XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Politika / Přímá volba prezidenta ČR

 

Přímá volba prezidenta ČR

Přímá volba prezidenta ČR

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Kdo se Vam libi?
Pro koho jste ve volbe prezidenta republiky?

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž FRANTACZ1 ... 28.01.2013 13:42:19 ... (Strom/Strom)
3195
...Pražanů. Byl jsem jejich hrdou součástí.
http://praha.idnes.cz/jak-volili-nesp...341_praha-zpravy_sfo
guest Muž Joe73 ... 28.01.2013 17:12:57 ... (Strom/Strom)
Re: 3195
Odpověď na příspěvek od FRANTACZ1 z 28.01.2013 13:42:19:
To je možný snad jen v Česku, aby naprostý idiot byl hrdý na to, že je idiot...
guest Muž FRANTACZ1 ... 31.01.2013 14:02:24 ... (Strom/Strom)
Re (2): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 28.01.2013 17:12:57:

*208*

Poslali jste do druhýho kola odpad, a někteří se prostě odmítli v těch hnijících výkalech hrabat, nebo si z těch lejn vybírat, který míň smrdí, to je celý.
guest Muž Joe73 ... 31.01.2013 15:20:18 ... (Strom/Strom)
Re (3): 3195
Odpověď na příspěvek od FRANTACZ1 z 31.01.2013 14:02:24:
Reaguj si takto laskavě na někoho jiného, já v 1. kole nevolil ani jednoho z nich. A když jsou dle tebe oba hnijící výkaly, tak tu nezesměšňuj jen Zemana, ale stejně tak i knížete, neboť ukazuješ, že ho asi máš přece jen za lepšího, idiote:)
A pokud tu knížete po mé poznámce zesměšňovat budeš, tak já tu na tvou adresu nebudu šetřit sprostotou, kterou tu stále šíříš a když se ohradím, řekneš, že každej má právo na názor apod. 2. kolo ukázalo, že názor nemáš, nýbrž, že jsi idiot neschopný zvážit všechna pro a proti u obou kandidátů. Víš, proč všude a v každém vidíš sračky? Protože máš ty sám v hlavě nasráno!
guest Muž FRANTACZ1 ... 01.02.2013 08:22:13 ... (Strom/Strom)
Re (4): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 31.01.2013 15:20:18:

Slušný a poctivý, Karel: Byla to jedna, ne moc špatná varianta, tak si nevymejšlej.

Bodrý a vtipný, Miloš: To video není zesměšňující. Bylo to sem dáno i pro ten (i když, natož v politice, běžnej) paradox: Dcera ho evidentně (kromě jinejch) má skutečně ráda, byť ho jiní nesnášejí až nenávidí.

Trautenberka jsem sem nedal z jednoho důvodu: Nenarazil jsem, a především nic cíleně nehledajíce, takže náhodou, na nic, co bych sem chtěl dát. Jinak narážek i vtipů na něj máš na netu celou hromadu, posluž si sám.

... nebudu šetřit sprostotou
- Nikdo ti v tom nebrání, nebo ano? Že mě jakejsi Joe73, kterýmu z prohry Karla taky patrně, jako mnoha jinejm, hráblo, považuje za naprostýho idiota, kreténa, co má v hlavě nasráno, je spíš k pousmání, než si z toho vzít nějakou relevantní informaci *73*

I poslední události mi ukázaly, a ukazují čím dál víc, že jsem ve 2. kole udělal to nejlepší, co jsem mohl. Viz dnešní MF DNES a článek *Nový politický plán: využít "efekt knížete"* Tomu by leckdo dal plnej počet bodů na blicí stupnici, říká se tomu vymytí mozku. Spousta lidí nesnáší zároveň ultrapravicovej a zároveň ultrabolševickej program TOP09, nesnáší kroky vlády atd., ale jak se řekne Karel, kníže, nebo jiný takový slovo, rozšíří se jim zorničky, dají si na klopu pankáčskou karloplacku, a jdou brázdit ulice řka: Karel je slušný, poctivý, hodný, noblesní, vůbec ne i za všechno tohle spoluzodpovědný, s nulovou sebereflexí, a navíc mocensky psychopatický ohledně eurofederalismu, a velmi umírněný v pohledu lidských práv, např. na východě, protože, řekněme si na rovinu, kšeft je kšeft, i kdyby krev tekla proudem, volte Karla, Karel chce slušné a poctivé voliče!
*78*
guest Muž Joe73 ... 01.02.2013 15:06:10 ... (Strom/Strom)
Re (5): 3195
Odpověď na příspěvek od FRANTACZ1 z 01.02.2013 08:22:13:
Když tvůj příspěvek Papinek Zeman měl ukázat, že zemanovci když nic jiného dodržují aspoň přikazání Cti otce svého i matku svou, tak bys tu měl, když máš Zemana i knížete za stejný výkaly, dát např. i fotku syna knížete v kostele s tím, že aspoň dodržují schwarzenbergovci přikázání Pomni, abys den sváteční světil:)
Že mi hráblo? Jo, to už mi tu na xchatu psali, že jsem tu prohru neunesl. Když mně hráblo, tak v tom případě soudím, že tobě taky a už hodně dávno, neboť jsi neunesl, že ses narodil a ještě jsi neumřel:) Stále tu totiž jen píšeš, jaká je EU sračka a totalitní sajrajt atd., politici jsou výkaly, fekálie atd.
Však já taky nečekám, že si z mých slov vezmeš relevantní informaci, když tě mám za idiota.
Co se programu TOP09 týká, tak s většinou naprosto souhlasím, líbí se mi, že je pro EU, pro reformy, pro církevní restituce atd. Nevolil jsem ji, neboť odjakživa bliju z Klause jako ty z EU a nedokázal jsem prostě dát hlas straně, kde je spousta lidí, kteří minule dostali Klause na Hrad. V této vládě mi vadilo na TOP09 hlavně to, že z vlády neodešla kvůli prasárnám VV, ODS a Klause (např. amnestie či antievropská politika). Nevylučuju ale, že ten hnus vůči knížeti, kterej předvedl Zeman a Klaus, zatímco socani u toho buď drželi hubu nebo ještě hystericky řvali jako Jandák, že se vlastně ubližuje jim, mě v příštích volbách nepřiměje TOP09 volit. Obzvlášť když ty menší strany ukazují, že nejsou schopny se spojit a radši zas nechaj hlasy svých voličů propadnout ve prospěch bolševiků. Obzvlášť mě pobavila psychopatka Fischerová, která vyhodnotila to, že ji volila 2% voličů tak, že její hnutí půjde do voleb. A tam dozajista překročí 5%, když nebude mít soupeřů 8 jako teď, ale třeba 3x víc a navíc budou kandidovat zelení, kteří ji podporovali... Takovýho idiota jako je Fischerová můžeš volit leda tak ty:) Má plnou hubu dobra, tolerance apod., a když Klaus se Zemanem rozpoutali proti knížeti i na Česko nevídanou kampaň sprostoty, lží a nenávisti, tak ta ctnostná kráva na to čumí, je jí z toho smutno, děsí ji Zeman atd., ale že by šla volil knížete, to ne. A to po 1. kole prohlásila, že má z jeho postupu do 2. kola radost. To už je snad lepší ten ožrala, lhář a demagog Zeman na Hradě, než kdybychom tam měli tu krávu. Když ti tak záleží na dodržování práv v Číně atd., tak děkuj Bohu, že nevyhrála Fischerová, která by v případě, kdyby mohla proti komunistům v Číně něco udělat, řekla, že jí sice komunisti děsí atd., ale nelíbí se jí ani antikomunisti a tak je nejlepší a nejsprávnější dál moralizovat, žvanit o dobru, než ty antikomunisty podpořit. Když tu teď i díky Fischerové zvítězilo ve volbách i kádrování a rozebírání, kdo měl jaké předky, tak bych ještě zmínil, že Fischerová je z bolševické rodiny, takže chápu, že se antikomunistů štítí:)
Navíc souhlasím s farářem Halíkem, že socani jsou mocichtiví darebáci horší než táto vláda, tudíž logicky mám Kalouska za menší zlo na rozdíl od idiotů tvého formátu. Kalousek přišel s nápadem, že by se kníže mohl stát premiérem. Dle mě by byl lepší v této funkci Kalousek, třeba už jen proto, že by se z Kalouska coby šéfa vlády idioti jako ty vzteky posrali:)
guest Muž FRANTACZ1 ... 01.02.2013 17:58:39 ... (Strom/Strom)
Re (6): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 01.02.2013 15:06:10:

O synkovi Karla už jsem tu taky psal.

Obzvlášť když ty menší strany ukazují, že nejsou schopny se spojit a radši zas nechaj hlasy svých voličů propadnout ve prospěch bolševiků.
- Absurdně vysokejch 5% udržujou právě ty tvoje vymodlený, jediný správný, velký strany, aby nepřišly o koryta, tedy o megapenězovody a o moc.

Z komoušů a bolševiků z východu by každej soudnej občan měl mít strach, z těch kašpárků tady ne, rozhodně ne aktuálně. Ale samozřejmě, když si je voliči pustěj do krajů, mají, co chtěli, občansky se tvářící bolševický demagogy.

Jestli sis ráčil všimnout, tak tu slovo Kalousek ode mě snad ani nikdy nepadlo. Kalousek jen představuje ten tvůj program TOP09, úplně stejně jako Karel. Ostatně, třeba ohledně EU a východu se od Zemana neliší vůbec nijak, takže to byla i část tý kouřový clony, jako že "Karel je jiný, Karel není jako xy..., volte Karla, kabrňáka". V mnoha ohledech je tedy jedno, jakej póvl vyhrál, SPOZ teď taky narostl hřebínek, cejtí se jako božstvo, co prej projde v příštích volbách do parlamentu, protože jinak by to bylo nelogický. Jestli se ovčani budou chovat jako synové a dcery, zcela mimo realitu možnosti (resp. chtěnosti) jakkoliv detekovat zrůdnosti jejich rodičů, zčásti nicméně i samozřejmě z důvodu, že jsou s nimi totožní, tak se to s touto, i jinejma kopiema téhož a totéž již existujícího, i stane. VV2, doufám, že i s jejich osudem, se stanou realitou. Ovčani toto chtějí, nechtějí změnu, chtějí, aby penězovody tekly těm samým, tj. obírali je stále, ti samí, a to navíc již nehoráznym způsobem, aby je ti samí ovládali, a vůbec se jim sr*li se svejma prolobbovanejma palicema, nic jinýho neznajíce, nijak jinak nežijíce, do životů. OK, staniž se. Ale jak řikám, nebrečte pak někomu na rameni, když se ta vaše parodie na pokus tam dát "přece slušné a poctivé lidi" protne pro ostatní se zcela průhlednou realitou.
guest Muž Joe73 ... 01.02.2013 22:28:53 ... (Strom/Strom)
Re (7): 3195
Odpověď na příspěvek od FRANTACZ1 z 01.02.2013 17:58:39:
Jako správný idiot neumíš číst, jinak bys pochopil, že jsem TOP09 nevolil. A ani jiný velký strany jsem NIKDY nevolil. Prvně jsem volil 1992 a od té doby většinou strana či kandidát, kterého jsem volil, propadl a nikam se nedostal. Znám české voliče, jsou to pitomci, kteří by si mohli zvolit lepší strany už dávno, ale věří průzkumům, médiím apod, tak radši pořád volí ty, u nichž maj jistotu, že se tam dostanou, tedy ty nejhorší.  A právě proto, že ty pitomce znám, tak čekám, že zas zelené, lidovce a o dalších ani nemluvě nechaj ve štychu, možná tu SPOZ tam vytáhnou, to asi jo, ale jinak nikoho, tudíž zvažuju tu TOP09 nyní, neboť na rozdíl od tebe vidím rozdíl (a to zásadní) mezi ní a SPOZ např. třeba ohledně vztahu na východ. Ty jsi idiot, tak sis asi nevšiml, že Schwarzenberg např. nechce, aby dostavěli Temelín Rusové, kritizoval Putina za Pussy Riot a další věci, není jako Zeman obklopen estébáky napojenými na ruské firmy, neplatil mu kampaň Lukoil, neříká, že Rusko k nám patří civilizačně jako to žvaní proruský Zeman atd. I ten Karel Gott, který většinou plácá blbosti, po volbách řekl, že výsledek voleb je jasný: rozhodli jsme se pro Moskvu.
Teď jsem dal na Aktuality článek, jak se už začlo cenzurovat. Půjdem holt na východ se vším všudy. Bylo to jasný, proto jen idioti zůstali sedět doma nebo házeli do uren prázdné obálky.
guest Muž Norkey (norkey@centrum.cz) ... 04.02.2013 20:50:40 ... (Strom/Strom)
Re (8): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 01.02.2013 22:28:53:

Doporučuju nastudovat historii Slovenska pod Mečiarem, čeká nás to v příštích 5ti letech taky. U nás žijící srbové ho místy srovnávají dokonce s Miloševićem, tak daleko moje znalosti nesahají, ale proč neveřit i tomu - Zeman ještě není prezident, a už si začal ohýbat ústavu a zákony jak se mu to hodí, no jestli má takhle vypadat právní stát, tak budu doufat že senát bude dobře plnit roli pojistky a bude adekvátně reagovat na ty jeho výstřelky.

Jinak tohle vidím podobně, zatím jsem ve volbách do PS nikdy nevolil velkou stranu, de facto pouze Zelené a později VV - resp. jeho nástupce LiDem. A mít to právo o čtyři roky dřív, volím US-DEU, nebo co to bylo za uskupení. Není náhodou, že podobně jako Karel, všechny tyto strany dosahovaly a dosahují největších zisků právě na liberecku a v podkrkonoší. Holt, na horách byl vždycky každý zvyklý se o sebe postarat sám, dříví nanosit, louky posekat.. tady by si měli homo nížinní brát příklad. :-)
__________
:Harvest Red
guest Muž Joe73 ... 04.02.2013 23:39:51 ... (Strom/Strom)
Re (9): 3195
Odpověď na příspěvek od Norkey ( mailto:norkey@centrum.cz ) z 04.02.2013 20:50:40:
Uvidíme, jestli zůstane u stylu Mečiara nebo se posune k Lukašenkovi apod.
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy...rik.php?itemid=18756
Ebisek Muž Ebisek ... 04.02.2013 23:55:13 ... (Strom/Strom)
Re (10): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 04.02.2013 23:39:51:

Já jsem spíše názoru, ať se slováci starají o sebe a my taky o sebe. Jejich výsledky voleb jsme taky nijak extra nekomentovali, krom toho že dopadli výrazným rozdílem. Nechápu proč tak prožívají naše volby, plno slováků nahrávalo svůj videodotaz na youtube, proboha proč, zase mají pocit že my jsme dostali moc a oni nic?
guest Muž Joe73 ... 05.02.2013 00:41:32 ... (Strom/Strom)
Re (11): 3195
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 04.02.2013 23:55:13:
Asi si vzali příklad ze Zemana, kterej se staral coby premiér o to, co Slováci pijí:)
http://korzar.sme.sk/c/4729923/premie...ch-pivovarnikov.html
Ebisek Muž Ebisek ... 06.02.2013 06:45:08 ... (Strom/Strom)
Re (12): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 05.02.2013 00:41:32:

Zeman ohodnotil realitu slovenského piva *3* Slováky to bolí dodneška, že Plzeň není v Košicích a proto by nejraději, aby měli právo volit nám prezidenta sami a bez nás *3*
guest Muž Joe73 ... 06.02.2013 14:16:34 ... (Strom/Strom)
Re (13): 3195
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 06.02.2013 06:45:08:
Jedna věc jsou vůči Zemanovi kritičtí slovenští novináři a druhá věc jsou slovenští voliči. Ti by jistě zvolli Zemana, je to lhář, ožrala a bývalý komunista, tudíž se katolíkům líbí. Viz i Morava, kde Zeman uspěl víc než v Čechách, kde je katolíků míň.
Ebisek Muž Ebisek ... 06.02.2013 22:21:26 ... (Strom/Strom)
Re (14): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 06.02.2013 14:16:34:

Zeman uspěl všude, krom Prahy. Ale právě proto se není čemu divit, výjimka potvrzující pravidlo *40* Nemyslím si, že by to mělo něco společného s katolíky...
guest Muž Norkey (norkey@centrum.cz) ... 19.02.2013 18:18:51 ... (Strom/Strom)
Re (15): 3195
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 06.02.2013 22:21:26:

Zeman neuspěl všude krom Prahy? To je sporné tvrzení. Pás od Šumavy po Krkonoše patřil Karlovi - a to nejen v těchto volbách. Marvanová, Bursík, John, Karel, SLK a ZpLK - ti všichni by mohli vyprávět..
Samozřejmě může být zajímavé zjišťovat, proč tomu tak je. Dokonale obsáhnout všechny faktory typu struktury průmyslu, otázek zaměstnanosti atd. atd. by trvalo možná roky studia, takže to přenechám jiným, ale rozhodně není náhodou, že semilsko a podkrkonoší se osvobodily zpod nacismu dříve než praha, že liberečané (po válce probíhalo dosidlování hlavně z tohoto regionu, narozdíl od ústecka, a ten rozdíl vidíme dodnes..) kladli aktivní odpor i v neblahém roce 68 a že se liberecko v letech nedávných patřilo k nejbohatším regionům, hned po Praze. Dneska je tam ještě Plzeň. Situaci Budějovic neznám, a Hradec si tam zařadit netroufám, dodnes nechápu jak může mít stotisícové město tak katastrofální bytový fond. A to je jenom jedna věc z mnoha, jinak ale samozřejmě na HK nedám dopustit. :-)
Ale abych se vrátil k tomu semilsku etc. - to je obecně region s vysokou mírou individuální zodpovědnosti, za což kromě faktoru 'hory - všude je to daleko' nepochybně můžeme vděčit i náboženství. Silný vliv protestantismu (s jeho důrazem na individualitu a rozum přesně v duchu evropské renesance) byl vystřídán tajným protestantismem během rekatolizace, od 19. století byl celý region (včetně většiny Sudet) enormně nábožensky tolerantní a to ústilo do plurality, o jaké se nám dneska může jenom zdát. Jen jako příklad, před WW2 bylo v Liberci hlášeno tuším nějakých 32 rozličných náboženských směrů.. Tento postoj samozřejmě ústil i v efektivní a kvalitní školství, žádná bigotry jako na katolickém jihu moravy, a tenhle trend si myslím je patrný i dodnes.

Teď zrovna mě napadla další taková zvláštnost, a to je absolutně nejnižší podpora vstupu do EU mezi obyvateli L kraje v referendu před vstupem ČR do EU. To jistě stojí za hlubší analýzu. Zatím to budu připisovat faktoru 'hory - všude je to daleko', je to značně univerzální pojem v tomto ohledu. :-)
__________
:Harvest Red
guest Muž Joe73 ... 19.02.2013 19:03:15 ... (Strom/Strom)
Re (16): 3195
Odpověď na příspěvek od Norkey ( mailto:norkey@centrum.cz ) z 19.02.2013 18:18:51:
Taky jsem četl toto vysvětlení:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy...-na-Morave-ne-259887
guest Muž Norkey (norkey@centrum.cz) ... 09.04.2013 09:35:15 ... (Strom/Strom)
Re (17): 3195
Odpověď na příspěvek od Joe73 z 19.02.2013 19:03:15:

Jo, to je součástí toho co jsem zmínil. Transfer obyvatelstva po WW2. Severní čechy dostaly influx obyvatel ze středních čech, ale i z moravy, liberecko bylo naopak dosidlováno hlavně z turnovska, podkrkonoší a hradecka, částečně pak i z pardubicka a pojizeří (což bude naopak asi ta patriarchální část současné populace kraje). Ano, takový vývoj zde lze pozorovat.
__________
:Harvest Red

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: