XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Astrální cestování

 

Astrální cestování

Astrální cestování

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Jev, při němž cestuje duše bez těla.
Taky vás fascinují ty řeči o astrálním cestování, tedy jevu, při němž se duše odpojí od těla a sama si cestuje? A věříte na to vůbec, nebo to jsou podle vás jen kecy, kecy a kecy?
Doufám, že toto forum bude navštěvované..!

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Morph_ru (MixMastaSlava@seznam.cz) ... 21.05.2008 13:29:02 ... (Strom/Strom)
nebezpecne
Tatka ma znamou a ta mu vypravela o svem kamaradovi,ktery se zajimal o cernou magii,o chyromantii atd...take se naucil odelovat dusi od tela. Zprva pozoroval sve telo z vrchu,pak se postupne ucil chodit (vsechno to trvalo nejakou dobu,nez se to naucil),potom dokazal vyjit na balkon a to co uvidel me ohromilo,videl myslim cerne panelaky a cerveno fialovou oblohu nad nimi,v nebi videl nejaky obrovsky jakoby chobotnice(ti se myslim zivi lidskym strachem,zlobou a proste negativni energii...).Celou dobu mel pocit ze se na nej nekdo diva(tu jsem si vzpomnel na Pana prstenu :D).Popsal to presne tak jako v jedne knizce.Jednoho dne cely jeho byt shorel a on nikde nic,zadny pozustatky!Zajimave bylo take to,ze ohen vznikl nahore v koute,zadny potrubi ani elektrina tam nebyla.V cem je nebezpeci?V tom,ze kdyz duse opousti sve telo,opousti svuj "ukryt" a tim padem ho nechava na pospas demonum a certum,duse je take ohrozena a muzou ji take odnest.
guest Muž MaxiHafanecek ... 28.05.2008 10:01:57 ... (Strom/Strom)
Re: nebezpecne
Odpověď na příspěvek od Morph_ru ( mailto:MixMastaSlava@seznam.cz ) z 21.05.2008 13:29:0 No,ehm,ono Člověk na jedno tajemství života nikdy nepřijde a to zda vůbec má ducha či ne. Člověk musí něčemu věřit dyť to ho drží nad vodou atd ale zda opravdu sou Démoni atd tak v tomhle bych byl opatrnější. Prostě neřešit to a to protože kdo ví co je po smrti to nikdo neví a věř že nepovi. Věřit sice můžeš že pak půjdeš do Ráje atd ale pravdu nikdo neví.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: