XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Nevěra

Nevěra

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si myslíte o lásce a/nebo nevěře?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Espinosa (espinosa@jaw.cz) ... 21.08.2004 03:16:01 ... (Strom/Strom)
Blbost !!! :-)
AAAA jsem tu první :-)

Laska a nevěra ??? No slovo nevěra vzniklo diky ženám. Protože nás nalakaji ... buh vi na co :-) Ja ne. No a pak nas odhodej jak spinave pradlo. Ba aj huř. No co z toho plyne pro ženy ???

Budte radi že vsichni kluci nejsou jako ja .... a nemaj styl pro ITALSKOU rodinu. Tam neplnit to co slibujete nám chudakum duveřivejm .... tak Vás pak zastřelit. Zadna nevera ... zastřelit. Nevera je hnus .... tohoto bych se neučastnil ... to jen slaboši. !!! Žena si je moc dobře vedoma že nám lhala ... a tim zhřešila ... jedno jak. No ale jake mi mame pravo ji byt neverjenj ??? Žadné !

Oko za OKO !:-)

COSA-NOSTRA je nemocná ! Nebo co :-)
guest Muž HRANooLKA ... 21.08.2004 17:14:15 ... (Strom/Strom)
Re: Blbost !!! :-)
Odpověď na příspěvek od Espinosa ( mailto:espinosa@jaw.cz ) z 21.08.2004 03:16:01:prvni jsem tu byla ja pac jsem to zalozila:)ale prekvapil si me cekala jsem ze stezovat si budou zeny.jako treba ja a ne muzi.no ale koukam ze zklamani jsou vsichni bez rozdilu pohlavi.ale opravdu si myslis ze za to muzem jen my zeny?vzdyt kolikrat u vas staci jen aby okolo vas prosla krasna blondynka a muzete se zblaznit.a neverny byvyte taky vic nez my holky.

ja na neveru nazor mam takovy ze kdyz uz je tak to znamena ze v tom vztahu neni neco v poradku protoze kdyby byl vzah uzasnej nikdy by prece nehledal nekoho jinyho.a nebó ty co podvadi si chteji neco dokazat.no nevim,je to zvlastni kolobeh zivota jediny co vim je ze nevera je a bude.coz je sice krute ale realne.
guest Muž klokan-rek ... 08.10.2007 11:39:53 ... (Strom/Strom)
Re (2): Blbost !!! :-)
Odpověď na příspěvek od HRANooLKA z 21.08.2004 17:14:15:

Nehnevaj sa na mňa ale nemáš celkom pravdu. Aj ja som sa obzrel po peknej žene, ale slepotu som neslúbil len vernosť, ved aj vy ženy sa obzriete po peknom chlapovi. Takže ? Ale ja som za 17 rokov nebol neverný a snažil som sa manželke dať všetko čo som len vedel aj lásku. A zrazu bum doastal som riadnu ranu ked som zistil že si našla iného ktorého miluje a on miluje ju ! Nakoniec ked im to prasklo sa on na nu slušne povedané vykašlal. A zrazu že zistila že ma lúbi. Zostal som pri nej ale možem jej vobec veriť ? A prečo, vraj sama nevie. Bola doma bez práce a ja som makal aby sme mali z čoho žiť. No nudila sa a robilo jej belmi dobre ked jej on pochleboval aká je pekná a ako po nej túži (čo robí dobre Vám všetkým ženám) a zrazu to od neho brala ako niečo úžasné, kdežto odo mna to brala akoby nič.
Vieš neviem ako poznáš mužov ale mna to zobralo a riadne. Som vnútorne strašne neštastný a aj ked to už bude pomaly rok sa s tým neviem vyrovnať. Alebo poznáš recept ? Tak daj budem ti vdačný. A k tomu žiarleniu ja som doteraz nikdy nežiarlil ak niekam išla sama, alebo ak ju niekto z priateľov pohladil alebo pobozkal, veril som jej ale zato ona žiarlila na mna ako besná. Tak potom o čom to je ?
guest Muž berserg ... 09.10.2007 19:55:23 ... (Strom/Strom)
Re (3): Blbost !!! :-)
Odpověď na příspěvek od klokan-rek z 08.10.2007 11:39:53:
Já osobně tvému příběhu zcela rozumím. Jsem ženatý šťastně víc jak 4 roky. Nemám žádné potřeby zažívat znovu nějaké vzplanutí a jiskry a já nevím co ještě tady někdo popisoval - protože tohle všechno jsou jen keci. Člověk není zvíře a co se týče nevěry může se VŽDY rozhodnout na základě svého svědomí a uvážení a rozumem přebít tu tzv. jiskru, hormony, pocity samoty atd. A pokud by mě manželka zahla, jednal bych zřejmě stejně jako ty - odpustil bych jí a žil s ní dál. Ale je možné, že máme před sebou třeba ještě 50 let manželství a těch 50 let by už nikdy nemohlo být takových, jakých budou v případě, že se žádná nevěra nikdy nestane. Jsou věci, které nikdy nevrátíš a nezměníš a nevěra je jednou z nich. Když rozbiješ hrníček můžeš ho slepit, ale vždy v něm budou praskliny a nemůže být už stejný jako před rozbitím.
Je možné, že několika slabým osobnostem nevěra pomohla k tomu, aby si uvědomili, jak moc si váží svého partnera, ale já nic takového nepotřebuji. Já své ženě stále říkám, že jí miluji a stále se na ní dokážu dívat novýma očima. Někteří lidi totiž nechápou jednoduchou věc a to tu, že když se u oltáře říká v nemoci i ve zdraví, v chudobě i v bohatsví, tak se tím myslí věrnost za všech okolností. Opravdová láska není jen o tom milovat někoho v dobrých dnech, ale je to i o tom milovat ho ve chvílích, kdy potkáš někoho z mládí, po kom si vždy toužil a on po tobě najednou vyjede a hází na tebe oči a jiskry. A stejně tak je to o tom, milovat ho i když se nudíš doma a on tráví dny v práci. A stejně tak toho dotičného miluješ i ve chvílích, kdy se dny stanou stereotypní a jeden je jako druhý. A v těhle chvílích je potřeba použít to, čemu se říká rozum a uvědomit si, že když zahnu tak to může tomu druhému ublížit stejně tak jako Klokan-rekovi. A argument typu, že když nědko zahne, tak si uvědomí, co doma vlastně má je úplná hovadina a je to jen ubohá výmluva. Jak by k tomu mohl dospět? To na základě sexu toho dotyčného pozná natolik, že ví jaký by to bylo s ním strávit 20 let? Ne to určitě ne. Jde jen o to, že to lépe zní. Zní určitě lépe říct: Zahnul jsem ti, ale uvědomil jsem si, že jsi ta jediná a nejlepší. Než říct: Zahnul jsem ti, protože jsem se chtěl pobavit a mít změnu a moc se mi to líbilo, ale chci s tebou být dál, tak co kdybychom to přešli? Stejně tak zní lépe říct - Já se neospravedlňuju, já jen vysvětluju.
Je to jednoduché. Pro slabochy, kteří mají tak malý mozek, že potřebují zahybat aby si uvědomili, že mají doma to nejlepší je nevěra o.k. Pro lidi, kteří vědí, že tomu druhému to nevadí (a že to asi dělá taky) je nevěra o.k.
Ale pro lidi jako jsem já nebo klokan-rek bude nevěra vždy svinstvo, které dokáže ublížit tak silně, že po té ráně na duši zůstane vždy velmi ošklivá jizva.
guest Muž TygrSDrakem (tygrsdrakem@centrum.cz) ... 10.10.2007 08:26:11 ... (Strom/Strom)
Re (4): Blbost !!! :-)
Odpověď na příspěvek od berserg z 09.10.2007 19:55:23:

"Když rozbiješ hrníček můžeš ho slepit, ale vždy v něm budou praskliny a nemůže být už stejný jako před rozbitím."

Jsou lidi kteří schválně rozbíjí hrníčky a pak je slepujou a ty hrníčky jsou pak ještě hezčí, ale to se člověku toužícímu po dokonalosti těžko vysvětluje. Pro někoho jsou ty hrníčky krásné právě tím, že nejsou dokonale hladké jako z továrny, ale rozbité a zase slepené... tím že si někdo DAL TU PRÁCI aby je slepil dohromady...
guest Muž misicka77 (romantickadusicka@seznam.cz) ... 10.10.2007 08:29:18 ... (Strom/Strom)
Re (5): Blbost !!! :-)
Odpověď na příspěvek od TygrSDrakem ( mailto:tygrsdrakem@centrum.cz ) z 10.10.2007 08:26:11:

ale asi jen tezko najdes vsechny kousicky, vsechny stripky, aby tam nezustala trhlinka, a voda z nej nevytekla...

jinak, i s nerozbitym hrneckem si nekdo muze dat praci ;-) a o dokonalosti to vubec byt nemusi...


*845* misicka77

http://www.misicka77.estranky.cz
http://ukazse.cz/Misicka77
guest Muž SunnyRain (ona20on31@atlas.cz) ... 10.10.2007 22:34:24 ... (Strom/Strom)
Re (6): Blbost !!! :-)
Odpověď na příspěvek od misicka77 ( mailto:romantickadusicka@seznam.cz ) z 10.10.2007 08:29:18:

Tady se nám někdo ztratil... :-))))
Na příspěvek: "...schválně rozbíjí hrníčky a pak je slepujou a ty hrníčky jsou pak ještě hezčí..."
Reagovat myšlenkou: "...jen tezko najdes vsechny kousicky, vsechny stripky..." :-))))

To by se dalo brát jako nepochopení, o čem je řeč. ;-)

Protože OPRAVDU je řeč o tom, že nenajdeš všechny kousky. A o tom, že pak prodáváš nádherné funkční neprotékající krásné hrníčky, které jdou na dračku. Proč? Protože hrníček si nekupuješ podle toho, jestli je uniformní z továrny nebo slepovaný ze střípků. Hrníček si kupuješ podle toho, jak je chytrej, jak je pěknej, jak dobře se z něho pije. A tyhle "ze sřípků složený" hrníčky se prostě prodávají skvěle. (Je úplně jedno, jestli víc, než ty továrnový, nejde přece o soutěž.) Prodávají se ty, co jsou krásný.

Ta myšlenka je o tom, že spousta lidí má doma krásnej hrníček. A těší se na každé ráno a voňavej čaj. Protože ho pijí z krásnýho hrníčku. (Mimochodem, ten hrníček je poslepovanej ze střípků.)

Ta myšlenka je o tom, že někdo se raději pídí po všech rozbitejch střípcích. I když by klidně mohl pít čaj. Ale pro to pátrání po střípcích zapomene na to nejdůležitější - že hrníčky neexistují proto, aby nebyly ze střípků. Hrníčky existují proto, aby se z nich pil čaj. Někdo prostě zobecňuje až do té míry, že nakonec dokáže uvěřit tomu, že hledání každičkýho střípku je důležité, důležitější než pít voňavej čaj z krásnýho hrníčku.

Já si třeba myslím, že pít čaj je důležité. Pít čaj z nerozbitého hrníčku, pít čaj s krásného střípkového hrníčku.
Ale hledat po zemi všechny střepy, a v tom vidět nějaký smysl... Ne. Nevidím v tom smysl. (Snad jedině pro perfekcionistickou uklizečku, a i u ní pochybuji...)

Záleží na tom, kým se člověk cítí být. Zda člověkem, který vychutnává lahodný čaj. Nebo zda se považuje za perfekcionistickou uklizečku.

P.S.: U té uklizečky bych možná věřil, že by ani nyní nepochopila, o čem všechny tyhle příspěvky mluvily... Není to povinnost, vědět, o čem je řeč.

TygrSDrakem: Metaforou s lepidlem jsi mě dostal! Jedna z nejnádhernějších věcí, co jsem poslední dobou četl. Díky! :-)
guest Muž misicka77 (romantickadusicka@seznam.cz) ... 11.10.2007 06:51:47 ... (Strom/Strom)
Re (7): Blbost !!! :-)
Odpověď na příspěvek od SunnyRain ( mailto:ona20on31@atlas.cz ) z 10.10.2007 22:34:24:

ale pochopil, nemej peci,ano?

Prodávají se ty, co jsou krásný - jo, ale ne kazdy vypada lip slepovany, nez puvodni... vzdycky se to nepovede dobre slepit...

tak ted asi nerozumis zase ty me ;-) vis, kdyz ti chybi kousek skladacky, tak to neni uplne OK.

a co kdyz ten stripek, o kterem mluvim, je duvera? nebo otevrenost? nebo neco takoveho, pro me dost duleziteho ve vztahu?? i pak ti to prijde jako blbost, hledat ten stripek?
guest Muž SunnyRain (ona20on31@atlas.cz) ... 11.10.2007 14:00:48 ... (Strom/Strom)
když chybí střípek
Odpověď na příspěvek od misicka77 ( mailto:romantickadusicka@seznam.cz ) z 11.10.2007 06:51:47:

Ale děti, vždyť ta hrnečková metafora byla tak krásná a obrazná, jednoduchá a průhledná.
A vy se mi snažíte namluvit, že tu metaforu nechápete???
No tak ale to snad ne, přece jen od vás určitě můžeme čekat víc...

Takže zpátky k tomu příběhu, který zazněl.

Střípek nemůže být důvěra. Protože v té metafoře je hrníček věrností vs. nevěrou.
To ublížení, kteří někteří cítí při provalení nevěry, je jako když vám někdo vleze do bytu a rozbije tam hrnek. Vždyť je to tak nádherně podobné přirovnání. :-)))

O tom, co se stane, když slepíš ošklivý hrníček, o tom jsem názorně psal. :-)) Stačí číst... :-) Takže myslím, že chápu, že střípky mohou být poslepované škaredě. Víš, právě proto jsem i o tomto případu psal. Asi jsi ho přehlédla.
guest Muž misicka77 (romantickadusicka@seznam.cz) ... 11.10.2007 14:12:16 ... (Strom/Strom)
Re: když chybí střípek
Odpověď na příspěvek od SunnyRain ( mailto:ona20on31@atlas.cz ) z 11.10.2007 14:00:48:

copak ti nekdo namlouva, ze to nechape?? *9* kde jsi to vycetl??

nevim, proc mas ve zvyku skoro porad nekoho podrazet, shazovat, posmivat se. kazdy muze mit svuj nazor. a to, ze se to tobe treba zrovna nehodi do kramu, nebo nejsi s tim clovekem za jedno, tak se mu jeste nemusis takto posmivat.
guest Muž SunnyRain (ona20on31@atlas.cz) ... 11.10.2007 15:01:56 ... (Strom/Strom)
Re (2): když chybí střípek
Odpověď na příspěvek od misicka77 ( mailto:romantickadusicka@seznam.cz ) z 11.10.2007 14:12:16:

A Ty jsi snad měla pocit, že jsem se někomu posmíval? Komu? A z čeho Tě to napadlo?? Uměla bys to říct (napsat)?
guest Muž misicka77 (romantickadusicka@seznam.cz) ... 11.10.2007 15:13:47 ... (Strom/Strom)
Re (3): když chybí střípek
Odpověď na příspěvek od SunnyRain ( mailto:ona20on31@atlas.cz ) z 11.10.2007 15:01:56:

asi se budes divit, ale napadlo me to z tvych prispevku. to, jak na nektere lidi reagujes, jak pises...

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: