XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Chyby XChatu

 

Chyby XChatu

Chyby XChatu

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
forum o chybach Xchatu
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Forum ... 17.04.2007 23:15:30 ... (Strom/Strom)
Zodpovězené nápady a vyjádření k chybám
Aktualizace : 17.dubna 2007

● Nastavit kteří uživatelé můžou fotoalba otevírat, popřípadě třeba aby je mohli otevírat jen mí přátelé - ochrana s heslem je dobrá, ale zas člověk musí každýmu komu chce dávat heslo. ..//.. Myslím že ochrana heslem je dostačující.
● Například taky přidat vodoznak do fotky. ..//.. To můžeš udělat před nahráním fotky na fotoalbum
● Já myslím že by nebylo od věci kdyby se mohli přohlašovat neregistrovaní uživatelé ..//.. Guest je uzpůsoben pro prohlífnutí služby,
● hele napadlo mne jeste co dyby meli SSka ve svych room nastaveno vic radku treba pokud se nemylim 120 jako admini ..//.. Admini mají 100 což není takový rozdíl oproti 80 které má BU s BS. JInak několikrát zamítnuto.
● Čauwec chci se zeptat kdy asi bude ta Návštěvní kniha *1* je to v "Něco mezi povolenmi a zamítnutými"..//.. Až to programátoři udělají :)
● Co takhle přidat do vzkazů možnost "přeposlat" vzkaz??? Ať už přijatý, odeslaný nebo archivovaný??? ..//.. Ne.Vzkazy nejsou email
● Za jaké linky se kope ..//.. http://xchat.centrum.cz/forum/search....amp;only_id=9338">http://xchat.centrum.cz/forum/search....only_id=9338
● Problémy s IE 7 ..//.. Víd e o tom. Problémy se řeší. IE7 je poměrně nový prohlížeč
● Šlo by, když dá admin někoho do AK, aby toto napsal do fóra příslušné místnosti? Nick, důvod a dokdy. ..//.. Ne.Stačí se zeptat kterékoliv žluté.
● Hvězdičky pro SS ..//.. NE :)
● Udělat v nějakým nastavení aby se dalo vyměňovat založky ..//.. NEE.
● Co říkáte tomu,že by jste zde vytvořili něco podobného jako jsou spoluzaci.cz v lepším podání? ..//.. můžete si vytvořít třídní fórum a můžete spolu pokecat v místnosti, nicméně větší specializace na toto téma je zbytečná, jelikož tebou zmíněná stránka tento účel velmi dobře naplňuje.
● Dát tu třetí lištu se srazama všude nebo vrátit srzay zpět na tu druhou ..//.. Srazy nejsou z hlediska xchatu v tuto chvili tak majoritnim systemem na to, aby se nachazely v te hlavni liste. Alespon tak je to podano od zadavatelu. Na druhou stranu ta mala listicka nemuze byt na vsech strankach, protoze se vztahuje k jednotlivym prvkum listy velke.
● nemohlo by být nějaké upozornění na odpověd na můj příspěvek když vlezu na forum? ..//.. Podobnou službu Ti zajistí *391* modrá hvězda
● VIP seznam nevyhoditelnosti ..//.. Zbytečná možnost hádek a nadržování --> NE
● MOžnost radit vzkazy v autoarchivu podle nicku ..//.. Podle roku / mesice se vzkazy v archivu ukladaji. Radit to podle nicku by nebylo v tomto systemu tak jednoduche a osobne si nemyslim, ze by to byla nejaka prekazka. Problem je to v podstate jen ted, kdy se odsunulo velke mnozstvi vzkazu, ale kdyz uz ti pak budou mizet postupne, tak uz to nebude tak kriticke.
● Je to chyba nebo ne, že mohou admini v nestálých místnostech dostávat správce? myslím že je to zbytečný ne? ..//.. Ne, administrátoři v nestálých místnostech správce nemohou dostat, ale je třeba si uvědomit, že uživatel, který zakládá místnost, je tím pádem i správce :-)
● Nevím jestli je to chyba na Xchatu, ale když se pokusím do kterékoliv místnosti vstoupit přes Operu, zobrazí se mi prázdná stránka s textem Chvilku strpení prosím. ..//.. Je možné že bylo aktuálně nějaké přetížení serverů. Případně zkus maskovat Operu jako IE.
● Nešlo by udělat, aby se některé odkazy, které se z Moje menu v místnosti otevírají do nového okna, dali otevírat i do nového panelu? ..//.. Zmen si nastaveni prohlizece a budou se otevirat do noveho panelu. Ono totiz v Javascriptu a HTML nejde urcit, zda se otevrou do panelu ci do okna - to je jen a jen vec prohlizece :)
● Blok IP, nicku pro SS + pravidla pro každou room zvlášť ..//.. Ne. Blok IP můžou dělat admini a pravidla jsou taková právě proto aby si je každá room mohla případně lehce přizupůsobit.
● Už dlouho nejedou Xchat Scripty. ..//.. Xchat skripty fungují, jen provozovatel tvého webu blokuje include z http
● Uživatelé kteří zde mají nick a už nežijí tak by jste mohli udělat pro ně funkci virtuální hrob, aby jejich nick nebyl nikdy smazán, bez nějaké údržby a systém tak nepošpinil jejich památku. ..//.. Prosil bych nechlastat u chatu.Pokud si někdo založí někdy přezdívku a já ji budu chtít mít za dva roky stejnou tak mám jako smůlu? Protože ten někdo bude mít hrobeček??.
● Top návstěvnosti ..//.. Zbytečné. lidé se v návštěvnbosti dosti rychle mění
● Admini mají tag < big >..Nešlo by, aby tenhle tag jsme mohli používat, ..//.. Musi Ti stacit < b > nebo < u > na zvyrazneni slov. Big se nebude zpristupnovat, protoze by to vsichni zneuzivali a bylo by to opet k nicemu.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: