XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Humor a zábava / Hlášky z filmů!

 

Hlášky z filmů!

Hlášky z filmů!

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Pojďte si zavzpomínat na české nebo zahraniční hlášky *40*
Sprostá slova se normálně dnes používají, mladší generace mluví jak dlaždiči a ty hlášky jsou z filmů, které jsou přístupné všem, takže bych v tom neviděl žádný problém Pohoda   *5*
Píšu to z toho hlediska, aby jste nemuseli hvězdičkovat - stejně každý wí, co tím chtěl básník říci ... a taky proto, aby jsme předešli třeba nějakému napomínání - kdo wí Zubatej   *40*

Moderátoři: hudyna

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž vlavla (Dobes.Pavel@seznam.cz) ... 09.09.2006 11:00:19 ... (Strom/Strom)
Dobrý voják Švejk
- Pijete kořalku? Kořalku nepiju, jenom rum! Vidíte tohodle pucfleka? Pojď sem! Toho jsem si vypůjčil od Oberleutnanta Feldhubera, je to je to abstinent! Že se nestydíš, pitomče?! Víš, co by si zasloužil? Pár facek!

- Švejku, vy ste ukrad psa! Já ho neukrad. Ale věděl jste, že je kradený?! To sem věděl

- Pan polní kurát vás rekomandoval jako ohromného pitomce, a myslím, že se nemýlil Poslušně hlásím, že jsem byl superarbitrován pro blbost. Od regimentu nás tenkrát kvůli tomu pustili dva, mě a pana hejtmana von Kaunitz.

- Poslušně hlásím, že ten pán je hotovej nezmar. Jako nějakej Bouška z Libně. Vosumnáctkrát za večer ho vyhodili vod Exnerů a dycky se jim tam vrátil, že si zapomněl No dovolte? Takovej byl vytrvalej, že se moh stát ministrem.

- Švejku, poslouchejte, nebyla včera nějaká vostuda? Poslušně hlásím, všechno prošlo hladce. Jenom když jsem ty slečinky pouštěl z baráku, tak z protějšího bytu vyšel nějakej Turek. Na hlavě měl fez a pokusil se rušit noční klid Jak to dopadlo? No dal jsem mu přes držku a byl zticha.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: