XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 17.04.2011 20:01:08 ... (Strom/Strom)
Z panáčkovských diskusí o ČSS2 - part 2
Já si můžu dělat, co chci, nejsu jako ty superstáři. *70**3**3*

Tomáš: [Že je JUDR.Kalina homosexuál lze] usuzovat z jeho názorů,z jeho hudebního vkusu,z jeho vyjadřování... ...troufnu si říct,že poznám homosexuála a tady je to bočas do očí bijící,ale pokud jsem vedle,tak s efakt omlouvám,ale neznám moc dospělých heterosexuálních chlapů kteří by fandily Harichovy a poslouchaly takové hudební braky jak JUDR.Kalina.
JUDr. Marek Kalina: [Já] ale fandím Šepsovi. Harich mi tak nějak nevadí... Zajímavá je úvaha o souvztažnosti sexuální orientace a úpadkového hudebního vkusu, ale to asi je pravda, V gay klubech je Vondráčková a Zagorka ještě populárnější než na tzv. heteráckých diskotékách... :-)
dolores: tomas, prisla som nato, ze ty asi budes hetero ? ci? :)) aspon podla videa s gabinou, u ktoreho si sa vzrusil :D
(Jinak by se toto hodilo na KsK, tam byla většina náramně pyšná na to, že nejsou "buzny" - tohle pejorativum s klidem transponovali na výrazně feminní homosexuály - ale "heteráci na kluky". No fakt, podle nich bylo na homosexuálech všechno podstatnější než to, po čem je to pojmenovaný - vizte např. zde post/citaci #70. *3**3**3* Btw. jsou i takoví chlapi, kteří si myslí, že jen homosexuál může sledovat pěvecké soutěže a že není náhoda, že většina mužských soutěžících působí tak... errr... nemužsky. *66**3**3*)

dolores: mne lezie na nervy, ze sa vytvoril ten mytus, ze je sevcik technicky najlepsi a tym sa zabuda na inu stranku jeho spevu. technika a rozsah, ked je zvladana na patricnej urovni (vobec nie dokonale) je bonus pre spevaka, ako je petr. ale podstatne je pre mna, ze on spieva krasne. ak rozumiete slovu krasne a znamena v cestine to iste co v slovencine :) jeho farba, v niektorych polohach ma uplne fascinuje a feeling tak isto. je to u mna pocitova zalezitost a ved hudba je o pocitoch. podobny pocit som mala z janeckovej z talentmanie. nebola ani nahodou dokonala, ale ten pocit z jej spevu som mala tiez, proste krasa. :)

dolores: treba zdoraznit, ze nielen baby neznesu peknu spevacku [ako gabca], ale casto aj chlapi neznesu pekneho uspesneho spevaka. beru ho okamzite ako konkurenciu v risi samcov :D spominam si na odpor chlapov proti samerovi alebo bezdedovi :D to boli komenty.... pocuvate okom a nie uchom, atd. :)) v ziadnej slovenskej serii superstar nevyhral vylozene pekny clovek :D v tej poslednej by si to kocka mirgova zasluzila najviac

JUDr. Marek Kalina: [Běta.] Alternativní testosteronový low end v bagančatech :-) a Superstar? Pro mě nikdy...
hej: Co máš proti bangačatům, ty low ende? I topmodelky je nosí, tak zklidni estrogen.

Katynka: Na mě Petr Ševčík taky nepůsobí zženštile, ale spíše jemně ve svém chování a projevu. Já to naopak kvituju, někdy mám těch nezdravě sebevědomých, přidrzlích lidí, kteří snědli všechnu moudrost světa plné zuby. Myslím si, že je někdy potřeba se podívat i na ty, kteří se snaží prodat to, co umí lidštějším způsobem, který nekácí ostatní okolo. A na Petrovi je vidět, že chce, aby jeho postupy byly zasloužené diky zpěvu a ne čemukoliv jinému. Jenomže toto se už dnes nenosí a to je moc velká škoda. Všichni podporují extrémní exoty, ale že by někdo dokázal ocenit jemné, čisté a vnímavé lidi, to je jaksi out. [...] Jemnost není to samé co zženštilost. To je velký omyl. Ne každá ženská je taky jemná. Jemnost je projev chování v tom směru, že ten člověk dovede vnímat dané situace a dovede dle toho přizpůsobit své chování. To znamená, že se za žádný okolností nebude chovat stejně – dle Tebe se chlap musí v každé situaci chovat tedy drsně a neohroženě, aby jako chlap vypadal, ale věř mi, že jsou situace, kde se toto chování opravdu nehodí a nevyžaduje. Takže jen proto, že je někdo citlivý, neznamená že je zženštilý.
blanka: [Ano, zženštělý] není to co jemný a citlivý. Chlapy takové typy absolutně nesnáší, protože ženské jsou z nich paf. V žebříčku 10 nejkrásnějších chlapů světa je velká většina s jemnými rysy a pohledem plaché laně. A někdo takové typy třeba vůbec nemusí. A je to dobře. Protože na kluky typu Petra by se pak stála fronta.
(Cituju přesto, že i já jsem si všiml, že hlavně v nižších pasážích This Is the Last Time a You Raise Me Up Petr zpíval a vyslovoval opravdu velejemně. Pořád ale netvrdím, že je zženštilý, najmě když ho srovnám se sebou, ale že to neodhadl. Že si neuvědomoval, že působí jemně i tak plus ten vyšší hlas, a přidal něhu, kterou pasáže vyžadovaly... a neštěstí bylo hotovo. Byť pro mě ne. Už projevit něhu je u chlapa/heterosexuála problematické, co teprve ji vybalancovat ve výraze.)

Petra: Podle ukázek ze žkoušky na MTV to Petrovi bude slušet. Má černý oblek, bílou polorozepnutou košili a černý klobouk se širokou krempou. Akorát je divný, že mu z toho klobouku ve předu lezou spletené copánky. Vždyť byl minule už nakrátko...
(Myslel jsem, že nemůže být hůř, ale tohle je ještě větší nevkus než oceánovská aranž. Dost pochybuju, že si promluvil s rabínem, protože tohle by si nedovolil. Btw. ty „copánky“, to budou jako pejzy. Tím u mě na žebříčku níže padá až za Haricha. Aspoň takhle za bukem si ulevím na adresu „pana doktora“, že je to nevkus, protože je to polopatismus par excellence. Nevkusnější by už byl jen koncetrákovský mundúr s našitou Davidovou hvězdou. Nebo ještě hůř, namalovat si ji na čelo, jako že ji má takhle i ta Ráchel, ne? Což mj. znamená, že se nemusí obtěžovat ani mí stěrači z "Blízkého východu", odkdy zrovna já mám respekt k židovské kultuře a víře - vizte posty/citace - #123 & 125. *63* Ale někdo se nad to povznést umí:)
spejs.tlemon: V pořadu, kde dělá dramaturga Vítek Pokorný, nejsou Michal David, Iveta Bartošová nebo umělé pejzy vůbec nic divnýho… to je eště málo! [Rozumný] člověk se nemůže žádným umělým pejzům divit, když šéfa SuperStar dělá tenhlecten hudební předchůdce Leoše Mareše. ..dneska pejzy a Heja Heja, zítra medvěd na koloběžce a comeback Luneticu; a možná přijde i kouzelník.
(Pak u mě Ševčík ztrácí, že se rozhodně neozval. Aspoň mohl vymluvit na neúctu k židovské kultuře, potažmo obětem šóa.)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: