XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Křesťanství (víra kristovců, křesťanů)

 

Křesťanství (víra kristovců, křesťanů)

Křesťanství (víra kristovců, křesťanů)

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
vše o této víře a co s ní souvisí
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Hardcore_Henry (jindradvorak1991@gmail.com) ... 28.09.2020 11:32:20 ... (Strom/Strom)
Katolíci jsou prodloužená ruka Satana
Jak jsem to tady tak letmo prošel, musím souhlasit s tím, že Katolická církev funguje především na modlářství (nejde o to pokleknout před svatým obrázkem a křížem, ale před tím, kdo je na něm) a jen plkání o dobru a strašení peklem těm, kdo nebudou následovat tu "jedinou a správnou církev na světě." A co se týče katolíků, který jsem měl tu "čest" poznat, tak se vesměs jednalo o zfanatizovaný a choromyslný jedince, který se na jednu stranu schovávali za řeči o dobru a rádoby křesťanský pozdravy, ale na druhou stranu, když jim řekněte něco co se jim nelíbí, tak se nezdráhají vyhrožovat fyzickým napadením a zasypou vás hromadou ubohých urážek. Navíc netřeba zdůrazňovat, kolik zla má napříč historií katolická církev na svědomí. Tolik asi ke katolíkům a myslím, že jim se nějaký požehnání a duch svatý vyhne obloukem. :-)
slami990h Muž slami990h ... 10.10.2020 10:39:15 ... (Strom/Strom)
Re: Katolíci jsou prodloužená ruka Satana
Odpověď na příspěvek od Hardcore_Henry ( jindradvorak1991@gmail.com ) z 28.09.2020 11:32:20:

Ahoj Jindro.
Modlářství? Jde o to, že sem katolíci prakticky nechodí a to bratru dobrých 6 let, ani já sám nejsem čistokrevný, proto si nejsem jistý čí to zmíněné modlářství doopravdy je, kdyby jsi mě nasměroval...
Moje zkušenost? Myslím, že modlářství není dnes tak rozšířený problém katolického křesťanství, jako dřív.

Můj předchozí příspěvek je odpovědí i pro tebe, lidi, co vyhrožují peklem jsou někde na začátku, o kus dál, na stejné cestě skončí fanatismus, výhrůžky. Jiní, co dokázali dojít ještě dál, ti řeknou, že tě Bůh miluje, atd....
Takže, ptej se těch, co o křesťanství opravdu něco vědí a ne těch pitomů, co si to jednou za měsíc odsedí v neděli v kostele a pak se hrdě bijí v hruď... a šíři takové blbosti.

Za tou církví, co má na svědomí to, či tamto, je zase člověk na cestě, který "někam" došel a... ještě má kus cesty před sebou, než se stane dokonalým. Až se tak stane, nejspíš už nebude na tomto světě, aby mohl být dokonalým knězem, nebo papežem, jak bychom potřebovali, takže se musíme spokojit s tím, co je na skladě.

To tě ale vůbec nemusí nějak trápit, či svazovat, jednak vzorem křesťana není nějaký biskup, nebo papež, ale JK, a pokud tě to pořád trápí, jak špatně na tom církev je, tak běž tygře, staň se křesťanem a nandej to těm pokrytcům tím, že budeš lepší, než oni.

Budeš-li mě dost dlouho přemlouvat, možná bych tě mohl nasměrovat, nic neslibuji.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: