak za trest dostal bydlení a práci. Během chvíle se pokusil o sebevraždu a skončil na psychiatrii.
Tudy opravdu ne ...

Reakce na : snowwily

Přestěhování různých rodin do různých částí toho tzaké moc neřeší, většinou to dopadne absolutně stejně.

Řešilo by, jen k tomu nejsou v Čechách vhodné podmínky. Toto bylo právě ozkoušeno v USA a přineslo to zajímavé jak positivní tak negativní výsledky.
Odtržení od prostředí může značně pomoci, ale jen některým. Pokud přijmeme Čunkovo rozdělení, tak určitě pomůže první a v některých případech druhé skupině. Problém je, že tento způsob se v USA osvědčil pouze ve velkých městech, kde se skutečně podařilo zpřetrhat spojení s ghetem. Naopak ve středních městech se tato spojení udržela a vedlo to místy i k přenosu kriminality do lepších čtvrtí.

Důvodů proč to dělat je několik. Komunita v rámci gheta je vždy velmi silná, život tam je tvrdý a někdy může být i tak trochu bojem o přežití. Proto je pro obyvatele gheta tak důležité držet po spolu. Jenže komunita se chová často podobně jako domorodý kmen, drží naživu nejslabší, ale také nedovoluje těm silným se z ní vymanit.
To co jsem v jedné z předchozích reakcí popsal jako playing white efekt je jedna z ukázek toho jak to může vypadat. Typickými oběťmi jsou v USA nadaní černí nebo hispánští studenti, na které okolí vytvá ří tka ve stylu: "Přece se nebudeš šprtat a hrát si na bílýho, pak bys nebyl jedním z nás ..." Tomuto tlaku pak mladý člověk snadno podlehne, protože, kromě komunity a kontaktu nemá ve skutečnosti vůbec nic.

Naopak rozestěhovávání ghet je kontraproduktivní v případě, že se už dost velká část obyvatl dostane někem výše a dokáže si poradit sama. Tato část pak snadno strhne většinu sebou. Příkladem budiž opět USA a chudí italší přistěhovalci. Ti byli snadnou obětí pro mafii, která znala nejlépe jak americké, tak italské prostředí a vyhovovalo ji držet imigranty v chudobě jako levnou pracovní sílu. Jenže ve chvíli, kdy se dost velká část přistěhovalců dokozála začlenit do společnosti, strhla sebou i lavinu ostatních a dnes u chudých Italech v USA lze mluvit jen těžko.

Jenže xenofobnímu buranovi, jako jsi ty je to zbytečný vysvětlovat.

Reakce na : jacarlos3x

Kdyz nebude velka koncentrace neprizpusobivych obcanu na malem uzemi tak hodne problemu vyresi. Nikdo neprisel s lepsim planem. USA a jejich pozitivni diskriminaci bych sem nepletl.

Odpověd na první větu najdeš asi z větší části výše. Pomůže to, ale ne nutně a vždy. ČR má příliš malé města na to, aby se narušily původní vazby, ale zároveň nevznikly nové stejné.

Čunkův plán je pán pro plán. Dělá to samé jako ministrině Stehlíková, jen přitom lépe vypadá a působí na voliče a to je taky jediný důvod proč to dělá :) Ani Čunek ani Stehlíková si totiž neuvědomují, že je třeba napřed řešit příčiny a pak následky.

Jen namátkou, co je třeba udělat před spuštením takového plánu:

- reformovat systém dávek
- regulovat hazard a hlavně výherní automaty a videoterminály
- regulovat obchod s druhotnými surovinami (kovy), ale nějak rozumně a ne, jak to předvedla vláda
- regulovat provoz zastaváren a bazarů
- oddlužení

...

Hlavní pak je narušit současný systém, kdy mnohým vyhovuje udržovat tyto lidi v sociálním vyloučení. Jde především o majitele domů ve kterých žijí a pak nejrůznější zmrdy z homecreditů a podobných společností. Těm nyní vyhovuje dostat lidi do dluhů, které nepůjde snadno splácet, aby pak vyhlásili exekuci na sociální dávky a snažili se je dostat do dalších a dalších dluhů.
Nad takto dostihnutým člověkem pak visí hrozba exekuce na věky a on vlastně nemá důvod vydělávat, protože by o vše hned přišel.
Přitom, aby něco takového začalo stačí, aby si nespočítal, jestli si může dovolit vzít půjčku nebo cože je horší, aby byl dům a byt ve kterém žije prodán nesprávnému majiteli.

Pokud jde o USA, tak nelze mluvit jen o positivní diskriminaci, způsobů tam vyzkoušených je mnoho a nikdo na světě nemá tolik zkušeností jako právě USA. Jestli pak chceš předvést jedno jiné fungující řešení jako proti pól positvní diskriminaci pak mě napadá jméno Rudy Giuliani a jeho řešení kriminality v New Yorku v devadesátých letech.

Samotná positivní diskriminace pak nepředstavuje koncetrované zlo, jak kde kdo tvrdí. Je třeba, aby zde byli positivní vzory, aby se ukázalo, že to jde. Jen je otázka, jak na to, aby tu nevznikla přílišná nerovnost a aby nebyl úspěch dáván zadarmo.
To hlavně naráží na problém českého školství, kdy je u přímacích zkoušek odmítnuto příliš velké množství studentů, než aby si dovolit vztvářet místa pro positivně diskriminované. Celkově by se pak dalo říct, že nejlepší formou positivní diskriminace je odpuštění školného. Jenže tam, kde místo škoného vládne vyhazování u přímacích zkoušek to udělat nejde.
V každém případě v americe právě černí doktoři, právníci ... představují velkou motivaci pro mnohé i za cenu, že jim bylo někde pomoženo.
V našich podmínkách by asi bylo lepší nechat positivní diskriminaci stranou. Použít jen jako systému stipendií a studijních podpor, ale ne přímého zvýhodňování při výběru.

O Giulianiho přístupu a kontroverzi, kterou některé jeho části mohou přinést by se toho dalo napsat také dost, ale každý si to asi zvládne najít sám. Tam je hlavně problém s vyvážením míry represe, aby pak nevznikla situace přímo Orwellovská. Ta represivní část jeho politiky stojí na přísném stíhání a postihování i drobných přestupků a na nulové toleranci, jenže to si průměrný český fízl vyloží, jako buzeraci a buzeraci se to skutečně rovnat nemusí.
Stejně tak pak Giulianiho následovníci zapomínají, že i on se nesnažil pouze represi, ale i ve velké míře budoval. Konec konců stačí se podívat na význam slova "bronx" a skutečnou dnešní čtvrť Bronx.

( I když podobné jako s Bronxem je to dnes s Chánovem, pokud se podíváš na současné fotky a na ty z devadesátých let, jenže tam to drží na uzdě cikánští bossové a není to ani levné ani dost možná trvalé a skutečné řešení.)
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 22.11.2008 14:24:46 ... (Strom/Strom)
Re: Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od feainne z 22.11.2008 12:26:15:
Co se tyka Cunkova planu, pouze se tak nazyva, vypracovali ho terenni pracovnici pod vedenim Cikana.
Jinak souhlasim s Tebou, ze pouze tento plan neni reseni, ale je nutno pristupovat k teto problematice komplexneji (viz Tve body), jeste bych dodal posileni policejnich slozek v ulicich.
Kazdopadne s Tebou souhlasim v otazce skolstvi a te formy pozitivni diskriminace - ukazat uspesne jednotlivce mensin, coz je opravdu motivujici faktor.
Giullianiho vycisteni New Yorku mela opravdu uspech, v tom s Tebou take souhlasim.
Proste je nutne tento problem resit daleko sireji.
btw. Neosocuj ostatnimi hanlivymi nadavkami, nerad bych musel mazat Tve rpispevky ;)
feainne Muž feainne ... 22.11.2008 16:09:30 ... (Strom/Strom)
Re (2): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 22.11.2008 14:24:46:

To osočování má svůj význam, nehodlám tu diskutovat ani s demagogi ani s blbci a toto se osvědčilo jako dobrá obrana.

Dále bych na tebe měl malou žádost. Prosím nepiš slovo cikán s velkým C.

A nakonec doplním zase pár zajímavých dnešních článků ( zejména pro bes-tie):

http://www.lidovky.cz/ceho-policie-v-...123038_ln_nazory_tma

http://www.lidovky.cz/zive-rozbusky-0...709&mes=081122_0
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 22.11.2008 18:07:59 ... (Strom/Strom)
Re (3): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od feainne z 22.11.2008 16:09:30:
Diskuze se da delat bez osocovani, pokud budes v tom pokracovat, tak bohuzel Tvuj prispevek smazu. Neber to jako cenzuru, ale osobni vypady jsou zbytecne a nepripustne ;)
Proc by se nemel psat Cikan s velkym c, kdyz je to oznaceni narodnosti, tak jako Moravak, Cech, Tibetan, atp.? ;)
guest Muž Roboslav ... 22.11.2008 23:33:03 ... (Strom/Strom)
Re (4): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 22.11.2008 18:07:59:
Proč bys smazal jeho příspěvek k vůli tomu,že te kritizuje za velké písmenko C ke slovu cikán?Je to pouze jeho názor a nic víc.Osobní výpadky jsou nepřipustné?Máme přeci demokracii a tím svobodu projevu a slova.Ty něco mluv o právech člověka
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 23.11.2008 14:26:50 ... (Strom/Strom)
Re (5): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 22.11.2008 23:33:03:
Kdyby jsi cetl pozorneji, tak to mazani prispevku nebylo urceno na feainneho reakci o Cikanech, ale o osobnim vypadu na snowwilyho.
Mame demokracii, svobodu projevu a slova. Ale svoboda slova konci tam, kde zacina svoboda druheho, coz znamena, ze osobni vypady, urazky jsou nepripustne a de facto proti zakonne, napr. zakonem na ochranu osobnosti ;) To jsou prava cloveka .P Stacilo by si precist ustavu a zakony CR ;)
guest Muž Roboslav ... 23.11.2008 18:08:00 ... (Strom/Strom)
Re (6): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 23.11.2008 14:26:50:
Tady není možný kompromis.Svoboda člověka by mněla být úplně stejná,jak svoboda toho druhého.Osobní výpady?To je ale úplně v pořádku.Nic z vláštního se nestalo.Proč proti těmto věcem nebojuješ rovnocennou silou?Jemu když se nebude líbit tvůj příspěvek,tak bude bojovat slovně.Nemáš žádné právo mazat kterýkoliv příspěvek.Každý má na stejné věci odlišný názor a jeho názory,jsou jeho právem.Nikdo ho za to nemůže obvinit
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 23.11.2008 22:05:27 ... (Strom/Strom)
Re (7): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 23.11.2008 18:08:00:
No tady je nutny kompromis! Ja tady nemluvim o mazani prispevku uzivatele, ktery ma odlisny nazor nez ja, nejsem zadny diktator. Ja jsem hovoril o mazani prispevku, kdyz bude jeden uzivatel urazet druheho. Urazky nemaji nic spolecneho s demokracii ani se svobodou slova, viz zakon na ochranu osobnosti. Precti si sim nejdrive ustavu a zakony CR, nebo pozorneji, co pisi a pak debatuj, protoze tohle fakt nema smysl, to je jak ja o koze a Ty o voze.
Pokud chces, vyhledam Ti presnou citaci zakona a i jeho paragraf, hm?
guest Muž Roboslav ... 24.11.2008 10:05:22 ... (Strom/Strom)
Re (8): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 23.11.2008 22:05:27:
V demokracii můžeš téměř vše.Natož v té,co je v ČR
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 24.11.2008 14:29:39 ... (Strom/Strom)
Re (9): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 24.11.2008 10:05:22:
Demokracie jako taková neexistuje a existovat nebude. A to není osobní názor, to je fakt.
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 24.11.2008 14:43:04 ... (Strom/Strom)
Re (10): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 24.11.2008 14:29:39:
Winston Churchil pronesl: Demokracie je nejhorší styl vládnutí,ale lepší neznáme.Fakta a osobní názory se u každého liší.
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 25.11.2008 17:20:15 ... (Strom/Strom)
Re (11): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 24.11.2008 14:43:04:
Je zajimave, ze slova o demokracii citujes Ty, komunista, ktery haji Stalionovo vyhlazovani lidi ;)
guest Muž Roboslav ... 25.11.2008 21:37:34 ... (Strom/Strom)
Re (12): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 25.11.2008 17:20:15:
Komunismus se dá dělat mnoha způsoby.Stalinovo vyhlazování lidí?Tuhle starost klidně vypusť z hlavy.Lidí je na světě jako sraček.
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 25.11.2008 22:23:14 ... (Strom/Strom)
Re (13): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 25.11.2008 21:37:34:
Co to tady meles??? Ty vubec nemas jasno, co chces. Nejdrive tvrdis, ze jsi komunista, tim tedy musis souhlasit s Marxovymi tezemi o dulezitosti kazdeho cloveka-delnika ci rolnika a pak tady zlehcujes komunistickou genocidu, kdy za obet prave prisli oni delnici a rolnici.
guest Muž Roboslav ... 26.11.2008 08:36:43 ... (Strom/Strom)
Re (14): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 25.11.2008 22:23:14:
Já vím co chci.Pokuď ony dělníci a rolníci přišly o život,tak k tomu mněly vrazi důvod.Např.Každý se musí podřídit straně a dát jí to,co žádá.Pokuď nejsi přizpůsobilý,tak tu jednoduše nemáš co dělat,protože i jeden,co nedrží se stranou či zavedeným režimem dokáže udělat převrat a toho se radši vyvaruju tím,že ho odstranim.
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 26.11.2008 14:05:23 ... (Strom/Strom)
Re (15): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 26.11.2008 08:36:43:
Vis, jak probihala kolektivizace za komunistickeho rezimu v SSSR? Vis, proc se rolnici bourili? Protoze byli nuceni byt bud v sovchozu nebo kolchozu. Mistni sekretariaty jim vzali uplne veskere obili, nejen setbu na dalsi rok, ale i obili pro jejich potrebu, umirali v milionech, protoze tento komunisticky rezim s absolutne neschipnym hospodarstvim je vykoristoval. Divoky kapitalismus 19. stoleti, ci otrokarsky system byl oproti tomu slabym odvarem!! Hodim Ti sem link, abys videl, co dokazali udelat bolsevici, jak vypadal ten komunisticky raj v SSSR. ALe predem upozornuji, kdo je slabsi povahy, at s radeji na to nekouka. Nasledujici fotopgrafie jsou srovnatelne s nacistickym terorem! http://www.svetbezkomunismu.cz/index_...e=galerie/sovet.html
Tady neslo jen o podrizeni strane, tady slo o cilenou genocidu!!!
guest Muž Roboslav ... 26.11.2008 18:14:21 ... (Strom/Strom)
Re (16): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 26.11.2008 14:05:23:
Takhle se prostě chovala SSSR.Co bylo bylo.Dnes je za to soudit je nesmysl.V té době to tak někdo chtěl.Je to úplně stejný,jako když dneska jsou poplatky.Taky si to někdo přeje.Komunismus je idei blahobytu a stejného smýšlení,názorů apod.Člověk,co se nedokáže přizpůsobit ideálu,tak v tomto životě nemá co dělat a je třeba se ho zbavit jakýmkoliv způsobem.
guest Muž Kelymero (Kelymero@centrum.cz) ... 30.12.2008 19:58:45 ... (Strom/Strom)
Re (17): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 26.11.2008 18:14:21:
chlapče je mi tě trochu líto,pročetl jsem si pár tvých příspěvků a připadáš mi jako narcista,chvilku píšeš to.pak zas ono,ale hlavně že se můžeš poslouchat,proto zřejmě obdivuješ někoho kdo to nikam nedotáhl a měl rád sám sebe,jediné co dokázal je,že ke konci války posílal do války už jen děti a starce.
guest Muž Roboslav ... 06.03.2009 18:00:31 ... (Strom/Strom)
Re (18): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Kelymero ( mailto:Kelymero@centrum.cz ) z 30.12.2008 19:58:45:
Nikam nedotáhl?Ha,tak to jsi trochu na omylu,on sám dokázal dobít celou Evropu.Až to dokážeš ty,tak se můžem o něčem bavit
guest Muž jacarlos3x (Karliiisek@seznam.cz) ... 07.03.2009 17:01:58 ... (Strom/Strom)
Re (19): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 06.03.2009 18:00:31:
A kam to dotahl potom? Ze znicil celou Evropu a natahl bolsevika do jeji pulky? To toho moc nedokazal, kdyz zabil tolik lidi a urcil polovine Evropy zit pod komunistickym rezimem, hm?
guest Muž Roboslav ... 07.03.2009 21:08:45 ... (Strom/Strom)
Re (20): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od jacarlos3x ( mailto:Karliiisek@seznam.cz ) z 07.03.2009 17:01:58:
Ale dokázal to.I ty špatný věci.Jdi,dostaň se legálně k moci,získej milióny lidí,rozbij vládu,staň se hlavou státu a posléze diktátorem,nastol disciplínu,zastrašuj,vydírej,zabíjej a následne rozpoutej světovou válku.A hle,na to nemáš co?
guest Muž bes-tie ... 08.03.2009 08:34:58 ... (Strom/Strom)
Re (21): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 07.03.2009 21:08:45:

Ty jsi trouba,to jsem ještě neviděla.*3880* Člověk,který obdivuje zabíjení,vydírání........to nemůže mít v hlavě v pořádku.V čem jedeš,přiznej se:-)
guest Muž Roboslav ... 08.03.2009 09:18:18 ... (Strom/Strom)
Re (22): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 08.03.2009 08:34:58:
Já to obdivuji v tomto případě.Kolik lidí ho mohlo zastavit a neudělali to?Spousta co!V čem jedu?Jediné v čem jedu je to,že jsem pro komunisty a na to jsem hrdý.
guest Muž bes-tie ... 08.03.2009 14:28:32 ... (Strom/Strom)
Re (23): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 08.03.2009 09:18:18:


Svatá ty prostoto...až dospěješ,dej mi vědět,pak můžeme pokecat,dřív ne.Mám takový podivný zvyk diskutovat s lidma,kteří jsou rozumově vyspělí,snad se ti to někdy povede.
Sbohem "hrdino":-)))
guest Muž Roboslav ... 08.03.2009 18:19:45 ... (Strom/Strom)
Re (24): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 08.03.2009 14:28:32:
Holka ty si myslíš co?I kdyby si mněla tisíc let,tak nemáš vždy pravdu.Jsi nějak moc pyšná.Já mám zase zvyk,že se dokážu přispůsobit každému i když je ten člověk jakkoliv primitivní.A že už jich bylo.Já totiž ctím názor kohokoliv
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 09.03.2009 12:38:22 ... (Strom/Strom)
Re (25): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 08.03.2009 18:19:45:

Ty ctíš názor kohokoliv a pro bys lidi zabíjel, zastrašoval a vraždil ? Teda to je ale schizofrenie.... :)))
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 09.03.2009 12:56:33 ... (Strom/Strom)
Re (26): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 09.03.2009 12:38:22:
Vláďo,já ctím názor kohokoliv,ale nedokážu unést,když se nekdo snaží přehlížet realitu.Já tu nejsem proto,aby mně kritizoval nějakej všeumněl (viď Be-sti-e) ale proto,aby si normální lidé uvědomily,v jakém bordelu to žijeme a co se to tu vlastně děje.
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 10.03.2009 21:22:21 ... (Strom/Strom)
Re (27): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 09.03.2009 12:56:33:

Aha, takže jsi tu pro vyšší cíle existence lidstva a proto bys je masově zabíjel, vraždil a zastrašoval, mno nicméně i to je cesta... :) ovšem víceméně založená na přílišné primitivnosti a ovlivněná tím že tě lidé pak nemusí mít rádi, alespon ne všichni, není umění vyvraždit méněcenné, ale přesvědčit je že jsou méněcení...
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Nekrotroll (Nekrotroll@seznam.cz) ... 10.03.2009 23:44:07 ... (Strom/Strom)
Re (28): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 10.03.2009 21:22:21:

Si myslím, že největším uměním je méněcenné vzdělat, nicméně to bychom chtěli pravej opak toho, co kdy dělali komunisti. Ale abych nekřivdil, tak zdaleka nebyli v historii jediní....dá se říct, že každej režim tak trošku více či méně cenzuruje, co mu vadí.....
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 11.03.2009 18:58:21 ... (Strom/Strom)
Re (29): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Nekrotroll ( mailto:Nekrotroll@seznam.cz ) z 10.03.2009 23:44:07:

Samozřejmě, za předpokladu že režim vzdělávání je čistě idealistický.. tedy například začít vzdělávat komunisty... A to mi michodem připomíná jeden vtip, víš jaký je rozdíl mezi komunistou a antikomunistou ? :)
V nacismu by se asi nebylo na místě židy nějak vzdělávat... :)
Ano, to ve mě irituje ten článek ústavy který zaručuje svobodu slova.

______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 13.03.2009 08:44:12 ... (Strom/Strom)
Re (30): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 11.03.2009 18:58:21:
Tomu vtipu se můžeš zasmát akurád ty.Radši nebudu říkat proč,protože to bych mněl na Xchat zákaz na nekonečno let.
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 13.03.2009 14:06:39 ... (Strom/Strom)
Re (31): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 13.03.2009 08:44:12:

Hmm... tady jde přesně vidět tvůj charakter, netolerance a nerespekt, neúcta ke druhému...
Řekni proč se ti ten vtip nelíbí ?
Já nemám problém se zasmát sám sobě nebo čemukoli co uznávám pokud má ten vtip myšlenku. Např. studuju chemii a o chemicích je vtipů jak máku, musím říct že některé mne opravdu baví a ve škole máme i jednu nástěnku s vtipy o chemicích. Nikomu nevadí.
Pokud máš nějaký vtip o pravičácích tak sem s ním, já se rád zasměju... :)
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž bes-tie ... 13.03.2009 14:24:45 ... (Strom/Strom)
Re (32): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 13.03.2009 14:06:39:

Já se ti divím...to je variot,jak se říká u nás na Ostravsku:-)Zbytečně si amortizuješ klávesnici...prchám,už má na mě nachystaný kvér.*3170*
guest Muž Roboslav ... 13.03.2009 15:05:44 ... (Strom/Strom)
Re (33): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 13.03.2009 14:24:45:
U tebe je škoda se ozývat.
guest Muž bes-tie ... 13.03.2009 18:29:06 ... (Strom/Strom)
Re (34): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 13.03.2009 15:05:44:


Tak proč se ozýváš? *3*
guest Muž Norkey (norkey@centrum.cz) ... 14.03.2009 01:36:35 ... (Strom/Strom)
Re (35): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 13.03.2009 18:29:06:

aspoň nenapsal ozívat, to by pak měl asi pravdu.. :)
guest Muž bes-tie ... 14.03.2009 07:21:58 ... (Strom/Strom)
Re (36): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Norkey ( mailto:norkey@centrum.cz ) z 14.03.2009 01:36:35:

No to má štěstí,zívat nade mnou nikdo nebude,to už ať mě raději odkrágluje:-)
guest Muž Roboslav ... 14.03.2009 09:26:15 ... (Strom/Strom)
Re (37): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 14.03.2009 07:21:58:
Ty fakt nevíš už co mluvíš.Myslíš si,že toho víš a znáš daleko více jak já?Hm,ale to se šeredně pleteš,protože pokud ano,tak nebudeš pořád psát to samé.Mně by zajímalo,kolik ti je doopravdy let.To se radši nepochlubíš co?Jen do toho všeználku
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 16.03.2009 13:35:46 ... (Strom/Strom)
Re (38): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 14.03.2009 09:26:15:

Jiným vytýkáš věk a sám ho nemáš napsaný...
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 16.03.2009 15:02:08 ... (Strom/Strom)
Re (39): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 16.03.2009 13:35:46:
Posliš,já věk,jméno a přijmení napsáno mýt nemůžu.Říkám,že moje jméno i věk má být utajeno už k vůli mému otci.Myslím,že by ti můj věk k ničemu ani nebyl.Ujištuji tě ale,že je mi dost na to,abych mohl vykonávat funkci politika ČR.
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 16.03.2009 20:35:47 ... (Strom/Strom)
Re (40): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 16.03.2009 15:02:08:

*3**3*
Tal ale teď jsem se upřímně nasmál... :D Chalpe, tobě už nevěřím ani nos mezi očima... :) Pokud nejsi extrémní Lobbysta tak takovou hovadinu napsat nemůžeš, což opravdu pochybjuju protože by tě kdejaké forum bylo u háku a tito lidé jsou velice inteligentní... :) Což tedy promin ale člověk tvého pravopisu ehm, ehm... :D
Tvé jméno či věk mě ale totálně vůbec nezajímá, jenom ukazuju na to že jinému nadáváš za to co sám děláš...
Pokud ty někdy budeš dělat politika ČR tak se opravdu ani nedivím že to tady jde do totálního průůseru, s velkým P... :)

A mimochodem, báchorky o tom jak jsi strašně důležitý si nech pro někoho jiného, viděl jsem už dost lidí na netu z vysoké politiky a s většinou se dá rozumně hovořit, mez takovéh patří třeba Ondřej Liška a i jiní lidé z politiky mají svoje profily na chatu, dokonce znám jednoho kluka který je ve vládním výboru a má profil na chatu pro homosexuály... nestydí se za to...
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 17.03.2009 00:39:45 ... (Strom/Strom)
Re (41): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 16.03.2009 20:35:47:
Hm,hezká slova ale od člověka tvého věku dost troufalá.Nevěř si třeba kuřeti na talíři.Myslíš že mně zajímá,co si omně kdo myslí?Hochu prober se!
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 17.03.2009 17:24:26 ... (Strom/Strom)
Re (42): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 17.03.2009 00:39:45:

Taky po tobě nežádám abys můj příspěvek bral na vedomí nebo ho třeba jenom pochopil, to bych stejně asi chtěl příliš, ale jistě, chápu že člověk tvého formátu který je absolutně nepostradatelný veledůležitý nemůže odhalit svou identitu kvůli své bezpečnosti. Víš, ani se nedivím... :) Za to co píšeš by ti opravdu někdo mohl dát pár facek... :) (nemysleno zle)
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 17.03.2009 18:52:24 ... (Strom/Strom)
Re (43): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 17.03.2009 17:24:26:
Já neříkám,že jsem nepostradatelný a veledůležitý to říkáš ty,ale nesnesu,když mi někdo nevěří a já říkám pravdu.Ty máš svůj názor,svoji volbu,svůj pohled na danou věc,víš co chceš apod.,já takto člověka ohodnotit dokážu,ale ty ne.
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 17.03.2009 19:18:50 ... (Strom/Strom)
Re (44): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 17.03.2009 18:52:24:

Tak jsem si myslel že pochopíš že už několik příspěvků se s tebou bavím v nadsázce, vidím že ne... :)
Jako politikovi ti chybí umění jednat s lidmi, možná že se takto chováš jen zde na foru, nevidím do tvého života, ale tvé příspěvky postrádají politickou diplomacii, umění okecat jakoukoli věc....

______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 17.03.2009 23:37:27 ... (Strom/Strom)
Re (45): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 17.03.2009 19:18:50:
Myslím že na fóru by pár věcí stějně někdo nepochopil,kdybych psal tak,jak se řídím v normálnim životě.Ano,hledám na vše odpověď,ale popravdě.
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 18.03.2009 19:23:38 ... (Strom/Strom)
Re (46): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 17.03.2009 23:37:27:

Hele, tahle diskuze začíná nabírat na váze, pokračuj... :)
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 18.03.2009 22:07:09 ... (Strom/Strom)
Re (47): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 18.03.2009 19:23:38:
A v čem pokračovat?
guest Muž bes-tie ... 17.03.2009 01:50:24 ... (Strom/Strom)
Re (41): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 16.03.2009 20:35:47:

Jo přesně,můj kamarád,kterého jsem poznala na chatu na Sexu a neřestech,je poradce naší vlády pro marketing,vylezlo to z něho až po půl roce,je to velmi inteligentní člověk,má zdravé sebevědomí a tudíž se nemusí vytahovat:-)
S ministry běžně tráví welness víkendy,ale nemá potřebu vykřikovat to na fórech ani nikde jinde:-)Ostatně všechny fóra má v p*deli,navíc na tyhle pi......... ny nemá čas,ale "někdo" je šikulka,stíhá všechno:-D
S jistým člověkem z tohohle fóra by neztrácel čas ani minutu,bylo by to pod jeho úroveň:-)))))
guest Muž Roboslav ... 17.03.2009 02:03:47 ... (Strom/Strom)
Re (42): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 17.03.2009 01:50:24:
Už se nemíním vyjadřovat
guest Muž bes-tie ... 17.03.2009 06:50:47 ... (Strom/Strom)
Re (43): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 17.03.2009 02:03:47:

Tak je to správné,politici říkávají - no comment:-)
guest Muž snowwily (policieCR@ministerstvovnitra.cz) ... 17.03.2009 17:30:51 ... (Strom/Strom)
Re (42): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 17.03.2009 01:50:24:

Che che... :D
Ano, lidem kteří vykonávají tyto povolání je veřejné mínění vůbec někde jinde... :) A po pravdě, dost mě to jednu dobu i štvalo ale když se člově začne v těchto kruzách trochu pohybovat tak zsjití že vlastně ti lidé mají pravdu, proč se zabývat veřejným míněním. Stačí udělat jeden dobrý rozhovor pro televizi a budoucnost máš pojištěnou minimálně do příštího volebního období. A pokud člověk nějak extra nevybočuje z řady je na správném místě... :)

A se zbytkem příspěvku mohu jenom souhlasit.... :)
______________________
http://cz.iq-test.eu/?d=18300
guest Muž Roboslav ... 17.03.2009 19:02:40 ... (Strom/Strom)
Re (43): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od snowwily ( mailto:policieCR@ministerstvovnitra.cz ) z 17.03.2009 17:30:51:
Je vidět,že se vtom nepohybuješ.
guest Muž Roboslav ... 21.03.2009 07:04:17 ... (Strom/Strom)
Re (42): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 17.03.2009 01:50:24:
A co kdybych ti řekl,že jsem taky gay?Nebo spíš bisexuál?Co bys dělala?Na tom si nepřemýšlela?Chyba!
guest Muž bes-tie ... 21.03.2009 16:01:13 ... (Strom/Strom)
Re (43): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od Roboslav z 21.03.2009 07:04:17:

Co to meleš? :-) Proč bych nad tím měla přemýšlet,pro mě za mě si ber do postele třeba kačera Donalda:-) U člověka mě nezajímá sexuální orientace,je mi po tom kulové,je to každého soukromá věc. Zajímá mě charakter člověk a ruku na srdce,u tebe nic moc.....
A píše se - nad tím :-)
guest Muž Roboslav ... 21.03.2009 19:14:47 ... (Strom/Strom)
Re (44): Mnoho reakcí
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 21.03.2009 16:01:13:
Z daleka mně neznáš tak jak bys mněla,protože to bys nikdy neřekla,že u mně je charakter nic moc.Jediné co na sebe můžu říct,že jsem člověk mnoha tváří.Tak 97% jsou ty lepší

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: