XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Rasimus

Rasimus

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Vše o této problematice - genocidní a extrémně rasitické příspěvky nechejte za dveřmi
Zde je možno se vyjádřit svobodně na toto téma samozřejmě v rámci určité slušnosti

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Jarda.Sosacek ... 17.08.2019 00:30:39 ... (Strom/Strom)
Svatá říše Americká
No kolonizační země Evropy plují do Indie ale soudruzi udělali chybu, byla to neznámá zem a oni pra Američané. Američané pak získají kontinent velkou genocidou původních obyvatel toho kontinentu, poté si dovezou otroky z Afriky, potom válčí amíci mezi sebou sever proti jihu a jde vyloženě o území. Sever proti jihu je nepravdivě prezentován jako boj proti otrokářství. Sever proti jihu měl za význam jen získat území, jak jinak si vysvětlit že po prohře konfederace vítězná únie severu vlastně nevěděla co dělat s otroky? Trvalo nějaký čas než je zařadily mezi sebe protože neměli nic a mnozí že je to horší než být otrokem. A za jak dlouho nebyla šikana třeba později v autobusu kde černoši museli sedět jinde?

Nedávno Amerika udělala kampaň proti rasismu a velkou slávu měl ten kdo dal možnost více černochům ve filmech atd no pro ty lepšolidi to bylo hrdinské. A já se ptám že a kolik v těch filmech hrálo původních obyvatel kontinentu nazvaných jako indiáni?

A pak v rámci Americké propagandy a kampaně proč je ve filmech a seriálech made in USA každý muslim terorista nebo je uveden jako potencionální terorista? Tohle jako není rasismus?

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: