XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Soukromá / himískovo notebook

 

himískovo notebook

himískovo notebook

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
můj poznámkový blok Prdlajs poznámkovej blok.. deníček :D
Lidi narozené mezi 21. červnem a 21. červencem zveme v názvosloví Indiánského horoskopu "Datly". Tyto zrozence ovlivňuje vodní živel (cit, emoce, empatie, duševno), vládne jim pak vítr jižní (cítění, vnímání, empatie). Indiáni spatřovali v lidech zrozených v totemu Datla léčitele a mocné uzdravovatele. Byli přesvědčeni, že stejně, jako datel zbavuje strom nemoci zevnitř a zabíjí škůdce, kteří jsou zavrtaní hluboko v kmeni, mohou tito jedinci pomoci svému bližnímu taktéž "zevnitř". Tradovalo se o nich, že příčiny neduhů objeví díky citu, empatii a umění naslouchat. Byli to lékaři duše.

Stromy totiž indiáni chápali jako důležitý projev života a jako nedílnou součást Velké Matky - Země. Každý strom měl duši a tak ten, kdo dokázal uzdravit strom, musel být obdařen obrovskou mocí. Datlové velice dbají na vztahy s druhými lidmi. Často by se rozdali, jen aby bylo vše v pořádku a všechno klapalo. Dojde-li ke konfliktu, nesou to velmi těžce, ale znovu se vrhnou do práce a usmiřují. Jsou to často plaší, možná ostýchaví lidé, nezřídka se stává, že si kvůli své citlivé povaze staví bariéry před okolním světem právě, aby se ochránili před hrubými útoky. Citlivost neznamená slabost.

Nejsou to slabochové, jsou to silné osobnosti, jen tak si je neochočíte. Jdou si tiše za svým. Dobré vycházení s nimi může pokazit jejich častá náladovost, zapříčiněná zvýšenou vnímavostí. Pro druhé zapomínají na sebe. Rádi se cítí potřební, s neobyčejnou trpělivostí a sebezapřením se snaží pomáhat druhým. Bývají rovněž výbornými přáteli. Za projevenou náklonnost se dokáží odměňovat.

Mít Datla za příbuzného a sdílet s ním teplo domova je nesmírným štěstím. Je jejich prioritou zajistit harmonii, klid a zahrnout své blízké péčí. Tato starostlivost však může přerůst v přehnané opatrování - zejména takoví rodiče mají tendenci svým potomkům poněkud svazovat křídla a co nejdéle oddalovat jejich výlet z hnízda a osamostatnění.

Datel-potomek se snaží co nejdéle vyhřívat u rodinného krbu, rodiče by mu pak do samostatného života měli trochu pomoct. Může to být těžké, ale určitě se to vyplatí. Většinou pak dlouho nemešká a už pracuje na hnízdě vlastním, kde zanedlouho švitoří malá Datlí miminka.

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 45 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | » | Poslední

 

guest Muž her-infernal-majesty ... 05.02.2010 14:43:25 ... (447/447)
Re (2): Nová epizoda.. aneb něco pro zasmání
Odpověď na příspěvek od Johny_travnikar ( mailto:Johny_travnikar@centrum.cz ) z 01.02.2010 13:41:53:

bože.. :)) nj.. každej je jinačí.. :))

*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
o houbách jen v létě? neexistuje!
Johny_travnikar Muž Johny_travnikar (Johny_travnikar@centrum.cz) ... 01.02.2010 13:41:53 ... (446/447)
Re: Nová epizoda.. aneb něco pro zasmání
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 28.05.2009 15:54:39:

Když tady tak čtu o tom šutrákovi, napadlo mne, se nakoukouknout, jak si vede u "konkurence"... a ejhle:

Revoluce Dne 8.1.2010 dochází k mnoha změnám na Xpokec.cz

Vzhledem k tomu že zhruba od začátku nového roku 2010 chodí neoficiální
stížnosti na současné administrátory Xpokec.cz, rozhodl jsem se na tento
podmět reagovat.
Až do dnešního dne 8.1.2010 jsem celou situaci každý den sledoval, nic se
nezměnilo, naopak zhoršilo.
Ačkoli jsem to nechtěl, nemám jinou možnost. Musím udělat na Xpokecu změny,
odvolat z funkce současné administrátory Xpokec.cz a dosadit nové, kteří se
postarají o správný a bezchybný chod stránek Xpokec.cz.
Vzhledem k těmto okolnostem jsem se rozhodl Xpokec.cz přesunout zpět na svůj
hosting a provozovat ho samostatně, bez Víta Skály, jenž se výborně podílel
na provozu stránek Xpokec.cz více jak půl roku, zajišťoval pro Xpokec.cz
server a za to mu nesmírně děkuji.
Mirek Hruška se zase poslední dobou výborně podílel na propagaci stránek
Xpokec.cz a za to zaslouží opět poděkování.

Odvoláni budou všichni současní administrátoři Xpokec.cz, konkrétně se jedná o:
KaminekCz
bigboss

Oběma administrátorům byla nastavena VIP hvězdička, KaminekCz se VIP
hvězdičky na vlastní žádost vzdal. Děkujeme Vám za spolupráci a čas, který
jste Xpokecu věnovali.


Taky si vzpomínám, jak mi vykládal, že býval kdysi admin tady na XChatu, ale že už je to dávno, ale nikomu to nemám říkat...*3**3**3*
Též nezapomenu, co jsme si vyslechli nadávek a chytráckých řečí, když jsme chtěli u něj zrušit BOTa... *40*
Kámen je prostě šutr... *47* *3*


http://xchat.cz/Johny_travnikar">*4835* Džony *5264*
guest Muž her-infernal-majesty ... 19.06.2009 22:35:25 ... (445/447)
.. :)))
http://alpa.freeforums.org

;)

*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
pro dobrou věc
makrela4Černá hvězdička Muž makrela4 (sardinka4@centrum.cz) ... 29.05.2009 20:30:32 ... (444/447)
Re: Nová epizoda.. aneb něco pro zasmání
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 28.05.2009 15:54:39:
Jelikoz Kaminka znam uz nejakej cas a je skoro soused a ucastnil jsem se tech sporu v Tp s SS i celou tu jeho karieru atd. Tak bych rekl ze spis nez tuzba po moci je to vycnivat z davu, preci jenom jako to prumerni lide chteji, byt vyjimkou, skovat svoje vady. Jen on na to sel spatnou cestou a lidi si s nim hrali. Lide co chteji moc jdou pres mrtvoly, nezajimaji je osudy tech kterym ublizuji. Kamen se nechaval vyuzivat, a snazil se pres spatny lidi a k spatnejch vecem.

Ale to jen tak pro okraj, jsem unavenej abych se rozepsal*18*


M4 *250**785**250*

Chceš-li mír, připravuj se na válku...
guest Muž her-infernal-majesty (her-infernal-majesty@centrum.cz) ... 28.05.2009 15:54:39 ... (443/447)
Nová epizoda.. aneb něco pro zasmání
Určitě znáte plno lidí, kteří jdou po moci.. ať je to správce, stálej správce nebo dokonce admin.. hodně lidí jimi chce být proto, aby se mohli povyšovat nad ostatní.. nebo prostě jenom proto, aby ukázali, že sou lepší než ostatní, ačkoliv to vyjde nastejno s prvnim příkladem..

napíšu vám zde příběh jednoho takovýho, kterej to žral tak moc, až ho to "zabilo".. resp. zabil se sám..

Už jednou sem tu psala o uživateli, kterej tak toužil po moci, až jí dostal.. ano.. mluvím opět o KaminekCz.. začnu jeho příběh od začátku, ať se chytí všichni..

Začlo to před pár lety, kdy se tenhle dychtivej člověk stal SSkem v místosti CZ & SK 17.. Docela sem se divila, páč sem ho nikdy v tý místnosti neviděla.. chodil do místnosti Teplice, ale tam ho s žádostí o SSko prostě poslali někam.. No pak sem se dozvěděla, že to SSko v CZ & SK 17 dostal po dni, kdy v tý místnoti strávil několik hodin.. no prostě stal se během pár hodin nejlepším kamarádem tehdejší tamní SSačky Rijy a tak po pár hodinách návštěvy dostal SSko. Nevydrželo mu to ale moc dlouho. Po pár dnech to položil. Nejspíš se mu nedostávalo tolik uznání, jak si představoval.
Pár týdnů na to se začal "starat" o infoboty. Stal se správcem / odpovědnou osobou několika botů, a to jenom proto, že jim poskytl hosting a tak si řekl, že prostě bude OO. Někteří mu to poskytli a jiní zas ne.. S infoboty mimochodem skončil nedávno tim, že se prostě přestal starat o hosting, neplatil ho a byl mu zablokován. Pak od něj uživatelé odcházeli. Skvělej nápad jak se vyhnout "povinnostem".. prostě se na to vysrat.
Někdy před rokem bylo spuštěno jedno warezforum.. Admini toho fóra hledali moderátory. Jelikož sem byla mezi prvními uživateli toho fóra, tak sem post moderátora vzala. Bylo hodně času atd. No a zmiňovaný KaminekCz se moderátora doprosil. A to tim stylem, že když mu admin řekl, že je tam jenom chvíli a má málo příspěvků, tak to tam prostě zahltil a během týdne post dostal. Nebudu tu zmiňovat naše věčný spory. Hádali sme se kvůli jeho povyšování, že si tam vymejšlel svoje vlastní pravidla, který musel každej poslouchat, jinak bububu.. Prostě se na tom fóru udělal takovym bohem, kterej může všechno a ostatní mu musej líbat nohy. No hádali sme se pořád. Já pak post položila. Po nějaký době hledali nový mody, tak sem to zas dostala. No a naše spory pokračovali.
Nebude to ani dva měsíce a KaminekCz si tam přivedl kamaráda, kterej během dne udělal několik příspěvků a moderátora dostal taky. Nechápala sem proč, takže začly nový spory. Nj, to bych nebyla já. Jenomže novej moderátor, kamarád Kaminka, byl to samý, akorát slovák. Takže sem se začala hádat i s nim. Opět sem položila.
Teď nedávno mi přišel mail, že opět hledaj mody. Šla sem se podívat, jestli je to tim, že tam maj hodně lidí a nestíhaj, nebo proč. No a zjistila sem, že to všichni tři modi položili. Teď sem na tom fóru jedinej mod, a tak sem se podívala do sekce pro módy, co se tam vlastně stalo..

A příběh pokračuje..

Kaminek tak strašně moc toužil po moci, že si jí snažil koupit. Dal nějakej sponzorskej příspěvek (asi 3000 kč) na podporu fóra. No a co se nestalo? Globální moderátor mu byl málo, tak se dožadoval postu zakladatele fóra (admina). To mě fakt rozesmálo. Když mu admin napsal, že ne, že zakladatel je jenom on a druhej admin, tak se Kaminek urazil a na truc poštval ostatní mody proti adminům. Samozřejmě jeho kamarád mu stál za prdelí, tak se do toho začal srát taky, ačkoliv se ho to vůbec netýkalo. No a ke všemu nabulíkoval cosi i třetímu modovi, takže to všichni tři položili. Kamínek proto, že nedostal to co chtěl.. jeho kamarád proto, že nejspíš taky chtěl admina a když ho nedostal kaminek, tak mu došlo, že ani on ho nedostane. A třetí mod proto, že mu něco nakecali a on jim to uvěřil. Ačkoliv je po přečtení jejich rozhovorů jasný, že Kaminek chtěl prostě moc... a nemyslim tim moc jako hodně, ale moc, jako sílu.. vládu nad ostatními..


tak se vyjádřete...

*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
pro dobrou věc
guest Muž Lucy (L3996@centrum.cz) ... 03.05.2009 14:45:13 ... (442/447)
Re (5): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 30.04.2009 12:21:15:

No asi tě tak rychle shodil, že ste to nikdo nezaznamenali :D
Se divím, že s ním ta jeho je ...
guest Muž her-infernal-majesty (her-infernal-majesty@centrum.cz) ... 30.04.2009 12:21:15 ... (441/447)
Re (4): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od Lucy ( mailto:L3996@centrum.cz ) z 29.04.2009 07:56:55:

no tak já vyvázla bez zranění.. spíš sem se mu smála, jakej je to debil..
ale do dnes nevim jak sem se ocitla na zemi.. to jako neví nikdo :D

*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
pro dobrou věc
guest Muž Lucy (L3996@centrum.cz) ... 29.04.2009 07:56:55 ... (440/447)
Re (3): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 24.04.2009 11:08:15:

Hustý ... já sem tak agresivního člověka právě nikdy nezažila ... až tak moc, že by doletěl na babu a začal ji mlátit ... to asi nepochopím, kdo by to taky chápal že ...
Hlavně že si celá.)
guest Muž Lucy (L3996@centrum.cz) ... 29.04.2009 07:55:57 ... (439/447)
Re (19): Musím se s vámi podělit..
Odpověď na příspěvek od her-infernal-majesty ( mailto:her-infernal-majesty@centrum.cz ) z 24.04.2009 11:07:35:

Myslíš, že by to bylo až tak akční jo? :D
guest Muž her-infernal-majesty (her-infernal-majesty@centrum.cz) ... 24.04.2009 11:08:15 ... (438/447)
Re (2): Včerejší akce..
Odpověď na příspěvek od Lucy ( mailto:L3996@centrum.cz ) z 24.04.2009 09:01:24:

pane bože ne.. s nim bych si nic nezačla.. :D nevim.. prostě byl vožralej a asi se mu nelíbilo, že se mu "posmívám" :D

*1367* mailto:Hermínka mailto:Himísková
*100* Miluju PEPSI *249* a ještě víc s *109*em
pro dobrou věc

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 45 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | » | Poslední

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: