XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 16.10.2017 13:44:58 ... (Strom/Strom)
Nejsem dobrej člen žádné komunity.
.
Už dříve zmíněný "chlapák" si nedá pokoj a přitvrdil. Ale smetl jsem to se stolu, aby zase nemlel sračky a věnoval se své práci. Dokonce jsem si skoro rejpnul tady už dříve zmíněným seriálem Skam - tam se právě vyoutovaný gay ptal zkušenějšího gaye (resp. halasného a vykrouceného), jak má poznat, že kluk má o něj i sexuální zájem a padlo tam, že když třeba dotyčný zčistajasna začne mluvit o kuřbě. Tak bacha na to! *66*

Taky by si ten "chlapák" měl uvědomit, že je v úplně jiné pozici než já a někomu z jeho kumpánů by mohlo začít vrtat hlavou, proč se vůbec zajímá o buzny a jestli něco takového nebylo důvodem, že mu raz dva přebral holku ještě mužnější kolega, kterej mě ani to, s kým mrdám, vůbec neřeší.

Přes svoje sestry ale vím, že důvod může být nevinnější, protože jeho brácha je teplej. Ale i kdyby byl jen mírně bi a nebyl to úplnej blb, tak ja nésu žádné oteplovač. Jsem ochotnej se vyoutovat jen proto, že by se třeba jemu podobní začali konečně stydět, že se tam vybavujou jako baby na rynku, zatímco kolem nich chlapi i ženský ve věku jejich rodičů tvrdě dřou.

Dokonce nezapadám ani do těch stereotypů - čerstvě tam nastoupil jeden koloušek, který je daleko nesmělejší, ale taky smutně kouká, proč se s ním nebavím. Protože nésu ani žádné "pedofil", hošánkové. I když na to nevypadám, ten pocit generační propasti mezi mnou a dvacítkama už mám.

P. S. Taky mě teď napadlo, že zmíněný "chlapák" třeba jen hledá pro svýho bráchu frajery. To by se ale měl dovědět, že když jsem zjistil, že ho sestry znají po jméně, úplně se mi zastavilo srdce a myslel jsem, že je na místě vydědím, tahat někoho takového do rodiny. Tedy by měl uvažovat podobně o mně.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: